Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ηλικιωμένο ζευγάρι χωρίς  κινητά/email  αν βάλω ένα δικό μου κινητό/email και τους επιλέξω ψηφιακή κάρτα  ώστε  να τους την περάσω σε μία 2η συσκευή που έχω θα υπάρχει κάποιο  πρόβλημα;

(εκτός την ταλαιπωρία  μου που θα πηγαίνω  1 φορά το μήνα στο σουπερμαρκετ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, alexiskara είπε

Ερώτηση  για ηλικιωμένη που δεν έχει καν αριθμό κινητού και mail…. Πως κανείς αίτηση;;

Μπαίνεις με στοιχεία taxis net και βλέπεις 

Δεν χρειαζεται τηλ και email να της ανήκουν. 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Εγώ έχω δυο παιδιά το ενα του 13 και το άλλο του 16 που επίσης δεν φαίνονται στην δήλωση για το pass.

Ψηφιακή διακυβέρνηση λέμε από τα lidl

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Σε ηλικιωμένο ζευγάρι χωρίς  κινητά/email  αν βάλω ένα δικό μου κινητό/email και τους επιλέξω ψηφιακή κάρτα  ώστε  να τους την περάσω σε μία 2η συσκευή που έχω θα υπάρχει κάποιο  πρόβλημα;

(εκτός την ταλαιπωρία  μου που θα πηγαίνω  1 φορά το μήνα στο σουπερμαρκετ)

Οχι δεν θα έχεις θέμα, αλλά κάθε κινητό το χρησιμοποιείς 1 φορα σε κάθε πλατφόρμα. Οπότε, αν δεν δικαιούσαι εσύ ο ίδιος, βάζεις τον αριθμό σου. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Θα κάνω την αίτηση για τη μητέρα μου αλλά στο viva wallet έβαλα ήδη τα δικά μου στοιχεία. Δεν ξέρω αν βιάστηκα και άνοιξα  account πριν κάνω την αίτηση. Μετά είδα ότι σου στέλνουν email με οδηγίες. Το viva wallet όμως θα τα δεχτεί τώρα? Θέλει ένα "verify your details" βλέπω κλπ κλπ. Δεν τράξηξε τα στοιχεία από το gov.gr?

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που έχω δύο γονείς που το δικαιούνται, έχουν email και οι δύο, αλλά δεν έχουν nfc όπως εγώ, που έχω και 2 κάρτες στο κινητό, κάνω δυο αιτήσεις με τα email τους και τους 2 αριθμούς που έχω στο κινητό μου και είμαι κομπλέ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tjole7 είπε

Εγώ έχω δυο παιδιά το ενα του 13 και το άλλο του 16 που επίσης δεν φαίνονται στην δήλωση για το pass.

Ψηφιακή διακυβέρνηση λέμε από τα lidl

Spoiler

Αν τα παιδιά είχαν κωδικούς taxis , αυτήν την στιγμή δεν θα είχαν πατέρα και μάνα στο market pass. 

Λες και φύτρωσαν σαν τα λουλούδια.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δηλαδή εγώ που έχω δύο γονείς που το δικαιούνται, έχουν email και οι δύο, αλλά δεν έχουν nfc όπως εγώ, που έχω και 2 κάρτες στο κινητό, κάνω δυο αιτήσεις με τα email τους και τους 2 αριθμούς που έχω στο κινητό μου και είμαι κομπλέ;

Χωρισμένοι είναι; Γιατί εγώ που έκανα αίτηση αμέσως μου έβαλε μέσα την γυναίκα μου και από κάτω τα ΑΜΚΑ των παιδιών μου.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

Χωρισμένοι είναι; Γιατί εγώ που έκανα αίτηση αμέσως μου έβαλε μέσα την γυναίκα μου και από κάτω τα ΑΜΚΑ των παιδιών μου.

Όχι δεν είναι χωρισμένοι.

Αυτο τι σημαίνει ότι δεν θα κάνει ο καθένας ξεχωριστή αίτηση;

Δε σε πιάνω.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, christiD είπε

Θα κάνω την αίτηση για τη μητέρα μου αλλά στο viva wallet έβαλα ήδη τα δικά μου στοιχεία. Δεν ξέρω αν βιάστηκα και άνοιξα  account πριν κάνω την αίτηση. Μετά είδα ότι σου στέλνουν email με οδηγίες. Το viva wallet όμως θα τα δεχτεί τώρα? Θέλει ένα "verify your details" βλέπω κλπ κλπ. Δεν τράξηξε τα στοιχεία από το gov.gr?

Μια εικόνα, 1000 λέξεις λένε. Απλά περιμένεις 

Screenshot_20230221_173721_Opera.jpg

3 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δε σε πιάνω.

Η αίτηση θα γίνει μια φορά. Αν γίνει από τον 1ο, στον 2ο θα βγάζει μήνυμα ότι έχει γίνει ήδη αίτηση από τον σύζυγο. 

Όσο για την κάρτα, βάλε οποίου στοιχεία θες. Μετά την περνάς στο δικό σου κινητό όπως μια οποιαδήποτε άλλη κάρτα (θα στείλουν στα στοιχεία επικοινωνίας τα username pass για τα Ebanking, από εκεί θα αντλήσεις τα στοιχεία της κάρτας ή από την εφαρμογή τους "add to apple/google wallet") 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, skiabox είπε

Δε σε πιάνω.

Όχι ο ένας κάνει δεν μπορούν να κάνουν και οι δύο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, phanispal είπε

Τελικά τριμελής οικογένεια πόσα παίρνει το μήνα με άυλη και πόσα σε τραπεζικό λογαριασμό;

42/μηνα άϋλη ή -20% σε λογαριασμό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...