Tobajara Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένα τουλάχιστον ασυνήθιστο θέμα για μένα, αλλά υπάρχουν λόγοι που το ανοίγω ξεχωριστά. Αν κάποιος moderator κρίνει πως πρέπει να συγχωνευτεί με κάποιο ήδη υπάρχον, κανένα πρόβλημα. Το θέμα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με αγορά αλλά κυρίως με προτάσεις που αξιοποιούν το συνδυασμό παιχνιδιού και τιμονιέρας - έχω ήδη κάποια ραλάκια. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο racing game μαζί με τιμονιέρα, ή/και να παίξω κάποιο από αυτά που ήδη έχω στη συλλογή μου. Από παιχνίδια, δεν πηγαίνω τόσο προς simulation μεριά όσο σε κάτι αγωνιστικό μεν, λίγο πιο arcade δε (ΛΙΓΟ πιο arcade, δε θέλω κανένα Need for Speed ή ΜicroMachines, αυτά τα βρίσκω και μόνος μου 😜). Στα πολύ θετικά αν έχει αυτοκίνητα του εμπορίου, από καθημερινά ως supercars (πχ αγώνες σε πίστα με Ferrari, με ή χωρίς αγωνιστικά αυτοκόλλητα). Εννοείται πως θέλω κάτι που να δίνει λόγο ύπαρξης στην τιμονιέρα. Στη βιβλιοθήκη μου έχω τα Asseto Corsa + Competizione, NASCAR Heat 5, rFactor 2, Drift21, Automobilista 1+2 (ναι, ένα πρόσφατο racing bundle) Και σκεφτόμουν κάτι σε Project CARS αλλά δεν ξέρω ποιό αξίζει. Στα της τιμονιέρας, ξέρω πως οι Logitech θεωρούνται πολύ καλές λύσεις και θα ήθελα κάτι όχι επιπέδου simulation/ ακραίου setup μεν, σχετικά καλό δε. Δε θα έλεγα όχι σε μεταχειρισμένη, ενω έπεσε πρόσφατα το μάτι μου σε μια μεταχειρισμένη Logitech GT E-X5C19. Εν ολίγοις - ψάχνω για καλή αλλά όχι πανάκριβη/ υπερμερακλίδικη τιμονιέρα και ένα racing game που να είναι περισσότερο για οδηγική απόλαυση και ανταγωνισμό παρά σε simulation μεριά, αλλά να αναδεικνύει και την τιμονιέρα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από Tobajara
Λύση seithan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Tobajara said: Ένα τουλάχιστον ασυνήθιστο θέμα για μένα, αλλά υπάρχουν λόγοι που το ανοίγω ξεχωριστά. Αν κάποιος moderator κρίνει πως πρέπει να συγχωνευτεί με κάποιο ήδη υπάρχον, κανένα πρόβλημα. Το θέμα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με αγορά αλλά κυρίως με προτάσεις που αξιοποιούν το συνδυασμό παιχνιδιού και τιμονιέρας - έχω ήδη κάποια ραλάκια. Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο racing game μαζί με τιμονιέρα, ή/και να παίξω κάποιο από αυτά που ήδη έχω στη συλλογή μου. Από παιχνίδια, δεν πηγαίνω τόσο προς simulation μεριά όσο σε κάτι αγωνιστικό μεν, λίγο πιο arcade δε (ΛΙΓΟ πιο arcade, δε θέλω κανένα Need for Speed ή ΜicroMachines, αυτά τα βρίσκω και μόνος μου 😜). Στα πολύ θετικά αν έχει αυτοκίνητα του εμπορίου, από καθημερινά ως supercars (πχ αγώνες σε πίστα με Ferrari, με ή χωρίς αγωνιστικά αυτοκόλλητα). Εννοείται πως θέλω κάτι που να δίνει λόγο ύπαρξης στην τιμονιέρα. Στη βιβλιοθήκη μου έχω τα Asseto Corsa + Competizione, NASCAR Heat 5, rFactor 2, Drift21, Automobilista 1+2 (ναι, ένα πρόσφατο racing bundle) Και σκεφτόμουν κάτι σε Project CARS αλλά δεν ξέρω ποιό αξίζει. Στα της τιμονιέρας, ξέρω πως οι Logitech θεωρούνται πολύ καλές λύσεις και θα ήθελα κάτι όχι επιπέδου simulation/ ακραίου setup μεν, σχετικά καλό δε. Δε θα έλεγα όχι σε μεταχειρισμένη, ενω έπεσε πρόσφατα το μάτι μου σε μια μεταχειρισμένη Logitech GT E-X5C19. Εν ολίγοις - ψάχνω για καλή αλλά όχι πανάκριβη/ υπερμερακλίδικη τιμονιέρα και ένα racing game που να είναι περισσότερο για οδηγική απόλαυση και ανταγωνισμό παρά σε simulation μεριά, αλλά να αναδεικνύει και την τιμονιέρα. Κάτι σε αυτό ; Spoiler Μπορεί να φαίνεται λίγο υπερβολικό, αλλά εάν το σαλόνι σου έχει διακοσμηθεί με καρυδιά με σκούρο βερνίκι, θα αναδεικνύει και το χώρο ταυτόχρονα. Ταιριάζει υπέροχα με αυτό: Spoiler αλλά με λίγο μοντάρισμα (πρϊονοκορδέλα, ματσόλα και μεράκι) παίζει άνετα και Assetto Corsa! 😄😅 😂 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από seithan
newlynx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Tobajara είπε Στα της τιμονιέρας, ξέρω πως οι Logitech θεωρούνται πολύ καλές λύσεις και θα ήθελα κάτι όχι επιπέδου simulation/ ακραίου setup μεν, σχετικά καλό δε. Δε θα έλεγα όχι σε μεταχειρισμένη, ενω έπεσε πρόσφατα το μάτι μου σε μια μεταχειρισμένη Logitech GT E-X5C19. Θα πήγαινα σε μια Logitech G920/29 ή σε κάποια μοντέλα της Thrustmaster ίδιου επιπέδου. Αν δεν έχεις σκοπό να παίζεις πολύ θα πήγαινα σε μεταχειρισμένη. Ο λόγος που βλέπεις πολλές μεταχειρισμένες είναι ότι όλοι θεωρούν πως μόλις πάρουν μια τιμονιέρα θα βγει ο Σουμάχερ από μέσα τους, αλλά μόλις βλέπουν πως η καλή εκμάθηση και ρύθμιση του αυτοκινήτου απαιτεί ώρες και οι χρόνοι τους δεν βγαίνουν, εγκαταλείπουν. Από παιχνίδια είσαι μια χαρά, έχω τα 2 πρώτα που μπορεί να είναι "εξομοιωτές" αλλά μπορείς να ενεργοποιήσεις βοηθήματα για να τα κάνεις πιο εύκολα και ευχάριστα. Το ΑC έχει πολλά mods για να οδηγείς πιο χαλαρά, πχ μέσα σε πόλη. Θα προσέθετα και το Project Cars 2 που είναι ένα κλικ κάτω σε "εξομοίωση" από τα παραπάνω και έχει και campaign που δεν έχουν τα άλλα. 2
Tobajara Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το Project Cars 2 γιατί είναι προτιμότερο από τα 3/4/5? Μόνο λόγω campaign ή έχει και κάποιο άλλος χαρακτηριστικό, δηλαδή αν πάω στο 4 ή στο 5 θα δω κάποια ουσιαστική διαφορά στη συλλογή αυτοκινήτων ή στην οδήγηση?
newlynx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Tobajara είπε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το Project Cars 2 γιατί είναι προτιμότερο από τα 3/4/5? Μόνο λόγω campaign ή έχει και κάποιο άλλος χαρακτηριστικό, δηλαδή αν πάω στο 4 ή στο 5 θα δω κάποια ουσιαστική διαφορά στη συλλογή αυτοκινήτων ή στην οδήγηση? Έχουν βγει 3 Project Cars, το 3ο ήταν μέτριο και για αυτό δεν το ανέφερα. Βέβαια το 2 δεν πωλείται πια, λόγω λήξης δικαιωμάτων αυτοκινήτων και πιστών, δεν ξέρω αν το βρεις σε κλειδάδικα. 1
Tobajara Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει, στο Instant Gaming, σε σχετικά υψηλή τιμή, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς σε τι bundles μπήκε. Σαν εναλλακτική του Asseto Corsa, θα το έχω υπόψη. Μια άλλη ερώτηση - αν πάμε σε κάτι πιο arcade (α) WRC τύπου (β) οδήγηση στο δρόμο (εκτός πίστας) είτε με συμβατικά είτε με supercars, τι προτείνεται γενικά? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από Tobajara
newlynx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Tobajara είπε Υπάρχει, στο Instant Gaming, σε σχετικά υψηλή τιμή, H τιμή είναι ΟΚ αν αναλογιστείς ότι είναι η Deluxe έκδοση. 2 ώρες πριν, Tobajara είπε Μια άλλη ερώτηση - αν πάμε σε κάτι πιο arcade (α) WRC τύπου (β) οδήγηση στο δρόμο (εκτός πίστας) είτε με συμβατικά είτε με supercars, τι προτείνεται γενικά? (α)Ίσως το Dirt 5 αλλά δεν το έχω παίξει για ένα έχω εικόνα. Νομίζω το Project Cars 2 είναι καλό ως ενδιάμεση επιλογή γιατί έχει ποικιλία αγώνων και αυτοκινήτων. (β) Δες το Content Manager για AC, έχει διάφορες επιλογές αυτοκινήτων, πίστες και πόλεις. 1
d_gkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μήπως να δεις τις σειρές forza; Για simulation το Motorsport και για arcade(ΚΑΜΙΑ σχέση με nfs) το horizon 1
GjokerR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Για arcade θα πρότεινα και γω Forza horizons τεράστια ποικιλία αυτοκινήτων και ανάλογα και τι κατηγορίες αυτοκινήτων επιλέγεις να τρέξεις μπορεί να είναι λίγο πιο αληθοφανή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα