stark Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα ελαφρώς chunky / δίπατα "VANS Old Skool Overt Comfycush" σε χρώματα Μπεζ / Λευκό και Λευκό (Μαύρο σήμα) με 40% sale (έως και τη Δευτέρα) και επιπλέον έκπτωση 10% (έως και αύριο Κυριακή) με χρήση του κουπονιού EXTRA10 σε Sneaker10 και CosmosSport στα 59,4 €. https://www.cosmossport.gr/el/430204-vans-ua-old-skool-overt-cc-white.html#/435629-χρωμα-white https://www.sneaker10.gr/el/430204-vans-ua-old-skool-overt-cc-white.html#/435629-χρωμα-white https://www.cosmossport.gr/el/422505-vans-ua-old-skool-overt-cc-white.html#/427735-χρωμα-sand_white https://www.sneaker10.gr/el/422505-vans-ua-old-skool-overt-cc-white.html#/427735-χρωμα-sand_white Πολύ μαλακό και άνετο παπούτσι (μου φαίνεται απίστευτο που το λέω εγώ αυτό για VANS) / UNISEX / για όσους αρέσκονται σε αυτό το στυλ sneaker. Όπου αλλού τα έψαξα, στα συγκεκριμένα χρώματα τα βρήκα από 75 € (+ μεταφορικά) και πάνω (Skroutz / Best Price / Idealo / geizhals.eu / κλπ). Στο ιστορικό του Skroutz 77 € χαμηλότερη τιμή. Μην περιμένετε καμιά κορυφαία ποιότητα κατασκευής / κλασικά VANS είναι. Προσοχή, στα Λευκά (με το μαύρο σήμα) το μεσαίο κομμάτι είναι ένα πάρα πολύ ανοιχτό οινοπνευματί χρώμα κι όχι ακριβώς λευκό, ενώ και τα suede κομμάτια πηγαίνουν προς το πολύ ανοικτό μπεζ. Για νούμερα, προσωπικά φοράω σε NIKE 45 και 45.5, σε Adidas 44 2/3 και 45 1/3, στα VANS πήρα 45. Πληροφορίες για το συγκεκριμένο sneaker: VANS OLD SKOOL OVERT CC SHOES Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από stark 4 2
Billator Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Aias είπε ασπρο παπουτσι το καλυτερο μου... Like new για 1 βδομάδα, και μετά μέχρι να χαλάσει old school Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από Billator 1
Bill2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Παρέλαβα σήμερα, ωραίο εξωτερικά παπουτσάκι και αρκετά ψηλό. Η γλώσσα ή όπως λέγεται το κεντρικό τμήμα είναι πραγματικά άθλιας ποιότητας, γενικά είναι τόσο ελαφρύ ενω έχει τεράστιο πάτο που σε βάζει σε υποψίες. Το έψαξα λίγο και είναι σίγουρα αυθεντικό οπότε καλούτσικη αγορά
stark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Bill2006 είπε Παρέλαβα σήμερα, ωραίο εξωτερικά παπουτσάκι και αρκετά ψηλό. Η γλώσσα ή όπως λέγεται το κεντρικό τμήμα είναι πραγματικά άθλιας ποιότητας, γενικά είναι τόσο ελαφρύ ενω έχει τεράστιο πάτο που σε βάζει σε υποψίες. Το έψαξα λίγο και είναι σίγουρα αυθεντικό οπότε καλούτσικη αγορά Και μένα με παραξένεψε όταν είδα τη γλώσσα. Φαίνεται σαν απλό αφρολέξ που στο πάνω και στο κάτω μέρος του έχει ένα λεπτό ύφασμα. Στην πραγματικότητα βέβαια όλες οι "χοντρές" γλώσσες των παρομοιων παπουτσιών τέτοιο αφρολέξ έχουν μέσα, απλά εδώ η διαφορά (που προφανώς είναι σχεδιαστική επιλογή) είναι ότι φαίνεται σαν "εκτεθειμένο" περιμετρικά το αφρολέξ. Αν βάλουμε σε αυτό και το πόσο ελαφρύ είναι το παπούτσι - παρά τον όγκο - του, δίνει μια κάποια εντύπωση που δημιουργεί επιφυλάξεις σχετικά με το αν θα κρατήσει και πολύ. Μένει να δούμε στην πράξη. Προσωπικά πάντως αυτές τις πρώτες λίγες φορές που το έχω βάλει, έχω πάθει πλάκα με την άνεση που έχει, καθώς και με το πόσο ευρύχωρο και ελαφρύ είναι. Και επειδή έχω θέμα με το μετατάρσιό μου στο δεξί πόδι, ενω και γενικότερα η εμπειρία μου με προηγούμενα VANS (πριν καν εκδηλωθεί το πρόβλημα) ήταν από μέτρια έως κακή (σκληρά και βαριά παπούτσια, καθόλου ανατομικά, στενό toe box, πληγές στο πίσω μέρος του ποδιού, κλπ) δεν περίμενα ποτέ να πω καλή κουβέντα περί άνεσης για αυτή την εταιρία. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από stark 1 1
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Bill2006 είπε Παρέλαβα σήμερα, ωραίο εξωτερικά παπουτσάκι και αρκετά ψηλό. Η γλώσσα ή όπως λέγεται το κεντρικό τμήμα είναι πραγματικά άθλιας ποιότητας, γενικά είναι τόσο ελαφρύ ενω έχει τεράστιο πάτο που σε βάζει σε υποψίες. Το έψαξα λίγο και είναι σίγουρα αυθεντικό οπότε καλούτσικη αγορά 3 ώρες πριν, stark είπε Και μένα με παραξένεψε όταν είδα τη γλώσσα. Φαίνεται σαν απλό αφρολέξ που στο πάνω και στο κάτω μέρος του έχει ένα λεπτό ύφασμα. Στην πραγματικότητα βέβαια όλες οι "χοντρές" γλώσσες των παρομοιων παπουτσιών τέτοιο αφρολέξ έχουν μέσα, Τι ηλιθια μοδα ειναι αυτη. Οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν ειναι ωραιο στην υφη, και πραγματικα ειναι εκτεθειμενο. Ειχα παρει κατι Nike, τα οποια οχι μονο ηταν ετσι, αλλα και η γλωσσα ηταν πιο κιτρινη απο οτι στις φωτο και τα γυρισα. Αλλα δεν τα κρατουσα για κανεναν λογο με τετοια γλωσσα. Και η αισθηση ηταν "καπως" 1
neo_geo13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μόλις παρέλαβα κι εγώ. Απίστευτα άνετο παπούτσι και πανάλαφρο, δεν το περίμενα. Στα 60 ευρώ δεν το σκέφτεσαι καν. Προσωπικά το μόνο που θεωρώ αρνητικό είναι το πόσο χοντροκομμένο είναι σαν παπούτσι. Ενω φοράω 43, εξωτερικά φαίνεται σαν 45+ 1
stark Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως παρήγγειλα και τα μαύρα από εδώ, στα 75 € - 10% (κουπόνι που πρόλαβα για λίγο), σύνολο 67,5 €. Σε περιορισμένα νούμερα (44,5 και 46) το μαύρο έχει πέσει στα 54,5 € (!) εδώ. Βλέπω και μια παραλλαγή του μαύρου με κάποιες ελαφρώς διαφορετικές λεπτομέρειες (αναφέρονται ως "Vans Old Skool Overt Plus ComfyCush") έχει πέσει στα 60 € εδώ. Το ίδιο (Vans Old Skool Overt Plus ComfyCush) σε LUX WHITE/ MARSHMALLOW εδώ στα 60 €. * εκτός από το αρχικό (από όπου παρήγγειλα εγώ τα μαύρα) για τα υπόλοιπα e-shops δεν έχω άποψη σχετικά με την αξιοπιστία τους, κλπ. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2023 από stark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα