MrGalaxy Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:10 μμ (επεξεργασμένο) Δεν το εχω , Ακυρο οντως το εχω 13 λεπτά πριν, Sablj είπε Αφού το έχεις στην υπογραφή σου... 🤷♂️ Επεξ/σία Σάββατο στις 08:12 μμ από MrGalaxy 1 3
JakeKaufman Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ 1 hour ago, MrGalaxy said: Και που ξέρεις ρε ποιο είναι το site μου? Αφού το έχεις στην υπογραφή βρε Ιάσωνα!
MrGalaxy Δημοσ. Σάββατο στις 09:00 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:00 μμ Ναι το κατάλαβα, απλώς είχα κάνει απόκρυψη υπογραφών από τις ρυθμίσεις του insomnia 1
Nabuko Δημοσ. Σάββατο στις 09:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:08 μμ Πολύ ωραία σχεδιασμένο το σάητ btw 👌 1 1 1
christos4 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Κάποιες κατηγορίες στη σελίδα σου έχουν να ανανεωθούν πολύ καιρό. Θα πρότεινα να μην εμφανίζονται στην κεντρική. Γενικα είναι μια αγορά που δύσκολα θα βρεις χώρο. Η ελληνική αγορά δεν παράγει ειδήσεις, δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πρωτογενή πληροφορία. Οπότε έχεις να παίξεις με: *Μετάφραση νέων από ξένες σελίδες *reviews συσκευών (και μέχρι να γίνεις γνωστός και να στις δίνουν, θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη) * δημιουργία οδηγών για το πως να κάνεις πράγματα σε PC και κινητά. Από εκεί και πέρα θέλει τρέξιμο και γνωριμίες με τα pr agencies στην Ελλάδα. Γενικα, αν έχεις "κανονική" δουλειά και θέλεις ένα έξτρα εισόδημα, από δική σου σελίδα σε αυτόν τον κλάδο θα το έχεις δύσκολα (θέλει χρόνο, δουλειά και χρήμα-επένδυση που δεν ξέρεις αν θα το πάρεις πισω). Αν σου αρέσει η φάση στείλε δείγματα της δουλειάς σου σε άλλες σελίδες, μήπως σε πάρουν και σε πληρώνουν με το άρθρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα