phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, pontez2 είπε Ο υπάλληλος του ΚΕΠ προφανως δεν ειχε ενημέρωση πως σε τέτοιες περιπτώσεις, το χαρτί του ΚΕΠΑ, υποχρεωνει κάποιον απ τον Δημο ή το ΚΕΠ να πάει στο σπιτι για την επιβεβαίωση Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει για όλους τους δήμους. Μου έτυχε το Νοέμβριο το ΚΕΠ Αλίμου να μου πει ότι μπορεί να το κάνει, αλλά το ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου μου έριξε άκυρο. Και για το Δήμο δεν είμαι σίγουρος ότι θα έστελνε κάποιον εν τέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ξερει κανεις που μπορω να βρω την αξια της ακινητης περιουσιας μου; που φαινεται; Στο Ε9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν και δεν περιμενα οτι το δικαιουμε (42000 μικτα ειδοσημα εγω απο συνταξη και η γυναικα μου απο ενα ενοικιο το 2021 ) εκανα δοκιμη και μου το δινει γιατι το 2021 ειχα φιλοξενουμενα ( οχι εξαρτωμενα ) δυο παιδια που εργζονντε και δεν το παιρνουν λογω φιλοξενιας παρα το χαμηλο εισοδημα . 52 ευρω τον μηνα μεσω αυλης καρτας που επελεγξα . Διορθωση : 29000 μικτο εισοδημα και ειχα πληρωσει και 3300 παρακρατηθεντα φορο και 10*250 = 2500 φορο απο ρυθμιση σε 10 δοσεις Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthonykleis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Γελάει ο κόσμος. Αν απέκτησες παιδάκι φέτος δεν προσμετράτε στο σύνολο του ποσού γιατί ελέγχετε η προηγούμενη φορολογική δήλωση. Τέλειο.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν και δεν περιμενα οτι το δικαιουμε (42000 μικτα ειδοσημα εγω απο συνταξη και η γυναικα μου απο ενα ενοικιο το 2021 ) εκανα δοκιμη και μου το δινει γιατι το 2021 ειχα φιλοξενουμενα ( οχι εξαρτωμενα ) δυο παιδια που εργζονντε και δεν το παιρνουν λογω φιλοξενιας παρα το χαμηλο εισοδημα . 52 ευρω τον μηνα μεσω αυλης καρτας που επελεγξα . Εντάξει εσύ τα έχεις ανάγκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν και δεν περιμενα οτι το δικαιουμε (42000 μικτα ειδοσημα εγω απο συνταξη και η γυναικα μου απο ενα ενοικιο το 2021 ) εκανα δοκιμη και μου το δινει γιατι το 2021 ειχα φιλοξενουμενα ( οχι εξαρτωμενα ) δυο παιδια που εργζονντε και δεν το παιρνουν λογω φιλοξενιας παρα το χαμηλο εισοδημα . 52 ευρω τον μηνα μεσω αυλης καρτας που επελεγξα . Στην ουσία τα δύο παιδιά που φιλοξενούσες το δικαιούνται και δυστυχώς το χάνουν. Απλά εσύ το παίρνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Raki-meze είπε Στην ουσία τα δύο παιδιά που φιλοξενούσες το δικαιούνται και δυστυχώς το χάνουν. Απλά εσύ το παίρνεις. Ετσι..Νομιζα οτι μονο αν ειναι εξαρτωμενα θα με βαρυναν Επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει αλλη φορα αυλη καρτα στο κινητο πρεπει να κανω κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Ο ΑΦΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ Φ.Δ. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Ο ΑΦΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ Φ.Δ. Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα Ιδια περιπτωση με 2 δικα μου παιδια . Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, Titos301 είπε Ξερει κανεις που μπορω να βρω την αξια της ακινητης περιουσιας μου; που φαινεται; Στον ΕΝΦΙΑ, το Ε9 δεν αναφέρει αξίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος... στον υπέργηρο πεθερό μου 94 χρονών, δεν με αφήνει να κανω την αίτηση γιατί δεν δέχεται την τράπεζά του και δεν είναι στις τράπεζες που ανοίγει το κουτάκι...η εν λόγω τράπεζα είναι το ΤΤ το οποίο έχει αγοραστεί από την γιουρομπανκ αλλά το GR δεν το αναγνωρίζει ως της τράπεζας γιούρομπανκ... να πω ότι το επίδομα θέρμανσης μπηκε κανονικά στην εν λόγω τράπεζα ... τι κάνουμε που δεν έχει άλλον λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ιδια περιπτωση με 2 δικα μου παιδια . Μα δεν ειμαι φιλοξενουμενος εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, phanispal είπε Εντάξει εσύ τα έχεις ανάγκη. Εκανα διορθωση στο θεμα Διορθωση : 29000 μικτο εισοδημα και ειχα πληρωσει και 3300 παρακρατηθεντα φορο και 10*250 = 2500 φορο απο ρυθμιση σε 10 δοσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Free Bird είπε Στον ΕΝΦΙΑ, το Ε9 δεν αναφέρει αξίες. εχεις δικιο νταξει το βρηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raki-meze Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Free Bird είπε Στον ΕΝΦΙΑ, το Ε9 δεν αναφέρει αξίες. https://www.aade.gr/polites/akinita/dilosi-e9-enfia Επειδή είναι στην ίδια σελίδα το έγραψα. Το έχω συνδέσει ΕΝΦΙΑ με Ε9. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από Raki-meze 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα