nikmp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Γεια σας εχω ενα λαπτοπ Asus πολυ λιγο χρησιμοποιημενο. Κατα διαστηματα και ενω ειναι σε πηρη λειτουργια, βγαζει μια μπλε οθονη με την λεξη κλειδωμα και σβηνει. Αυτο γινεται οταν ειναι στο ρευμα το τροφοδοτικο. Οταν το αφηνω με την μπαταρια δουλευει κανονικα μεχρι να εξαντληθει η μπαταρια. Ισως εχει προβλημα το τροφοδοτικο που ειναι στα 19 V και 1,75 A. Αν βαλω ενα τροφοδοτικο με περισσοτερα Αμπερ θα γινει κατι ή θα εχω προβλημα; Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Να βάλεις τροφοδοτικό που να δίνει τόσα volt και τόσα ή περισσότερα ampere από αυτά που έχει το αυθεντικό τροφοδοτικό και που αναγράφονται κάτω από το λάπτοπ. Αν έχει λιγότερα από τα αναγραφόμενα και έχεις την μπαταρία να φορτίζει και να λειτουργείς και το λάπτοπ μπορεί να σου κάνει αυτά τα κόλπα. Αν βγάλεις την μπαταρία στο κάνει πάλι; Μια άλλη περίπτωση είναι να έχεις ορίσει πολύ μικρούς χρόνους αναμονής όταν είναι συνδεμένο στο ρεύμα. Δες τι έχεις στα σχέδια ενέργειας.
nikmp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Τους χρονους αναμονης τους εχω στις 5 ωρες, οσο για το βγαλσιμο της μπαταριας θα το δοκιμασω. Σε ευχαριστω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δεν γραφεις αν το τροφοδοτικο ειναι δικο του αν ειναι δικο του και δεν εχει προβλημα τοτε δεν χρειαζεται να το αλλαξεις. Αλλα και παλι αν ηταν μικρο η προβληματικο δεν θα σου εβγαζε αυτο που λες στην οθονη. Μπες στο store κατεβασε αν δεν το εχει ηδη το MyAsus και δες αν εχει τιποτα αναβαθμισεις να κανεις επισης επειδη δεν γραφεις ποιο εχεις δες αν υπαρχει η εφαρμογη Armoury Crate εχει και εκει να κανεις ενημερωσεις.
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δεν πρέπει να είναι το αρχικό (αν κατάλαβα καλά). Επίσης, 19V με 1,75A = 33,25W μου φαίνονται λίγα για τροφοδοτικό λάπτοπ, εκτός αν είναι από τα καινούργια λάπτοπ χαμηλής κατανάλωσης. Ένα τροφοδοτικό για asus r5 λάπτοπ που βλέπω στο amazon είναι 19v/2.37A=45W που το θεωρώ φυσιολογικό, αλλά τα 33 Watts μου φαίνονται λίγα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν πρέπει να είναι το αρχικό (αν κατάλαβα καλά). Επίσης, 19V με 1,75A = 33,25W μου φαίνονται λίγα για τροφοδοτικό λάπτοπ, εκτός αν είναι από τα καινούργια λάπτοπ χαμηλής κατανάλωσης. Ένα τροφοδοτικό για asus r5 λάπτοπ που βλέπω στο amazon είναι 19v/2.37A=45W που το θεωρώ φυσιολογικό, αλλά τα 33 Watts μου φαίνονται λίγα. Τις γιορτες μου εφερε ο κουνιαδος μου για να του κανω φορματ ενα 14αρι Asus και ειχε απο την μανα του 1.75 τροφοδοτικο ηταν ενα Celeron Πιστευω πως σιγουρα απο κατω τπ φορητο γραφει ακριβως ποσα βολτ και ποσα αμπερ θελει.
nikmp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Το λαπτοπ ειναι ASUS CUALCOMM ATHEROS MODEL QCWB335 με τροφοδοτικο αυθεντικο δικο του. Γραφει 19ν και 1.75 α. Ισως αν εβαζα καποιο αλλο με περισσοτερα αμπερ θα εκανα κατι;
nikmp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Aυτο το κανει μονο στα windows σε μια διανομη Linux που του περασα δεν το εκανε.
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Αν είναι το αυθεντικό τότε δεν νομίζω να κερδίσεις κάτι αν το αλλάξεις, εκτός αν έχει πρόβλημα. Χωρίς μπαταρία το δοκίμασες;
nikmp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Οχι γιατι πρεπει να ανοιξω ολο το κουτι.
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikmp είπε Το λαπτοπ ειναι ASUS CUALCOMM ATHEROS MODEL QCWB335 με τροφοδοτικο αυθεντικο δικο του. Αυτό δεν είναι το μοντέλο του λάπτοπ αλλά το wifi module που έχει μέσα. Το μοντέλο του λάπτοπ θα πρέπει να αναγράφεται από κάτω σε κάποιο αυτοκόλλητο μαζί με το service id και το serial number του. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα