PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πως εβγαλες την παραπανω πραξη? 22 + 10 για καθε μελος*3 (22+10 συζυγος, +20 παιδια = 52) Ναι εχεις δικιο!!! Νομιζα οτι και η σύζυγος παιρνει 22ε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, skiabox είπε Κοίτα λογικά βάζεις με την τράπεζα που συνεργάζεσαι για να σου στέλνει και το application της το πότε έγινε πληρωμή με ηχητικό notification, όπως κάνει η eurobank. Εγω εχω πειραιως και δεν την εχει για αυλη. Διαβασα ομως μπορεις να παρεις αυλη και χωρις λογαριασμο σε viva και σε eurobank. Απλα ποια ειναι καλυτερα εννοω ποια βγαινει πιο γρηγορα! Εβαλα eurobank τελικα διοτι μπορεις να παρει την καρτα και χωρις λογαριασμο οπως ειπα. Με την viva διαβασα πολλοι ειχαν θεμα με καθυστερησεις στο θεμα με το παλιο fuel Pass Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν εχει σημασια ποτε ξεκινανε. Το κριτηριο για το συγκεκριμενο επιδομα παραμενει η δηλωση του 2021 Ποια η λογικη δλδ σε αυτο; Εχω χασει πανω απο 1000 ευρω σε επιδοματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, johnnyman είπε Εγω εχω πειραιως και δεν την εχει για αυλη. Διαβασα ομως μπορεις να παρεις αυλη και χωρις λογαριασμο σε viva και σε eurobank. Απλα ποια ειναι καλυτερα εννοω ποια βγαινει πιο γρηγορα! Εβαλα eurobank τελικα διοτι μπορεις να παρει την καρτα και χωρις λογαριασμο οπως ειπα. Με την viva διαβασα πολλοι ειχαν θεμα με καθυστερησεις στο θεμα με το παλιο fuel Pass Το καλό είναι ότι σε σχέση με το fuel pass έχουμε καινούριο entry, καθώς αν θυμάμαι καλά τότε είχες μόνο 2 επιλογές Alpha και Viva. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, kokos23 είπε ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος... στον υπέργηρο πεθερό μου 94 χρονών, δεν με αφήνει να κανω την αίτηση γιατί δεν δέχεται την τράπεζά του και δεν είναι στις τράπεζες που ανοίγει το κουτάκι...η εν λόγω τράπεζα είναι το ΤΤ το οποίο έχει αγοραστεί από την γιουρομπανκ αλλά το GR δεν το αναγνωρίζει ως της τράπεζας γιούρομπανκ... να πω ότι το επίδομα θέρμανσης μπηκε κανονικά στην εν λόγω τράπεζα ... τι κάνουμε που δεν έχει άλλον λογαριασμό; Αρχικά φτιάξε του ebanking στη Eurobank. Μπορεί να γίνει αν δεν κάνω λάθος και χωρίς να πάει στο κατάστημα, αλλά πρέπει να έχει ενεργή κάρτα αναλήψεων και να ξέρει το pin. Δοκίμασε. Μετά του φτιάχνεις on line καινούργιο λογαριασμό που λογικά θα τον δεχτεί κανονικά. Και δεδομένου ότι ο πεθερός είναι 94, αν δεν υπάρχει θέμα με τα κληρονομικά, καλά είναι να υπάρχει ένα ebanking για όταν έρθει η κακιά ώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightname Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Kspiropo είπε Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά και στη φορολογική (κοινή με τη σύζυγο) δηλωνουμε ότι μας φιλοξενεί η μητέρα μου. Μπήκα σήμερα με τους κωδικούς της να κάνω την αίτηση και εμφανίζει μόνο εμένα σαν φιλοξενούμενο μέλος, οπότε η επιδότηση βγαίνει για 2 άτομα (22 μητέρα +10 για μένα). Τα παιδιά μου με τη γυναίκα μου δεν τα υπολογίζει στο ποσό της επιδότησης. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Ίδιο ακριβώς πρόβλημα και εδώ. Έστειλα mail με ερώτηση στο κρατικό e-mail, ρώτησα και το λογιστήριο (το λογιστήριο δεν ξέρει ακόμη). Αν υπάρξει κάτι νεώτερο θα κάνω ανάρτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, gorilas13 είπε Συμφέρει καλύτερα να επενδύσουμε το ποσό σε λαγάνες ή σε χαλβά; δεν νομίζω να σου φτάσουν για την παραπάνω επένδυση ....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στα εισοδηματα συνυπολογιζονται και αυτα των εξαρτωμενων μελων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Σε καλαμαρακια δεν είμαστε όλοι εφοπλιστές για να κάνουμε τέτοια επιχειρηματικά ανοίγματα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, alexander098 είπε Στα εισοδηματα συνυπολογιζονται και αυτα των εξαρτωμενων μελων; Οχι ουτε των φιλοξενουμενων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tkorovesis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, lordvec είπε Αρχικά φτιάξε του ebanking στη Eurobank. Μπορεί να γίνει αν δεν κάνω λάθος και χωρίς να πάει στο κατάστημα, αλλά πρέπει να έχει ενεργή κάρτα αναλήψεων και να ξέρει το pin. Δοκίμασε. Μετά του φτιάχνεις on line καινούργιο λογαριασμό που λογικά θα τον δεχτεί κανονικά. Και δεδομένου ότι ο πεθερός είναι 94, αν δεν υπάρχει θέμα με τα κληρονομικά, καλά είναι να υπάρχει ένα ebanking για όταν έρθει η κακιά ώρα... https://www.eurobank.gr/el/retail/iban-calculator Βάλε σκέτο τον αριθμο λογαριασμου και θα σου βγάλει iban Eurobank Προφανως βαζεις το μη ισχύον iban του ΤΤ και δεν το καταλαβαίνει πως ειναι eurobank Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Ποια η λογικη δλδ σε αυτο; Εχω χασει πανω απο 1000 ευρω σε επιδοματα. Εσυ με ποια λογικη θελεις; Το 21' ειναι η τελευταία φ/δ που εχει το κράτος στην διάθεση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 21 ώρες πριν, dopermann είπε Το διορθωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wakabanka Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παρότι αναφέρονται μόνο σε ανέπαφες συναλλαγές με nfc σε καταστήματα για την αύλη κάρτα, λογικά δεν θα πρέπει να λειτουργεί και για αγορές online σε eshops των διαφόρων super market; Εφόσον θα έχει κανονικά αριθμό και όνομα; Πχ όπως η Payzy; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από wakabanka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, wakabanka είπε Παρότι αναφέρονται μόνο σε ανέπαφες συναλλαγές με nfc σε καταστήματα για την αύλη κάρτα, λογικά δεν θα πρέπει να λειτουργεί και για αγορές online σε eshops των διαφόρων super market; Εφόσον θα έχει κανονικά αριθμό και όνομα; Πχ όπως η Payzy; Payzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα