Diophantus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Παιδια τη βοηθεια σας... Το πρωτο market pass πριν μηνες, μπηκε σε τραπεζα. Υπαρχει δυνατοτητα-επιλογη, το τρεχον να μπει σε αϋλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Diophantus είπε Παιδια τη βοηθεια σας... Το πρωτο market pass πριν μηνες, μπηκε σε τραπεζα. Υπαρχει δυνατοτητα-επιλογη, το τρεχον να μπει σε αϋλη; Μπαινεις και βλεπεις αν αλλαζει η αιτηση. Βασικα, παιζει ηδη να σου εχουν μπει αν δεν εισαι σε συγκεκριμενες κατηγοριες που πηραν παραταση. Σε ποιο σταδιο ειναι η αιτηση σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, alan boy said: Καλησπέρα Μπορει η κάρτα μάρκετ πας να είναι κατεβασμένη σε 2 κινητά και να λειτουργήσει και στα δύο; Γιατί το έχω κατεβάσει πρώτα στο κινητό της συζύγου και σήμερα πέρασα την κάρτα και στο δικό μου. Αλλά με το δικό μου τηλέφωνο δεν πληρώνει. ναι μπορεί, με άλλες κάρτες σου δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, sdikr είπε ναι μπορεί, με άλλες κάρτες σου δουλεύει; Ναι στο πορτοφόλι έχω άλλες 3 πιστωτικες κάρτες με τις οποίες πληρώνει το τηλέφωνο κανονικά... Όταν βάζω τη μάρκετ pass μου λέει απορηφθηκε. Ενώ με το τηλέφωνο της συζύγου πληρώνει κανονικά Έσβησα 2 φορές την κάρτα από το τηλέφωνο μου και την ξαναπέρασα αλλά τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, Diophantus είπε Παιδια τη βοηθεια σας... Το πρωτο market pass πριν μηνες, μπηκε σε τραπεζα. Υπαρχει δυνατοτητα-επιλογη, το τρεχον να μπει σε αϋλη; Μπορούσες αλλά μέχρι 25 Σεπτεμβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, alan boy είπε Καλησπέρα Μπορει η κάρτα μάρκετ πας να είναι κατεβασμένη σε 2 κινητά και να λειτουργήσει και στα δύο; Γιατί το έχω κατεβάσει πρώτα στο κινητό της συζύγου και σήμερα πέρασα την κάρτα και στο δικό μου. Αλλά με το δικό μου τηλέφωνο δεν πληρώνει. Το κατεβασμένη δεν λέει τίποτα, μπορεί να είναι περασμένη στο gpay σε άπειρα κινητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Το κατεβασμένη δεν λέει τίποτα, μπορεί να είναι περασμένη στο gpay σε άπειρα κινητά Εγω την έχω περάσει σε 2 τηλέφωνα και δουλεύει μόνο στο ένα . Αυτό μου κάνει εντύπωση... Και δεν είναι θέμα κινητού γιατί με άλλες κάρτες πληρώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, alan boy είπε Εγω την έχω περάσει σε 2 τηλέφωνα και δουλεύει μόνο στο ένα . Αυτό μου κάνει εντύπωση... Και δεν είναι θέμα κινητού γιατί με άλλες κάρτες πληρώνει Δεν στέκει μια κάρτα να δουλεύει σε 2 τηλεφώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanni Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν στέκει μια κάρτα να δουλεύει σε 2 τηλεφώνα. Στέκει μια χαρά την έχω περάσει στην μητέρα μου και στον πατέρα μου και την χρησιμοποιούν και οι δυο χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν στέκει μια κάρτα να δουλεύει σε 2 τηλεφώνα. Οχι σε δυο αλλα και σε 142 δουλεύει Για gpay μιλάμε πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, alan boy είπε Εγω την έχω περάσει σε 2 τηλέφωνα και δουλεύει μόνο στο ένα . Αυτό μου κάνει εντύπωση... Και δεν είναι θέμα κινητού γιατί με άλλες κάρτες πληρώνει Την διεγραψες να την ξαναπερασεις να δεις αν θα δουλεψει; Μηπως εχει παλιο expiration date ή CVC ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diophantus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/10/2023 στις 1:51 ΠΜ, SabotazNic είπε Μπαινεις και βλεπεις αν αλλαζει η αιτηση. Βασικα, παιζει ηδη να σου εχουν μπει αν δεν εισαι σε συγκεκριμενες κατηγοριες που πηραν παραταση. Σε ποιο σταδιο ειναι η αιτηση σου? Αργησα τελικα, δεν το ειδα εγκαιρα δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, runner69 είπε Την διεγραψες να την ξαναπερασεις να δεις αν θα δουλεψει; Μηπως εχει παλιο expiration date ή CVC ? 2 φορές την έσβησα και την ξαναπέρασα αλλά στο δικό μου τηλέφωνο δεν λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα, έχει κάνει λάθος ο λογιστής και με είχε δηλώσει φιλοξενούμενο σε άλλο αφμ. Το πρόσεξα εγκαίρως και κάναμε την τροποποιητική εντός της προθεσμίας υποβολής της φορολογικής δήλωσης. Όμως όταν μπαίνω στο https://vouchers.gov.gr/marketpass γράφει ότι κατόπιν αυτεπάγγελτης εξέτασης δεν είμαι δικαιούχος του προγράμματος για τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο - Οκτώβριο, λόγω του ότι βρέθηκα φιλοξενούμενος σε άλλο ΑΦΜ. Το προηγούμενο το είχα πάρει κανονικά. Τι έγινε δεν βλέπουν τις τροποποιημένες φορολογικές καθόλου οπότε τα χάσαμε, ή θα το δουν κάποια στιγμή και θα τα πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, petran91 είπε Καλημέρα, έχει κάνει λάθος ο λογιστής και με είχε δηλώσει φιλοξενούμενο σε άλλο αφμ. Το πρόσεξα εγκαίρως και κάναμε την τροποποιητική εντός της προθεσμίας υποβολής της φορολογικής δήλωσης. Όμως όταν μπαίνω στο https://vouchers.gov.gr/marketpass γράφει ότι κατόπιν αυτεπάγγελτης εξέτασης δεν είμαι δικαιούχος του προγράμματος για τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο - Οκτώβριο, λόγω του ότι βρέθηκα φιλοξενούμενος σε άλλο ΑΦΜ. Το προηγούμενο το είχα πάρει κανονικά. Τι έγινε δεν βλέπουν τις τροποποιημένες φορολογικές καθόλου οπότε τα χάσαμε, ή θα το δουν κάποια στιγμή και θα τα πάρω; Πότε έκανες την τροποποίηση? 1 ώρα πριν, petran91 είπε Καλημέρα, έχει κάνει λάθος ο λογιστής και με είχε δηλώσει φιλοξενούμενο σε άλλο αφμ. Το πρόσεξα εγκαίρως και κάναμε την τροποποιητική εντός της προθεσμίας υποβολής της φορολογικής δήλωσης. Όμως όταν μπαίνω στο https://vouchers.gov.gr/marketpass γράφει ότι κατόπιν αυτεπάγγελτης εξέτασης δεν είμαι δικαιούχος του προγράμματος για τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο - Οκτώβριο, λόγω του ότι βρέθηκα φιλοξενούμενος σε άλλο ΑΦΜ. Το προηγούμενο το είχα πάρει κανονικά. Τι έγινε δεν βλέπουν τις τροποποιημένες φορολογικές καθόλου οπότε τα χάσαμε, ή θα το δουν κάποια στιγμή και θα τα πάρω; Γλίτωσες όμως ΤΕΚΜΑΡΤΟ με την φιλοξενία. ΜΗΠΩΣ έρχεται μια η άλλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα