MrGalaxy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω φτιάξει ένα website εδώ και 6 μιση χρόνια ,με θέματα οπως αρθρα τεχνολογίας/video gaming/space/science/movies και τα τελευταία 2 χρόνια από τι βλέπω στα metrics του website μου ,έχει φτάσει σε αρκετή επισκεψιμότητα (5000 visitors /ανα μέρα) περίπου.. Και ήθελα να ρωτήσω απο που μπορώ να βρώ χορηγούς ,ποια είναι αυτά τα sites με τους χορηγούς ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους ; Συγγνώμη που κάνω αυτές τις ερωτήσεις ,αλλά στο google ψαχνω μηνες τώρα και δεν έχω ιδέα που είναι τα sites με τους χορηγους. Google Adsense έχω βάλει απ τiς αρχές του site μου αλλά σε όλα αυτα τα 6 χρόνια εχω βγάλει κερδος απ το Adsense μόλις 18€. ΓΙΑΤΙ δεν μου απαντατε?? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από MrGalaxy
Bitbit Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 γιατί αν σου απαντήσουμε μετά πρέπει να σε σκοτώσουμε 2
marioshrist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δοκίμασε να επικοινωνήσεις απευθείας με εταιρίες που έχουν προϊόντα σχετικά με το site σου και να δεις αν ενδιαφέρονται να σου κάνουν χορηγία. Όποιος ξέρει κάτι που μπορεί να βοηθήσεις θα απαντήσει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Tι χορηγούς θελεις αφου δεν εχεις επισκεψιμότητα. 1
valadsk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε Εχω φτιάξει ένα website εδώ και 6 μιση χρόνια ,με θέματα οπως αρθρα τεχνολογίας/video gaming/space/science/movies και τα τελευταία 2 χρόνια από τι βλέπω στα metrics του website μου ,έχει φτάσει σε αρκετή επισκεψιμότητα (5000 visitors /ανα μέρα) περίπου.. Και ήθελα να σε ρωτήσω απο που μπορώ να βρώ χορηγούς ,ποια είναι αυτά τα sites με τους χορηγούς ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους ; Συγγνώμη που κάνω αυτές τις ερωτήσεις ,αλλά στο google ψαχνω μηνες τώρα και δεν έχω ιδέα που είναι τα sites με τους χορηγους. Google Adsense έχω βάλει απ τiς αρχές του site μου αλλά σε όλα αυτα τα 6 χρόνια εχω βγάλει κερδος απ το Adsense μόλις 18€. ΓΙΑΤΙ δεν μου απαντατε?? με 5.000 την ημέρα δεν πας πουθενά. βγαίνεις στο discovery του Android και στο Google News? επιπλέον, θελει pr με εταιρείες. Να πηγαίνεις σε events, να τρέχεις σε εκθέσεις MWC, Cebit κτλπ και να κανεις σχέσεις με εταιρείες. ξεκίνα με τα απλά. Στείλε σε κλειδάδικα με Windows και ζήτα να σε στηρίξουν και να πληρώσουν μια καταχώρηση. Μια καταχώρηση σαν αυτή που έχει το insomnia ανά τακτά διαστήματα, κοστίζει τουλάχιστον 300 ευρώ το άρθρο ίσως και παραπάνω λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που έχει το insomnia. ζήτα ενα κατοστάρικο για τα views σου. Από τα 100 που θα σου δώσουν, αν σου δώσουν μόλις το δημοσιεύσεις στο site σου βάλτο διαφήμιση στο facebook και δαπάνησε ένα 30αρικο για να προωθηθει και να αγοράσουν κλειδιά από τα λινκς σου να δει το κατάστημα ότι έχεις πωλήσεις και στο δεύτερο ζητάς 200. ΄Καπως έτσι γίνεται η αρχή. Αγόρασε και εσύ ο ίδιος ένα κλειδί από τα λινκ και πρότεινε και σε φίλο. θέλει πολύ δουλειά, με 5.000k άντε το adsense να σου δίνει 5 την ημέρα, ειδικά γενάρη μήνα. θες επισκεψιμότητα, η οποία κερδίζεται με το περιεχόμενο. δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά με 5.000 την ημέρα, μετά από έξι χρόνια, είναι λίγα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από valadsk 2
MrGalaxy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτό με τα κλειδάδικα ισως μπορώ να κοιτάξω Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από MrGalaxy
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δυστυχώς δεν είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που βρίσκεται σε αυτήν ή και σε χειρότερη οικονομική κατάσταση. Καλύτερα να ψαχτείς για 2η-3η δουλειά παρά να περιμένεις να βγάλεις λεφτά από το site. Όπως είπε και ο valadsk, για να βγάλεις λεφτά πρέπει να το κυνηγήσεις πάρα πολύ και να ξοδέψεις λεφτά (που δεν έχεις φαντάζομαι). 2
SilentVoice Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Κάνε giveaway ένα iphone , να σε μάθουν και να ανεβάσεις επισκέψεις. Φυσικά θα το κάνεις νόμιμα με όρους και προϋποθέσεις. Αν δεν δώσεις,δεν θα πάρεις πίσω. Πρέπει να επενδύσεις.
valadsk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 επειδή το είδα το site σε πμ, ;δεν έχει καν σελίδα στο fb, βασικά έχει αλλά 500 ακολούθους δεν κάνεις τιποτα. δεν γίνεται τίποτα για λεφτά άμεσα, γιατί και το κλειδάδικο που ανέφερα πιο πάνω θέλει να βλέπει απήχηση σε social media. 5 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Κάνε giveaway ένα iphone , να σε μάθουν και να ανεβάσεις επισκέψεις. Φυσικά θα το κάνεις νόμιμα με όρους και προϋποθέσεις. Αν δεν δώσεις,δεν θα πάρεις πίσω. Πρέπει να επενδύσεις. η χειρότερη συμβουλή που μπορείς να δώσεις σε κάποιον.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, MrGalaxy είπε Εχω φτιάξει ένα website εδώ και 6 μιση χρόνια ,με θέματα οπως αρθρα τεχνολογίας/video gaming/space/science/movies και τα τελευταία 2 χρόνια από τι βλέπω στα metrics του website μου ,έχει φτάσει σε αρκετή επισκεψιμότητα (5000 visitors /ανα μέρα) περίπου.. Και ήθελα να σε ρωτήσω απο που μπορώ να βρώ χορηγούς ,ποια είναι αυτά τα sites με τους χορηγούς ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους ; Συγγνώμη που κάνω αυτές τις ερωτήσεις ,αλλά στο google ψαχνω μηνες τώρα και δεν έχω ιδέα που είναι τα sites με τους χορηγους. Google Adsense έχω βάλει απ τiς αρχές του site μου αλλά σε όλα αυτα τα 6 χρόνια εχω βγάλει κερδος απ το Adsense μόλις 18€. ΓΙΑΤΙ δεν μου απαντατε?? Εδω δεν το έχεις βάλει καν στην υπογραφή σου στο φόρουμ. 1 1
MrGalaxy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, valadsk είπε επειδή το είδα το site σε πμ, ;δεν έχει καν σελίδα στο fb, βασικά έχει αλλά 500 ακολούθους δεν κάνεις τιποτα. δεν γίνεται τίποτα για λεφτά άμεσα, γιατί και το κλειδάδικο που ανέφερα πιο πάνω θέλει να βλέπει απήχηση σε social media. Ωπα ωπα,μην την κλείνουμε την υπόθεση από τώρα έτσι απλά. Από τον Φεβρουάριο που θα κόψω την Nova TV και την Cosmote tv ,θα έχω 50€ το μηνα να διαθέσω για το site μου. Αυτά που να τα διαθέσω; λογικά στο facebook marketing για αυξηση των followers? ή καπου αλλου;
valadsk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε Ωπα ωπα,μην την κλείνουμε την υπόθεση από τώρα έτσι απλά. Από τον Φεβρουάριο που θα κόψω την Nova TV και την Cosmote tv ,θα έχω 50€ το μηνα να διαθέσω για το site μου. Αυτά που να τα διαθέσω; λογικά στο facebook marketing για αυξηση των followers? ή καπου αλλου; ξεκίνα με ένα 20αρικο σε fb διαφημίσεις για να αυξηθούν τα likes ορίζοντας το target κοινό σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για Η/Υ, Κινητά. γενικώς όμως σκέψου ότι θα χρειαστείς τουλάχιστον αλλα 2 χρόνια να δίνεις 50αρικα το μήνα για να αποκτήσεις ένα σεβαστό κοινό. Αλλά και τα likes στη σελίδα δεν λένε και πολλά. Δες πχ digitallife.gr της smartpress (που έχει και το myphone) που έχει τόσα likes και όμως η επισκεψιμότητα είναι χαμηλή. Αλλά εκεί βλέπεις διαφημίσεις και χορηγούς γιατί από πίσω υπάρχει η εκδοτική εταιρεία η smartpress. γενικως, θα ξοδέψεις χρήματα με αμφίβολα αποτελέσματα. τα 50αρικα έπρεπε να τα είχες δώσει πολύ πριν, μέσα δηλαδή στα 6 χρόνια που πέρασαν. εντελώς φιλικά όλα αυτά και μόνο να βοηθήσω προσπαθώ. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από valadsk 1
JakeKaufman Δημοσ. χθες στις 08:23 πμ Δημοσ. χθες στις 08:23 πμ On 21/01/2023 at 14:51, MrGalaxy said: Εχω φτιάξει ένα website εδώ και 6 μιση χρόνια ,με θέματα οπως αρθρα τεχνολογίας/video gaming/space/science/movies και τα τελευταία 2 χρόνια από τι βλέπω στα metrics του website μου ,έχει φτάσει σε αρκετή επισκεψιμότητα (5000 visitors /ανα μέρα) περίπου.. Και ήθελα να ρωτήσω απο που μπορώ να βρώ χορηγούς ,ποια είναι αυτά τα sites με τους χορηγούς ώστε να επικοινωνήσω μαζί τους ; Συγγνώμη που κάνω αυτές τις ερωτήσεις ,αλλά στο google ψαχνω μηνες τώρα και δεν έχω ιδέα που είναι τα sites με τους χορηγους. Google Adsense έχω βάλει απ τiς αρχές του site μου αλλά σε όλα αυτα τα 6 χρόνια εχω βγάλει κερδος απ το Adsense μόλις 18€. ΓΙΑΤΙ δεν μου απαντατε?? Εγώ νομίζω ακόμα και το 5Κ επισκέπτες τη μέρα είναι ψευδές. Δεν μπορει αυτό το κενό περιεχομένου σάιτ να τραβάει 5000 επισκέπτες τη μέρα 1
MrGalaxy Δημοσ. χθες στις 07:47 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 07:47 μμ 11 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Εγώ νομίζω ακόμα και το 5Κ επισκέπτες τη μέρα είναι ψευδές. Δεν μπορει αυτό το κενό περιεχομένου σάιτ να τραβάει 5000 επισκέπτες τη μέρα Και που ξέρεις ρε ποιο είναι το site μου? 1 1
Sablj Δημοσ. χθες στις 07:57 μμ Δημοσ. χθες στις 07:57 μμ 9 minutes ago, MrGalaxy said: Και που ξέρεις ρε ποιο είναι το site μου? Αφού το έχεις στην υπογραφή σου... 🤷♂️ 1 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα