johnkar93 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα σε ολους ! Ψαχνω καποια δωρεαν εφαρμογη για να κατεβασω τραγουδια στο iphone και να ακουω offline. Οποιος γνωριζει να μου πει. Ευχαριστω 1
koutsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, johnkar93 είπε Καλησπερα σε ολους ! Ψαχνω καποια δωρεαν εφαρμογη για να κατεβασω τραγουδια στο iphone και να ακουω offline. Οποιος γνωριζει να μου πει. Ευχαριστω Τι εννοείς να κατεβάσεις τραγούδια; δωρεάν δεν νομίζω να υπάρχει. Αν έχεις συνδρομή μόνο φαντάζομαι σε Spotify κτλ.
Nik1239 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, johnkar93 είπε Καλησπερα σε ολους ! Ψαχνω καποια δωρεαν εφαρμογη για να κατεβασω τραγουδια στο iphone και να ακουω offline. Οποιος γνωριζει να μου πει. Ευχαριστω Τα κατεβάζεις από αλλού και τα περνάς στο iPhone
BertaJourdan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, johnkar93 είπε Απο που τα κατεβαζω ; Οριστε κυριοι. Αλλος ενας λογος γιατι ειναι υπερτιμημενα τα iphone. Δεν ξερει ο κοσμος απο που να καταβασει μουσικη. Να παραιτηθει η κυβερνηση. 1 ώρα πριν, johnkar93 είπε Απο που τα κατεβαζω ; youtube αδερφε και με το itunes τα σβαγκανας στο κινητο.
koutsis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, BertaJourdan είπε Οριστε κυριοι. Αλλος ενας λογος γιατι ειναι υπερτιμημενα τα iphone. Δεν ξερει ο κοσμος απο που να καταβασει μουσικη. Να παραιτηθει η κυβερνηση. youtube αδερφε και με το itunes τα σβαγκανας στο κινητο. Το σβαγκανάς ε;
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Το σβαγκάνισε στο iPhone ο τρελός, ε δεν έχει τον Θεό του! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις