Προς το περιεχόμενο

Aliexpress - Product damage certificate

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αγόρασα 2 πλαίσια android οθόνης για ένα αμάξι και το ένα ήρθε σπασμένο.

Ο πωλητής μου λέει να πάω στο ταχυδρομείο (Γενική Ταχυδρομική στην περίπτωση μου) να πάρω κάποιου είδους βεβαίωση.

Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό;

Συγκεκριμένα μου λέει:

"Please go to the post office to issue the product damage certificate"

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.

Σιγά μη σου δώσει βεβαίωση η Γενική Ταχυδρομική... μπορεί έσπασε όταν ήταν υπό τον έλεγχο της κινέζικης μεταφορικής, ή στο τελωνείο, ή να την έσπασες εσύ. Άσε που ο πωλητής αποκλείεται να είχε πληρώσει insurance.

Kανονικά πρέπει να τραβάς βίντεο όταν ανοίγεις τη συσκευασία... ανοίγεις dispute για κατεστραμμένο προϊόν και το Aliexpress παίρνει το μέρος σου με συνοπτικές διαδικασίες και σου πιστώνει τα χρήματα, χωρίς να χρειάζεται επιστροφή προϊόντως.

Ακόμα και χωρίς βίντεο, βάλε τις θήκες δίπλα στο φάκελο (δήθεν ότι τον άνοιξες τώρα), τράβα φώτο και άνοιξε dispute. Ζήτα full refund - no return.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Σιγά μη σου δώσει βεβαίωση η Γενική Ταχυδρομική... μπορεί έσπασε όταν ήταν υπό τον έλεγχο της κινέζικης μεταφορικής, ή στο τελωνείο, ή να την έσπασες εσύ. Άσε που ο πωλητής αποκλείεται να είχε πληρώσει insurance.

Kανονικά πρέπει να τραβάς βίντεο όταν ανοίγεις τη συσκευασία... ανοίγεις dispute για κατεστραμμένο προϊόν και το Aliexpress παίρνει το μέρος σου με συνοπτικές διαδικασίες και σου πιστώνει τα χρήματα, χωρίς να χρειάζεται επιστροφή προϊόντως.

Ακόμα και χωρίς βίντεο, βάλε τις θήκες δίπλα στο φάκελο (δήθεν ότι τον άνοιξες τώρα), τράβα φώτο και άνοιξε dispute. Ζήτα full refund - no return.

Έχω τραβήξει βίντεο ευτυχώς.

Εχω και το κουτί ακόμη όπου δεν είναι χτυπημένο.

Δυστυχώς δεν τα ανέβασα και τα δύο μαζί αλλά μόνο τα δύο πλαίσια.

Ελπίζω να μπορώ να ανεβάσω έξτρα φωτογραφίες / βίντεο ξανά.

Partial refund ουσιαστικά ζήτησα μιας και μόνο το ένα είχε θέμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε

Partial refund ουσιαστικά ζήτησα μιας και μόνο το ένα είχε θέμα.

Eλπίζω να τσέκαρες τις σωστές επιλογές και να ζήτησες partial refund της παραγγελίας και όχι partial refund του ενός αντικειμένου (δηλαδή το μισό του μισού της αξίας)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Eλπίζω να τσέκαρες τις σωστές επιλογές και να ζήτησες partial refund της παραγγελίας και όχι partial refund του ενός αντικειμένου (δηλαδή το μισό του μισού της αξίας)

Ναι σε όλη την παραγγελία μιας και μου έβγαλε σαν μέγιστο ποσό refund όσο είχα πληρώσει και για τα δύο αντικείμενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...