SabotazNic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μια από τα ίδια Τώρα άκουσα στον Αντ1 ότι σήμερα σε έκτακτη είδηση θα γίνει η κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και μέχρι την Τετάρτη στην αΰλη κάρτα. Το γράφει και η Ημερησια Άλλα μας είχαν πει. https://www.imerisia.gr/oikonomia/67234_market-pass-anatropi-me-tis-pliromes-poioi-pane-tameio-simera-hronodiagramma Κανένας δεν σου είπε άλλα, απλά ακούτε μια ημερομηνία και την κλειδώνετε μόνοι σας. Η αποστολή χρημάτων γίνεται σήμερα, και μπορεί να διαρκέσει μέχρι 10 εργάσιμες όπως γράφει κάτω στο market pass. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Την πατήσαμε εμείς με την Eurobank... Ακόμα δείχνει "γενικό λάθος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Οπότε σε κάποιους έχει έρθει, σε κάποιους όχι, ακόμα και αν επέλεξαν τον ίδιο τραπεζικό φορέα. Δεν ειναι κάτι ασυνήθιστο νομίζω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dopermann Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 21 λεπτά πριν, dopermann είπε Ηρθε και εμαιλ τωρα....!!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Παίδες εμένα μου ήρθε mail να ακολουθήσω οδηγίες στο site της Euribank (άυλη) αλλα βγάζει "Γενικό λάθος". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μπήκαν σήμερα σε τραπεζικό λογαριασμό ΝΒG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Σε όσους είχαν βάλει κατάθεση σε λογαριασμό πριν λίγο μπήκαν τα λεφτά (x3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, dopermann είπε Ηρθε και εμαιλ τωρα....!!!! Εγω δεν ελαβα τιποτα ακομη...ισως σε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, Muchacho είπε Σε όσους είχαν βάλει κατάθεση σε λογαριασμό πριν λίγο μπήκαν τα λεφτά (x3) Μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, -WISE- είπε Παίδες εμένα μου ήρθε mail να ακολουθήσω οδηγίες στο site της Euribank (άυλη) αλλα βγάζει "Γενικό λάθος". Το ιδιο σε ολους με Eurobank Πηρα τηλ και μου ειπαν να δοκιμασω αργοτερα Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, SciManiac είπε Την πατήσαμε εμείς με την Eurobank... Ακόμα δείχνει "γενικό λάθος". και σε εμένα και σε συγγενή, το ίδιο. Γενικό λάθος. Αφού ρε έχουμε λογαριασμό στην τράπεζα, προσθέστε την εκεί να τελειώνουμε. Τι τηλέφωνα και ΑΜΦ ζητάνε; Γιατί το εύκολο να το κάνουν δύσκολο δε το καταλαβαίνω; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Muchacho είπε Σε όσους είχαν βάλει κατάθεση σε λογαριασμό πριν λίγο μπήκαν τα λεφτά (x3) το επιβεβαιώνω (για Πειραιώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phoenix7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Αφήστε του λίγες ώρες να στρώσει το σύστημα σε όλες τις τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Nα πω κι εγω οτι μπηκαν τα λεφτα στο λογ/σμο μου. Και σε 2 μηνες αλλα τοσα. Αυτο ειναι που λενε καλλιο πεντε και στο χερι χεχε, οι υπολοιποι στην αναμονη και στις διαδικασιες😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Viva 124 ευρωπουλα.☺️ Χασαπη ερχομαι!!! 🤪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα