Προς το περιεχόμενο

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Market Pass

Bitbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν την φορτιζουν, απλα εχει μπλοκαρει το συστημα επειδη μπαινει πολυς κοσμος και τσεκαρει.

Ειναι γνωστο οτι η Αλφα ειναι απο τις τραπεζες που αργει πολυ σε καθε ειδους επιδομα. Οποτε υπομονη. Αν οχι σημερα το βραδυ λογικα απο αυριο θα φανουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

55 minutes ago, Slither said:

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

29 Σεπτεμβρίου 2023

Ξεκινάει από σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2023 η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης σε 2,61 εκατομμύρια πολίτες στο πλαίσιο του Market Pass για τους μήνες Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023.

Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/64983/market-pass-enarxh-katabolhs-apo-shmera-kai-ews-th-deytera-2-oktwbrioy

Εδω ειναι η αληθεια,ξεκινησε σταδιακα την παρασκευη και ολοκληρωνεται σημερα εως το απογευμα δευτερας η καταβολη στις αυλες καρτες των δικαιουχων,δεν το ειχαν αναφερει αυτο ομως απο την αρχη με επισημο τροπο,δεν νομιζω οτι ειδε κανεις χρηματα απο την παρασκευη και για αυτο εψαχναν ολοι να δουν λεφτα και λεφτα δεν ειδαν.

Πας εδώ https://vouchers.gov.gr/marketpass

Αυτό είναι το επίσημο και λέει ότι θα προωθηθεί η πληρωμή έως 29 Σεπ για αυτούς που είχανε από παλκα

Απλά πράγματα, τι λεει το taxheaven είναι ασχετο

Στις 30/9/2023 στις 2:10 ΜΜ, nickol-us είπε

Τελικά ισχύει οτι δεν χρειάζονται αιτήσεις σε όσους το είχαν πάρει ήδη;

Ακούω πολλούς που λένε μπήκαν τα λεφτά.

Τα χρήματα τα είχα πάρει με "πένταλτι" και κατάθεση στην τράπεζα.

Ισχύει το ίδιο;

Ισχύει

Εγώ δεν έκανα αίτηση και είχα πάρει τα προηγούμενα με κατάθεση σε τράπεζα. Μείον φυσικά την "τιμωρία"

Σήμερα μου μπήκαν 76,80 στην Πειραιώς.

• Like 1

54 λεπτά πριν, alexdjx είπε

Δεν την φορτιζουν, απλα εχει μπλοκαρει το συστημα επειδη μπαινει πολυς κοσμος και τσεκαρει.

Ειναι γνωστο οτι η Αλφα ειναι απο τις τραπεζες που αργει πολυ σε καθε ειδους επιδομα. Οποτε υπομονη. Αν οχι σημερα το βραδυ λογικα απο αυριο θα φανουν.

αν μπουν σε καποιον απο αλφα σε λογαριασμο στη τραπεζα απο τους παλιους ας ενημερωσει

4 minutes ago, Anastazio said:

Παιδιά με τη viva τι παίζει? Δεν είμαι πελάτης της και υποτίθεται θα εκδιδαν μια αυλή και θα λάμβανα κάποιο mail αλλά δεν συνέβη τπτ.

Θα πρέπει να περιμένεις,   απο την στιγμή που δόθηκε το οκ για πληρωμή, μπορεί να πάρει εως και 10 ημέρες

• Like 1

35 minutes ago, sdikr said:

Θα πρέπει να περιμένεις,   απο την στιγμή που δόθηκε το οκ για πληρωμή, μπορεί να πάρει εως και 10 ημέρες

Τακτοποιήθηκε τελικά, στείλανε mail κοκ.

Στις 29/9/2023 στις 10:23 ΜΜ, vtimplalex είπε

Nope. Όταν βάζω ότι ξέχασα username μου ζητάει αριθμό κάρτας (εκτός από άλλα στοιχεία). Όταν πατάω ότι ξέχασα password μου ζητάει username. Ε άντε γαμ..ου alpha bank. Έκλεισα ραντεβού σε υποκατάστημα σε 3 βδομάδες για ανάκτηση κωδικών. Τότε ήταν το κοντινότερο ραντεβού. Τρέχα γύρευε... Και όλα αυτά επειδή η 3χρονη κόρη μου πέταξε το κινητό στη λεκάνη.

>διέγραψα το μαιλ

>η κόρη μου πέταξε το κινητό στην λεκάνη 

>δεν θυμάμαι user/pass

ΦτΑιΕι η AlPhAbAnK 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...