Sotirisss1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα μόλις έκανα φορματ το pc μου και ένα φιλαράκι μου είπε πως υπάρχουν κάποια site στα οποία αμα πληρώσεις σου κατεβάζουν τους κατάλληλους drivers μήπως ξέρεις κανείς κανένα τέτοιο site;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Περαν των windows οι εταιρείες των κατασκευαστών δεν εχουν τους drivers που ενδεχομενως σου λειπουν;
Sotirisss1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Είμαι τέρμα άσχετος για αυτό και ψάχνω κατι τέτοιο
triplex1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, Sotirisss1 είπε Είμαι τέρμα άσχετος για αυτό και ψάχνω κατι τέτοιο Πες για τι ακριβως ψαχνεις για drivers και οχι καποιο site , πιο πολυ θα βοηθησεις και εμας και τον εαυτο σου 1
duffyduck Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Snappy Driver Installer Origin https://www.glenn.delahoy.com/snappy-driver-installer-origin/ SDI - Snappy Driver Installer https://sdi-tool.org/ Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από duffyduck
Sotirisss1 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Γενικά έκανα φορματ και δεν κατέβασα τίποτα @triplex1
duffyduck Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα Windows 10 / 11 θα κατεβάσουν τους απαραίτητους drivers, και ανάλογα το λειτουργικό σύστημα θα δεις optional updates ή/και στο advanced options του Windows Update Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από duffyduck
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω ένα παλιό netbook που δεν είναι για πολλά πολλά, και του έκανα φορμάτ. Έβαλα Xp (αυτά είχε και παλιά). Αντιμετωπίζω όμως μεγάλη δυσκολία στο να βρω drivers. Το εργαλείο είναι αυτό: HP Compaq Mini 110c-1030EV. Κοιτώντας στο υλικό είδα ότι λείπουν αυτοί οι drivers: Spoiler Αρχικά γιατί υπάρχουν δύο καταχωρήσεις για τον Ελεγκτή βίντεο? Πιο πολύ θέλω να βρω για αρχή τον driver της κάρτας γραφικών. Το αναγνωριστικό της (αναφέρομαι στον ελεγκτή βίντεο συμβατό με vga) είναι αυτό: pci ven_8086&dev_27ae&cc_030000 Ωστόσο googlάροντας δεν βγάζω άκρη. Μπήκα στα 3-4 πρώτα αποτελέσματα αλλά δεν βρήκα αυτό που έπρεπε. Καμιά ιδέα? Edit. Δοκίμασα με το Snappy Driver Installer Origin που αναφέρθηκε παραπάνω και μετά από κάποιες δοκιμές (γιατί αρχικά μου φάνηκε δυσνόητο πως δουλεύει) βρήκε και κατέβασε όλους τους drivers που έλειπαν με απόλυτη επιτυχία! Δεν το περίμενα! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2023 από cthulhucarbide
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Λοιπόν υπάρχει τελικά ένα θεματάκι. Στο δεξιό μέρος του touchpad υπάρχουν κάτι κουκκίδες που όταν πας το δάχτυλο πάνω κάτω, κανονικά κάνει σκρολ. Τώρα όμως δεν δουλεύει. Στην διαχείριση συσκευών δεν λείπει κανένας driver. Τι να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα