tzitzikas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Ήδη άρχισα να τα ξοδεύω σήμερα. Θα περάσουμε σούπερ Οκτώβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrsine Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ενστάσεις γίνονται; Ξέρετε; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από myrsine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, Titarasaudi είπε Βγάζει παιδιά και σε άλλους ακόμη το παραπάνω μήνυμα; Σε μενα γράφει ημερομηνία 29-09-23. Φορολογική δήλωση έχω κάνει από τον Ιούνιο και δεν έχει αλλάξει κάτι στα εισοδηματικά κριτήρια. Είμαι παλιός δικαιούχος αλλά στην αυλη της Eurobank τίποτα ακόμη. 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Αν και ίσως έχει απαντηθεί, ας το γράψω κι εγώ https://vouchers.gov.gr/marketpass Επειδή οι προθεσμίες υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος δεν έχουν παρέλθει για συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων (πυρόπληκτοι, ΑΦΜ σχετιζόμενοι με δηλώσεις επιχειρήσεων) και δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2022, ενδέχεται να μην είναι προσωρινά δυνατή η αυτεπάγγελτη εξέταση της ήδη υπάρχουσας αιτήσεώς τους μέχρι την έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων (15/9/2023). Για τις περιπτώσεις αυτές θα επαναληφθεί η διαδικασία της αυτεπάγγελτης εξέτασης εντός Οκτωβρίου, οπότε οι εμπλεκόμενοι δικαιούχοι θα πρέπει να εισέρχονται στην εφαρμογή σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τις 31/10/2023, για να ενημερώνονται για την εξέλιξη της αιτήσεώς τους. Τα ιδια και εδω. Εχει γινει απο τον Ιουλιο, εχουν πληρωθει ολα, αλλα ουτε σημερα (3/10) καποια αλλαγη. Την επομενη Δευτερα τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amubu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, giannis1_ είπε Κάποιο λάθος έκαναν σε εμένα, μπορώ να τα επιστρέψω κάπως? Πας καλά; Με ποιο δικαίωμα θα τα πάρουν πίσω; Κράτα τα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, myrsine είπε Ενστάσεις γίνονται; Ξέρετε; Δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Αν και ίσως έχει απαντηθεί, ας το γράψω κι εγώ https://vouchers.gov.gr/marketpass Επειδή οι προθεσμίες υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος δεν έχουν παρέλθει για συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων (πυρόπληκτοι, ΑΦΜ σχετιζόμενοι με δηλώσεις επιχειρήσεων) και δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2022, ενδέχεται να μην είναι προσωρινά δυνατή η αυτεπάγγελτη εξέταση της ήδη υπάρχουσας αιτήσεώς τους μέχρι την έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων (15/9/2023). Για τις περιπτώσεις αυτές θα επαναληφθεί η διαδικασία της αυτεπάγγελτης εξέτασης εντός Οκτωβρίου, οπότε οι εμπλεκόμενοι δικαιούχοι θα πρέπει να εισέρχονται στην εφαρμογή σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τις 31/10/2023, για να ενημερώνονται για την εξέλιξη της αιτήσεώς τους. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι, είμαι σε πυρόπληκτη περιοχή και για αυτό το λόγο υπάρχει η καθυστέρηση! Θα περιμένουμε ακομη.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrsine Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή? Φαίνομαι ως φιλοξενούμενη ενώ δεν είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 49 λεπτά πριν, myrsine είπε Φαίνομαι ως φιλοξενούμενη ενώ δεν είμαι Πόσο σίγουρη είσαι ότι δε σε έχει δηλώσει κάποιος άλλος στη δική του Φ.Δ. ότι σε φιλοξενεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, myrsine είπε Φαίνομαι ως φιλοξενούμενη ενώ δεν είμαι Δεν γίνονται αυτά!! ΕΣΥ δηλώνεις φιλοξενία και όχι όποιος θέλει εσένα. Γλιτώνεις και τα τεκμήρια Μπήκες στην φορολογική δήλωση να δεις? Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από GREGORYMO Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, GREGORYMO said: Δεν γίνονται αυτά!! ΕΣΥ δηλώνεις φιλοξενία και όχι όποιος θέλει εσένα. Γλιτώνεις και τα τεκμήρια Μπήκες στην φορολογική δήλωση να δεις? Μπορεί να δηλώσει κάποιος στην δήλωση του οτι φιλοξενεί κάποιον https://www.odigostoupoliti.eu/forologiki-dilosi-2023-pos-dilonontai-oi-filoksenoumenoi/ Quote Στο έντυπο Ε1 για τις φορολογικές δηλώσεις 2023 υπάρχει πλέον η δυνατότητα να δηλωθεί φιλοξενούμενος του φορολογούμενου χωρίς να είναι προστατευόμενο μέλος Οι κωδικοί 007-008 του εντύπου Ε1 διευκολύνουν τις διασταυρώσεις στο πλαίσιο χορήγησης των κοινωνικών επιδομάτων Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ) και Επιδόματος Ενοικίου Στέγασης Στους κωδικούς αυτούς οι φορολογούμενοι καλούνται να δηλώσουν αν φιλοξενούν στην κατοικία τους πρόσωπα που είναι υπόχρεα σε φορολογική δήλωση εκτός εκείνων που δηλώνονται στον πίνακα 8 είναι δηλαδή εξαρτώμενα μέλη του φορολογούμενου (παιδιά, γονείς, παππούδες, ανήλικοι συγγενείς μέχρι το τρίτο βαθμό, άγαμοι ή χήροι ή διαζευγμένοι αδερφοί και αδερφές, με αναπηρία 67% και άνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Μπορεί να δηλώσει κάποιος στην δήλωση του οτι φιλοξενεί κάποιον Ναι, αλλά πρέπει να μπει και ο φιλοξενούμενος στο taxis και να το αποδεχθεί. Οπότε μάλλον κάποιος λογιστής έκανε τη δουλειά ή πολύ κοντινός συγγενής της κοπέλας που έχει κωδικούς της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 31 λεπτά πριν, sdikr είπε Μπορεί να δηλώσει κάποιος στην δήλωση του οτι φιλοξενεί κάποιον https://www.odigostoupoliti.eu/forologiki-dilosi-2023-pos-dilonontai-oi-filoksenoumenoi/ Βεβαίως αλλά πρέπει να το ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megaklhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά η κοπέλα μου είχε πάρει την 1η φορά το Market Pass και έκανε φέτος την δήλωση η οποία έγινε εκκαθάριση πριν μισό μήνα. Έχει δοκιμάσει 2 φορές να μπει στην πλατφόρμα του Marketpass για να δει εάν τα δικαιούται πάλι και της λέει ότι η αυτεπάγγελτη εξέταση δεν μπορεί να γίνει διότι εκκρεμεί η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης ενώ έχει ήδη γίνει. Η μόνη επιλογή που της δίνει είναι να μπει σε άλλη ημερομηνία πάλι μέσα στην πλατφόρμα για να δει εάν θα αλλάξει κάποιο status.... Γνωρίζει κάποιος κάτι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estevan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Έχει απαντηθεί μερικά πόστ πιο πάνω (όχι πολύ πίσω) Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΦΜ XXXXXXXX ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ Φ.Δ. ΕΩΣ 15-09-2023 Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η αυτεπάγγελτη εξέταση πλήρωσης των κριτηρίων του άρθρου 46 του ν. 5045/2023 (Α’ 136). Παρακαλείστε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αυτεπάγγελτης εξέτασης κατά τις ημερομηνίες: 3/10, 10/10, 17/10, 24/10 και 31/10. Και έχει γίνει Φ.Δ. από Απρίλιο... το βγάζει και σε σε άλλους; Άντε και θέλουμε να πάρουμε 1kg ελαιόλαδο 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα