GREGORYMO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Engimek είπε https://secure.alpha.gr/Login/forgotpassword/home?locale=el&type=All Μόνο email+κινητό Super!!!!!! Βρέθηκε η λύση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Οσοι παιρναν την επιδοτηση τους περασμενους μηνες χρειαζεται για τη νεα περιοδο να κανουν νεα αιτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estevan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, azuli είπε Οσοι παιρναν την επιδοτηση τους περασμενους μηνες χρειαζεται για τη νεα περιοδο να κανουν νεα αιτηση? Όχι. Η υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο μία φορά και κατόπιν η ενίσχυση πιστώνεται αυτόματα στην άυλη ψηφιακή κάρτα ή στο λογαριασμό του δικαιούχου. Για τους παλαιότερους δικαιούχους του Market Pass εφόσον δεν επιθυμούν να αλλάξουν στοιχεία IBAN τραπεζικού λογαριασμού ή μέσο καταβολής της ενίσχυσης, δεν χρειάζεται καμία αίτηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Ξέρουμε γιατί μου έβγαλε αυτό; Δε μπορώ να πω πως κατάλαβα τι εννοείς ο ποιητής. On 19/09/2023 at 18:11, SabotazNic said: Μου απάντησαν. Απλά καθυστέρησε σε κάποιους μάλλον η ενημέρωση των εισοδηματικών στοιχείων, οπότε πάει σε επόμενο έλεγχο τώρα Sorry μόλις είδα πως έχει απαντηθεί στην προηγούμενη σελίδα, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Βάζοντας το πορτοφόλι Google στο νέο κινητό, θα εμφανίσει την κάρτα? Οχι πρεπει να ξαναβαλεις την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Το θέμα είναι, φτιαχνω καινούργιο πορτοφόλι Google αλλά τον ΑΡΙΘΜΟ της κάρτας που θα τον βρω ? Βάζοντας το πορτοφόλι Google στο νέο κινητό, θα εμφανίσει την κάρτα? Η καρτα ειναι αποθηκευμενη στην google, αν πατησεις προσθήκη καρτα θα την δεις εκει, απλα θελει πάλι μια επιβεβαίωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Μέθοδος Χορήγησης: Ψηφιακή Χρεωστική Κάρτα Συνεργαζόμενο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα: ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παρω καποιο pass, πως ακριβως θα χρησιμοποιησω την ψηφιακη καρτα; Και θα την βλεπω; Μεσω google pay ή μεσα απο το e-banking της Alpha; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η καρτα ειναι αποθηκευμενη στην google, αν πατησεις προσθήκη καρτα θα την δεις εκει, απλα θελει πάλι μια επιβεβαίωση ΟΛΑ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
favou2000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μέθοδος Χορήγησης: Ψηφιακή Χρεωστική Κάρτα Συνεργαζόμενο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα: ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK Επειδη ειναι η πρωτη φορα που θα παρω καποιο pass, πως ακριβως θα χρησιμοποιησω την ψηφιακη καρτα; Και θα την βλεπω; Μεσω google pay ή μεσα απο το e-banking της Alpha; Θα σου ερθει email με τους κωδικούς που θα μπαίνεις στην alpha για να βλέπεις ην κάρτα το υπόλοιπο κλπ.Θα την προσθέσεις στο gpay για να την χρησιμοποιείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 καλησπέρα! όσοι είχαμε Άυλη κάρτα απο τον περασμένο γύρο market pass που έληξε τον Ιούλιο, πρέπει να κάνουμε κάποια ενέργεια ή απλά θα πιστωθούν τα χρήματα, εφόσον είμαστε και πάλι δικαιούχοι? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα! όσοι είχαμε Άυλη κάρτα απο τον περασμένο γύρο market pass που έληξε τον Ιούλιο, πρέπει να κάνουμε κάποια ενέργεια ή απλά θα πιστωθούν τα χρήματα, εφόσον είμαστε και πάλι δικαιούχοι? Ευχαριστώ! Είσαι σίγουρος ότι έληξε γιατί και εγώ έχω αύλη από την προηγούμενη φορά και λήγει 12/23 μόλις την τσέκαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα! όσοι είχαμε Άυλη κάρτα απο τον περασμένο γύρο market pass που έληξε τον Ιούλιο, πρέπει να κάνουμε κάποια ενέργεια ή απλά θα πιστωθούν τα χρήματα, εφόσον είμαστε και πάλι δικαιούχοι? Ευχαριστώ! Από Alpha η κάρτα έχει πάρει επέκταση (λήξης) έως 12/23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, kormos είπε Από Alpha η κάρτα έχει πάρει επέκταση (λήξης) έως 12/23 Μόλις τσεκαρα, έχω eurobank και έχει λήξη 02/2024, αυτή είχα και στο προηγούμενο market pass. Φράγκα δεν έχει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Μόλις τσεκαρα, έχω eurobank και έχει λήξη 02/2024, αυτή είχα και στο προηγούμενο market pass. Φράγκα δεν έχει μέσα. Νωρίς ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InsertCoinToJoi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Χαζη ερωτηση που μαλλον καταλαβα την απαντηση απο τα πιο πανω post.... εχω καταχωρημενη στο wallet μου στο κινητο την αυλη απο alpha bank απο το πρωτο market pass θελει να περασω καινουρια καρτα η ισχυει το παλιο? Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα