SabotazNic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MrGalaxy είπε Καλησπέρα μπήκα σήμερα στο site και μου βγάζει αυτό στην εικόνα. Σημαίνει οτι θα μου μπουν τα χρήματα στις 5 Φεβρουαρίου ; Πιο κατω στην σελιδα σου λεει τα σταδια της πληρωμης, και ακριβως απο κατω στα εξηγει τα βηματα αυτα Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2024 από SabotazNic
MrGalaxy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πιο κατω στην σελιδα σου λεει τα σταδια της πληρωμης, και ακριβως απο κατω στα εξηγει τα βηματα αυτα Πιο κάτω μου γράφει αυτά .Αλλά πως γίνεται να γράφει "Διαδικασία πληρωμής σε εξέλιξη" ενώ δεν ανήκω σε άτομα που έχουν πληγεί απο πλυμμηρες? Θα τα παρουν όλοι το market pass τον Φεβρουάριο? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2024 από MrGalaxy
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε Πιο κάτω μου γράφει αυτά .Αλλά πως γίνεται να γράφει "Διαδικασία πληρωμής σε εξέλιξη" ενώ δεν ανοίκω σε άτομα που έχουν πληγεί απο πλυμμηρες? Θα τα παρουν όλοι το market pass τον Φεβρουάριο? Οχι, απλα εκεινο το μηνυμα δεν αλλαζει. Εχεις πληρωθει εσυ
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 13 ώρες πριν, MrGalaxy είπε Καλησπέρα μπήκα σήμερα στο site και μου βγάζει αυτό στην εικόνα. Σημαίνει οτι θα μου μπουν τα χρήματα στις 5 Φεβρουαρίου ; Είσαι πλημμύροπαθης?
kormos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2024 στις 11:39 ΜΜ, MrGalaxy είπε Πιο κάτω μου γράφει αυτά .Αλλά πως γίνεται να γράφει "Διαδικασία πληρωμής σε εξέλιξη" ενώ δεν ανήκω σε άτομα που έχουν πληγεί απο πλυμμηρες? Θα τα παρουν όλοι το market pass τον Φεβρουάριο? Αν διαβάσεις καλά τις πληροφορίες θα δεις ότι δεν υπάρχει πουθενά μήνυμα λάθους. Αυτά είναι συγκεκριμένα Status (σταθερά) https://vouchers.gov.gr/marketpass#faq Στην δική σου εκδοχή όπως και όλων ισχύει ότι λέει ο Πίνακας πληρωμών. Και αυτός αναγράφει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2024 από kormos
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Θα το ξαναπω, αυτο ειναι μια κατασταση στην δηλωση η οποια ΔΕΝ αλλαζει. Ισως να μην το ειχες παρατηρησει πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα