alkistismenelaos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 παιδιά υπάρχει περίπτωση να μπορω να ελεγξω εαν ο εργολαβος εχει τοποθετησει σωστα τα κουφωματα?
Haldol Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Εάν δεν έχεις γνώσεις, θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Σκέψου να φέρεις έναν 2ο γι' αυτοψία (εγώ αυτό θα'κανα).
alkistismenelaos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Εάν δεν έχεις γνώσεις, θεωρώ ότι είναι δύσκολο. Σκέψου να φέρεις έναν 2ο γι' αυτοψία (εγώ αυτό θα'κανα). να φωναξω αλλον εργολαβο? να του δωσω ας πουμε πενηντα ευρω?
Haldol Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, alkistismenelaos είπε να φωναξω αλλον εργολαβο? να του δωσω ας πουμε πενηντα ευρω? Ακριβώς... δίνεις ένα ποσό να κάνει μία αυτοψία και να σου πει ακριβώς τι μπήκε οκ, τι στραβά, κ.λπ. Τεχνίτη τοποθέτησης όμως, όχι εργολάβο. Ο εργολάβος δεν έχει (απαραίτητα) τις γνώσεις.
sphinxgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Το καλύτερο είναι να πληρώσεις 50€ σε ένα καλό αλουμινα που δουλεύει την ίδια μάρκα, να τα δει. Το τσάμπα είναι να βγάλεις 2~3 φώτο να δούμε εδώ και να σου πούμε υποκειμενικες απόψεις.
tasanton Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Κάποιοι πιστοποιημένοι αλουμινάδες (π.χ. της Europa) δίνουν τη δυνατότητα να έρθει τεχνικός από την εταιρεία και να ελέγξει κάποια πράγματα. Κυρίως αν έχουν μπει τα ανταλλακτικά που έχει προτείνει η εταιρεία. Και έχει κόστος επίσκεψης νομίζω.
GREGORYMO Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, alkistismenelaos είπε αλουμινα δηλαδή οκ!!αυτό θα κανω! Για αυτό γίνεται η έρευνα αγοράς ΠΡΙΝ.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Εγώ που είχα ψάξει πάρα πολύ δε βρήκα πάντως. Υπάρχουν προδιαγραφές που κανείς δεν ακολουθεί. Πολύ σπάνια αν υπάρχει μηχανικός και τους αναγκάσει με τη βία. Έχω μιλήσει με μηχανικούς που κάνουν παθητικά κτλ και στέλνουν πίσω πολλές φορές κουφώματα γιατί δεν είναι όπως στις προδιαγραφές. Η τοποθέτηση στην Ελλάδα είναι αλφάδια ζούμε με το μάτι βιδωνουμε, ακρυλικό και γεια σας
alkistismenelaos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Στις 16/7/2022 στις 8:40 ΜΜ, ΠάρηςΓ είπε Εγώ που είχα ψάξει πάρα πολύ δε βρήκα πάντως. Υπάρχουν προδιαγραφές που κανείς δεν ακολουθεί. Πολύ σπάνια αν υπάρχει μηχανικός και τους αναγκάσει με τη βία. Έχω μιλήσει με μηχανικούς που κάνουν παθητικά κτλ και στέλνουν πίσω πολλές φορές κουφώματα γιατί δεν είναι όπως στις προδιαγραφές. Η τοποθέτηση στην Ελλάδα είναι αλφάδια ζούμε με το μάτι βιδωνουμε, ακρυλικό και γεια σας παιδιά πηγα στο σπίτι το οποίο σημειωτέον δεν μου έχει παραδώσει ο εργολάβος και τα κουφωματα ανοιγουν δυσκολα μου πε οτι θα τα ρεγουλαρουν ειναι κατι που διορθωνεται αυτό ή είναι κακή τοποθέτηση που δεν φτιάχνει??? 18 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε παιδιά πηγα στο σπίτι το οποίο σημειωτέον δεν μου έχει παραδώσει ο εργολάβος και τα κουφωματα ανοιγουν δυσκολα μου πε οτι θα τα ρεγουλαρουν ειναι κατι που διορθωνεται αυτό ή είναι κακή τοποθέτηση που δεν φτιάχνει??? αγχωθηκα
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε παιδιά πηγα στο σπίτι το οποίο σημειωτέον δεν μου έχει παραδώσει ο εργολάβος και τα κουφωματα ανοιγουν δυσκολα μου πε οτι θα τα ρεγουλαρουν ειναι κατι που διορθωνεται αυτό ή είναι κακή τοποθέτηση που δεν φτιάχνει??? αγχωθηκα Με πατεντες ισως κατι κανουν αλλα λογικα κακη τοποθετηση μπορει και κατασκευη. Το ρεγουλαρισμα ειναι για μικρορυθμισεις. Αν γινει παραγωνο το πλαισιο δυσκολα τα πραγματα. Μην ανησυχεις ετσι γινεται στην Ελλαδα απλα πολλοι δεν ασχολουνται η πειθουν τον ευατο τους οτι ειναι μια χαρα ολα για να νιωσουν καλα. Σκεψου οτι εχεις παραθυρα που απο το τιποτα ειναι κατι. Για να τα εβαλε λαθος σημαινει πως δε μπορει να τα βαλει σωστα οτι και να κανει θα ειναι αρπα κολλα. Ομως το δυσκολα που θες μπορει να ειναι φυσιολογικο εκτος αν βρισκουν καπου. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από ΠάρηςΓ
alkistismenelaos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Με πατεντες ισως κατι κανουν αλλα λογικα κακη τοποθετηση μπορει και κατασκευη. Το ρεγουλαρισμα ειναι για μικρορυθμισεις. Αν γινει παραγωνο το πλαισιο δυσκολα τα πραγματα. Μην ανησυχεις ετσι γινεται στην Ελλαδα απλα πολλοι δεν ασχολουνται η πειθουν τον ευατο τους οτι ειναι μια χαρα ολα για να νιωσουν καλα. Σκεψου οτι εχεις παραθυρα που απο το τιποτα ειναι κατι. Για να τα εβαλε λαθος σημαινει πως δε μπορει να τα βαλει σωστα οτι και να κανει θα ειναι αρπα κολλα. Ομως το δυσκολα που θες μπορει να ειναι φυσιολογικο εκτος αν βρισκουν καπου. μμμμ καταλαβα 3 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε μμμμ καταλαβα να στειλω φωτο να μου πειτε??
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε μμμμ καταλαβα να στειλω φωτο να μου πειτε?? Στειλε αν και δεν ειναι ευκολο να φανει
alkistismenelaos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, ΠάρηςΓ είπε Στειλε αν και δεν ειναι ευκολο να φανει 1 λεπτό πριν, ΠάρηςΓ είπε Στειλε αν και δεν ειναι ευκολο να φανει
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε Δε μπορω να καταλαβω κατι απο τις φωτο απλα βλεπω οτι δεν εχει βαλει λαστιχα απο την εξω πλευρα στα τζαμια. Ειναι συνηθισμενο στην Ελλαδα αλλα οκ δεν εγινε κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα