Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μα δεν ειμαι φιλοξενουμενος εγω. Στη δευτερη σελιδα της δηλωσης τι δηλωνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Στη δευτερη σελιδα της δηλωσης τι δηλωνεις ? Που ακριβως? στο Ε1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Που ακριβως? στο Ε1? Ναι στη δευτερη σελιδα που λεει που μενεις ή στην τελευταια αν εισαι με ενοικιο ή φιλοξενουμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε ο παππούς μου δικαιούται 32 ευρώ με κάρτα. 32 Χ 6 = 192 ευρώ ένας συνταξιούχος των 600 ή 800 ευρώ δηλ. hai capito? τα 192 ευρω δεν ειναι το 1/3 ή το 1/4 απο τα 3600 και τα 4800 που αναφερεις. Μ αρεσει που ειρωνευεσαι κιολας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, kokos23 είπε ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος... στον υπέργηρο πεθερό μου 94 χρονών, δεν με αφήνει να κανω την αίτηση γιατί δεν δέχεται την τράπεζά του και δεν είναι στις τράπεζες που ανοίγει το κουτάκι...η εν λόγω τράπεζα είναι το ΤΤ το οποίο έχει αγοραστεί από την γιουρομπανκ αλλά το GR δεν το αναγνωρίζει ως της τράπεζας γιούρομπανκ... να πω ότι το επίδομα θέρμανσης μπηκε κανονικά στην εν λόγω τράπεζα ... τι κάνουμε που δεν έχει άλλον λογαριασμό; Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος στην καταχώρηση του IBAN. Εκτός εάν έκλεισε ο λογαριασμός από τη μέρα που μπήκε το επίδομα θέρμανσης μέχρι σήμερα, φαντάζομαι απίθανο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο 1980 επειδή κάποιοι δεν έχουν κινητό και e-mail. και εγώ έχω βγάλει κάρτα και κινητό για την μαμά μου που είναι κάποιας ηλικίας για να μπορούμε να κάνουμε εύκολα ότι δουλειές χρειάζονται για gov/εξουσιοδοτήσεις κλπ. Αν κάποιος δεν μπορεί να πάει στο ΚΕΠ/δεν μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά/δεν μπορεί μέσω email-κινητού/δεν μπορεί να το κάνει μέσω λογιστή... δεν δεν δεν. Ποια άλλη λύση υπάρχει; Να μοιράζουν τα χρήματα σε μετρητά από σακούλες χωρίς εξουσιοδότηση σε οποιονδήποτε τρίτο; Μόνο φαουλ είναι το ότι πρέπει να έχεις NFC. δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο work around λογικά θα γίνεται αν δώσει κάποιος τα στοιχεία της κάρτας. Θα πληρωνει ηλικωμενος που μπορει να παιρνει 400 ευρω τον μηνα συνταξη 150 ευρω τον χρονο κινητο για να μπορει να κανει βασικα πραγματα Νταβατζηλικι κανονικο Καλυτερα να ημασταν 1980 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά λογικά μετά και από αυτό κινητό χωρίς nfc δεν θα κυκλοφορεί στην αγορά. Εντωμεταξύ η αίτηση εγκρίθηκε ήδη και έχω επιλέξει Eurobank. Ξέρει κανείς ποια είναι τα επόμενα βήματα; 4 λεπτά πριν, ant_ είπε Θα πληρωνει ηλικωμενος που μπορει να παιρνει 400 ευρω τον μηνα συνταξη 150 ευρω τον χρονο κινητο για να μπορει να κανει βασικα πραγματα Νταβατζηλικι κανονικο Καλυτερα να ημασταν 1980 Καλά το μέτρο δεν απευθύνεται σε θανάσιμους εχθρούς της τεχνολογίας. Αυτοί χρειάζονται συνεδρίες άλλου τύπου για να αντιμετωπίσουν τα θανάσιμα μίση αυτά. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μου γραφει αυτο Πρεπει να κανω κατι για την αυλη καρτα Εχω google pay στο κινητο και εχω βαλει μια χρεωστικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosszz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση λάθους; εμφανίζεται σαν μονοπροσωπο το νοικοκυριό ενώ οι φιλοξενιες είναι κανονικά δηλωμένες το 2021. Ας πούμε στην πλατφόρμα για το κοινωνικό τιμολόγιο εμφανίζονται όλα τα μέλη αυτόματα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, kosszz είπε Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται σε περίπτωση λάθους; εμφανίζεται σαν μονοπροσωπο το νοικοκυριό ενώ οι φιλοξενιες είναι κανονικά δηλωμένες το 2021. Ας πούμε στην πλατφόρμα για το κοινωνικό τιμολόγιο εμφανίζονται όλα τα μέλη αυτόματα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Κοινού 210-2156327, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 ή να υποβάλετε το ερώτημά σας μέσω email στο [email protected]. Συγκεκριμένα για τις ημέρες Τρίτη 21-02-2023, Τετάρτη 22-02-2023 και Πέμπτη 23-02-2023 μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Κοινού από τις 09:00 έως τις 19:00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μου γραφει αυτο Πρεπει να κανω κατι για την αυλη καρτα Εχω google pay στο κινητο και εχω βαλει μια χρεωστικη https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/upiresies-karton/auli-karta-kratikon-epidomaton Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, greekbusters είπε Εντελώς απάνθρωπα τα πράγματα στην χώρα μας. Πήγα να δηλώσω το κινητό της γιαγιάς μου στα κεπ που είναι κατάκοιτη και μου είπαν δεν γίνεται μόνος, πρέπει να την φέρετε από εδώ να την δούμε και να την ρωτήσουμε. Αφού δεν τους τα έσπασα όλα εκεί καλά ήταν Στο ΚΕΠ δεν είχαν δεχτεί ούτε και το πληρεξούσιο για το κινητό της μητέρας μου όταν ήθελα να το δηλώσω για να μπορώ να κάνω εξουσιοδοτήσεις μέσω gov κλπ. Τελικά έγινε η δουλειά μου μέσω της τράπεζας Πειραιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Την ψηφιακή κάρτα του Market Pass μπορείς να τη βάλεις στο Google wallet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, skiabox είπε https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/upiresies-karton/auli-karta-kratikon-epidomaton Αυτα τα ξερω και εχω ηδη βαλει μια χρεωστιή ....Η αυλη θα μπει μονη της ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kspiropo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά και στη φορολογική (κοινή με τη σύζυγο) δηλωνουμε ότι μας φιλοξενεί η μητέρα μου. Μπήκα σήμερα με τους κωδικούς της να κάνω την αίτηση και εμφανίζει μόνο εμένα σαν φιλοξενούμενο μέλος, οπότε η επιδότηση βγαίνει για 2 άτομα (22 μητέρα +10 για μένα). Τα παιδιά μου με τη γυναίκα μου δεν τα υπολογίζει στο ποσό της επιδότησης. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Kspiropo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα