Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 minutes ago, GREGORYMO said:

Super market είπαν.

Δλδ θελει μονο μεσω NFC σε τοπικο κατατημα; Δε μπορω να κανω online παραγγελια απο τον Σκλαβενιτη για παραδειγμα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Δλδ θελει μονο μεσω NFC σε τοπικο κατατημα; Δε μπορω να κανω online παραγγελια απο τον Σκλαβενιτη για παραδειγμα;

Μπορείς.

Όχι μέσω scroutz 

• Like 1
Δημοσ.

Eurobank μπηκαν τα λεφτα στην αυλη καρτα αλλα επειδη εχω νεο κινητο λογο βλαβης του παλιου δεν μπορω να την περασω στο Google Wallet.

Ανοιγω το Google Wallet και παταω προσθηκη, εμφανιζεται η καρτα κανονικα(μαλλον εχει αποθηκευτει απο το σεταρισμα στο παλιο κινητο) και ζηταει μονο cvv. Το πληκτρολογω και προχωραω στο επομενο βημα, μεχρι που ζηταει αποστολη sms επαληθευσης απο την τραπεζα. Το sms δεν το στελνει, βγαζει σφαλμα.

ενω αν μπω στην σελιδα της Eurobank για το Market Pass η τραπεζα στελνει κανονικα το sms.

Γνωριζει καποιος λυση για το προβλημα μου?

Με Google search δεν βρηκα τη λυση, δοκιμασα διαφορα αλλα το προβλημα εξακολουθει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε

Eurobank μπηκαν τα λεφτα στην αυλη καρτα αλλα επειδη εχω νεο κινητο λογο βλαβης του παλιου δεν μπορω να την περασω στο Google Wallet.

Ανοιγω το Google Wallet και παταω προσθηκη, εμφανιζεται η καρτα κανονικα(μαλλον εχει αποθηκευτει απο το σεταρισμα στο παλιο κινητο) και ζηταει μονο cvv. Το πληκτρολογω και προχωραω στο επομενο βημα, μεχρι που ζηταει αποστολη sms επαληθευσης απο την τραπεζα. Το sms δεν το στελνει, βγαζει σφαλμα.

ενω αν μπω στην σελιδα της Eurobank για το Market Pass η τραπεζα στελνει κανονικα το sms.

Γνωριζει καποιος λυση για το προβλημα μου?

Με Google search δεν βρηκα τη λυση, δοκιμασα διαφορα αλλα το προβλημα εξακολουθει.

Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο Poco F3. Χρησιμοποιώ κανονικά το Google pay με άλλες κάρτες eurobank αλλά το market pass κολλάει στο sms.

Η ίδια κάρτα market pass στο Samsung κινητό της κοπέλας μου λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, lector said:

Οταν λες εριξε, εννοεις οτι μειωσε την αυξηση που εχει κανει απο τον "πολεμο στην ουκρανια"...;

On topic, σε μενα με alpha bank σημερα εχουν μπει 3 μηνες.

Ναι μείωση είναι αυτό, σε κάποια πράγματα έχει τιμές προ ουκρανίας και συνεχίζει και ρίχνει

Την περασμένη φορά θυμάμαι ήταν πιο γρήγορη για να βάλει τα λεφτά η viva, τώρα το χάλασε

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.

Καλημέρα,έχει δει κανένας πληρωμή από viva ? Είμαι παλιός δικαιούχος και έχει έγκριση και αποστολή στην τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alucard82 είπε

Καλημέρα,έχει δει κανένας πληρωμή από viva ? Είμαι παλιός δικαιούχος και έχει έγκριση και αποστολή στην τράπεζα.

Και εγώ το ίδιο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σήμερα θα ολοκληρωθούν σε όλους εκτός:

Υπενθυμίζεται πως για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την 25η Σεπτεμβρίου και έως την 31η Οκτωβρίου 2023, και για όσους οι φορολογικές δηλώσεις εκκαθαριστούν μετά την 25η Σεπτεμβρίου η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης θα πραγματοποιηθεί έως την 5η Νοεμβρίου 2023. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...