runner69 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, giannis1_ είπε Κάποιο λάθος έκαναν σε εμένα, μπορώ να τα επιστρέψω κάπως? Εμαθες το inspect ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 viva οκ ,περαστηκε πριν απο λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, gizaxgiza είπε Eurobank μπηκαν τα λεφτα στην αυλη καρτα αλλα επειδη εχω νεο κινητο λογο βλαβης του παλιου δεν μπορω να την περασω στο Google Wallet. Ανοιγω το Google Wallet και παταω προσθηκη, εμφανιζεται η καρτα κανονικα(μαλλον εχει αποθηκευτει απο το σεταρισμα στο παλιο κινητο) και ζηταει μονο cvv. Το πληκτρολογω και προχωραω στο επομενο βημα, μεχρι που ζηταει αποστολη sms επαληθευσης απο την τραπεζα. Το sms δεν το στελνει, βγαζει σφαλμα. ενω αν μπω στην σελιδα της Eurobank για το Market Pass η τραπεζα στελνει κανονικα το sms. Γνωριζει καποιος λυση για το προβλημα μου? Με Google search δεν βρηκα τη λυση, δοκιμασα διαφορα αλλα το προβλημα εξακολουθει. Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ. Στην σελίδα της Eurobank μπαίνω κανονικά και βλέπω την κάρτα και το υπόλοιπο. Προσπάθησα να την βάλω στο GPAY έλεγε ότι έστελνε SMS και δεν μου ερχόταν ποτέ, δοκίμασα 3-4 φορές μέχρι που κατάλαβα ότι ερχόταν στο δεύτερο κινητό το οποίο είχε κλείσει από μπαταρία. Τώρα πλέον μου λέει ότι πρέπει να δοκιμάσω άλλο τρόπο ταυτόποίησης για να μπω αλλα ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος! Μίλησα με την Eurobank λένε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απλά θα ανοίξουμε ένα ticket... έχει συμβει σε άλλο ξανά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Παλαιός δικαιούχος, τίποτα ακόμα σε viva wallet. Από ΑΑΔΕ φαίνεται πως έχουν σταλεί στο τραπεζικό ίδρυμα μέρες τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaizer1970 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Τώρα μπήκαν και σε εμένα ( viva) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 34 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ. Στην σελίδα της Eurobank μπαίνω κανονικά και βλέπω την κάρτα και το υπόλοιπο. Προσπάθησα να την βάλω στο GPAY έλεγε ότι έστελνε SMS και δεν μου ερχόταν ποτέ, δοκίμασα 3-4 φορές μέχρι που κατάλαβα ότι ερχόταν στο δεύτερο κινητό το οποίο είχε κλείσει από μπαταρία. Τώρα πλέον μου λέει ότι πρέπει να δοκιμάσω άλλο τρόπο ταυτόποίησης για να μπω αλλα ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος! Μίλησα με την Eurobank λένε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απλά θα ανοίξουμε ένα ticket... έχει συμβει σε άλλο ξανά; Ποιο είναι το 2' κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μπήκαν και σε μένα, Viva. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Εφαρμογη Alpha bank στο κινητο πιστωθηκαν σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titarasaudi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 24/9/2023 στις 2:22 ΜΜ, Xvipes είπε Ξέρουμε γιατί μου έβγαλε αυτό; Δε μπορώ να πω πως κατάλαβα τι εννοείς ο ποιητής. Sorry μόλις είδα πως έχει απαντηθεί στην προηγούμενη σελίδα, ευχαριστώ. Βγάζει παιδιά και σε άλλους ακόμη το παραπάνω μήνυμα; Σε μενα γράφει ημερομηνία 29-09-23. Φορολογική δήλωση έχω κάνει από τον Ιούνιο και δεν έχει αλλάξει κάτι στα εισοδηματικά κριτήρια. Είμαι παλιός δικαιούχος αλλά στην αυλη της Eurobank τίποτα ακόμη. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από Titarasaudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Μπήκαν και σε εμένα, (e)viva ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ποιο είναι το 2' κινητό? έχω 2 νούμερα. Νόμιζα.ειχα.δηλωσει το ένα αλλά τελικά είχα.δηλωσει το άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos125 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 μπηκαν viva και σε εμενα παιδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε έχω 2 νούμερα. Νόμιζα.ειχα.δηλωσει το ένα αλλά τελικά είχα.δηλωσει το άλλο Τζιφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Titarasaudi είπε Βγάζει παιδιά και σε άλλους ακόμη το παραπάνω μήνυμα; Σε μενα γράφει ημερομηνία 29-09-23. Φορολογική δήλωση έχω κάνει από τον Ιούνιο και δεν έχει αλλάξει κάτι στα εισοδηματικά κριτήρια. Είμαι παλιός δικαιούχος αλλά στην αυλη της Eurobank τίποτα ακόμη. Αν και ίσως έχει απαντηθεί, ας το γράψω κι εγώ https://vouchers.gov.gr/marketpass Επειδή οι προθεσμίες υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος δεν έχουν παρέλθει για συγκεκριμένες κατηγορίες δικαιούχων (πυρόπληκτοι, ΑΦΜ σχετιζόμενοι με δηλώσεις επιχειρήσεων) και δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2022, ενδέχεται να μην είναι προσωρινά δυνατή η αυτεπάγγελτη εξέταση της ήδη υπάρχουσας αιτήσεώς τους μέχρι την έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων (15/9/2023). Για τις περιπτώσεις αυτές θα επαναληφθεί η διαδικασία της αυτεπάγγελτης εξέτασης εντός Οκτωβρίου, οπότε οι εμπλεκόμενοι δικαιούχοι θα πρέπει να εισέρχονται στην εφαρμογή σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τις 31/10/2023, για να ενημερώνονται για την εξέλιξη της αιτήσεώς τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myrsine Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά ήρθε και σε άλλους μήνυμα ότι είναι φιλοξενούμενοι ενώ δεν είναι;;; Πήρα κανονικά το προηγούμενο market pass, αλλά τώρα παίρνω μήνυμα ότι είμαι φιλοξενούμενη σε άλλη φορολογική δήλωση!!! Μπορούμε να κάνουμε ένταση;; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από myrsine 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα