soundou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, ronaldofenomeno είπε εχω το ιδιο προβλημα στα τζαμι μου και καθε φορα φευγει αν το κοιταξει ηλιος για αρκετη ωρα...αν δεν εχει ηλιο βρες καμια πατεντα με καμια λαμπα κοντα στο τζαμι ωστε να ζεσταθουν... Πιστολάκι μαλλιών;
stedes Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 το προβλημα βρισκεται σε αυτο το ασημενιο πηχακι το οποιο ειναι γεματο με πυριτιο για την υγρασια ,σαφως και επισκευαζονται κοστος παραθυρο 20 ευρω ,μπαλκονοπορτα 25 ευρω 1
mechpanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα! Έχει ξαναερωτηθεί, αλλά δεν είδα απάντηση! Από 2 διαρορετικούς αλουμινάδες, έχω πάρει προσφορές με ίδια περίπου χρήματα, για τις σειρές Alumil 350 ο μεν, Elvial 6700 ο δε. Αν είναι κάποιος από εδώ σχετικός με τις εταιρείες, θα ήθελα μια αναφορά ποια από τις δυο σειρές, έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά, γιατί από τις πληροφορίες που μου λένε οι αλουμινάδες μου, δεν είμαι σε θέση να βγάλω συμπέρασμα, ούτε και θέλω να τους ρωτήσω ευθέως τι καλύτερο έχει του ενός η σειρά, με του άλλου...
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Καλημέρα! Έχει ξαναερωτηθεί, αλλά δεν είδα απάντηση! Από 2 διαρορετικούς αλουμινάδες, έχω πάρει προσφορές με ίδια περίπου χρήματα, για τις σειρές Alumil 350 ο μεν, Elvial 6700 ο δε. Αν είναι κάποιος από εδώ σχετικός με τις εταιρείες, θα ήθελα μια αναφορά ποια από τις δυο σειρές, έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά, γιατί από τις πληροφορίες που μου λένε οι αλουμινάδες μου, δεν είμαι σε θέση να βγάλω συμπέρασμα, ούτε και θέλω να τους ρωτήσω ευθέως τι καλύτερο έχει του ενός η σειρά, με του άλλου... Τι συντελεστές έχουν αμφότερα τα κουφώματα με τους ίδιους υαλοπίνακες (ή έστω με ίδιο Ug υαλοπινάκων)
mechpanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kanesaxo είπε Τι συντελεστές έχουν αμφότερα τα κουφώματα με τους ίδιους υαλοπίνακες (ή έστω με ίδιο Ug υαλοπινάκων) Αυτό έχω ζητήσει να μου δώσουν, για να αποφασίσω! Της elvial βγάζει το ανασυρόμενο Uw 1.8, περιμένω της alumil...
Alejandro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, mechpanos είπε Αυτό έχω ζητήσει να μου δώσουν, για να αποφασίσω! Της elvial βγάζει το ανασυρόμενο Uw 1.8, περιμένω της alumil... Αν δεν κάνω λάθος η S350 δεν βγαίνει σε ανασυρόμενο. Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοιες σειρές.
mechpanos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Alejandro είπε Αν δεν κάνω λάθος η S350 δεν βγαίνει σε ανασυρόμενο. Νομίζω ότι συγκρίνεις ανόμοιες σειρές. Σωστά το ανασυρόμενο της Alumil είναι το 560, και βγάζει 1.73 Uw, αυτό θα είναι σε 1 μεγάλο άνοιγμα. Τα υπόλοιπα μικρότερα ανοίγματα θα είναι επάλληλα συρόμενα, ίδια σειρά στην Elvial, s350 στην Alumil. Και η s350 πάλι 1.73 μου την βγάζει! Οπότε, πάω σε Alumil (ίδιο κόστος τα δίνουν)..
johnyboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 kommerling ή rehau? σαν εταιρεία, ποια θεωρείται καλύτερη?
someone- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα παρακαλώ πολυ για τη βοήθεια σας, εχω παρει τιμες απο δυο αλουμιναδες αλλα ο ένας δουλεύει μονο αλουμιλ ο αλλος europa. η διαφορα μεταξυ τους 2500 ευρώ φθηνότερα τα αλουμιλ αλλα δε εχω τις γνώσεις να συγκρίνω τα δύο κουφώματα, ειναι τοσο ανώτερη σειρα αυτη της europa για αυτο και η διαφορά στην τιμή η ειναι πανω κατω τα ιδια. Alumil S560 (επάλληλα) και alumil m9660 (ανοιγομενα) europa prima8000 (επάλληλα) και europa eos60 (ανοιγομενα) επάλληλες θα γίνουν 3 μεγαλες πόρτες και τα υπόλοιπα που είναι νορμάλ διαστάσεις ανοιγομενα.
kanesaxo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Στις 8/11/2020 στις 11:38 ΠΜ, johnyboy είπε kommerling ή rehau? σαν εταιρεία, ποια θεωρείται καλύτερη? Εφάμιλλα θαρρώ. Κατέληξα και τοποθέτησα rehau, για άλλους λόγους, όχι ποιότητας. 2
johnyboy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kanesaxo είπε Εφάμιλλα θαρρώ. Κατέληξα και τοποθέτησα rehau, για άλλους λόγους, όχι ποιότητας. θα πάρω τιμές και από τα δύο και θα δω. η άλλη πρόταση είναι αλουμίνιο αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν τα αλουμίνια. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από johnyboy
kanesaxo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, johnyboy είπε θα πάρω τιμές και από τα δύο και θα δω. η άλλη πρόταση είναι αλουμίνιο αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν τα αλουμίνια. πολυ κοντά οι τιμές τους. Μη σου πω πανω κατω ιδιες. Βεβαια, παιζουν ρολο οι σιτες, που δεν ειμαι σιγουρος αν ζητησα τις ιδιες στις 2 προσφορες μου. Αυτο που ξερω, ειναι πως στη τελικη προσφορά, με εξωτερικη πόρτα ίδιου τύπου, με 3πλά τζάμια (τα 2 ενεργειακά) η διαφορα ηταν κανα 200ευρο, ακριβότερα τα Rehau. Οποτε θεωρω, πως αφου εχεις κατασταλαξει σε τυπο σιτς, σε πανελ εξωτερικης πόρτας και υαλοπίνακες, θα χεις να συγκρίνεις απλα τιμη του 88 και του Geneo. Kαλές αγορές!
johnyboy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, kanesaxo είπε πολυ κοντά οι τιμές τους. Μη σου πω πανω κατω ιδιες. Βεβαια, παιζουν ρολο οι σιτες, που δεν ειμαι σιγουρος αν ζητησα τις ιδιες στις 2 προσφορες μου. Αυτο που ξερω, ειναι πως στη τελικη προσφορά, με εξωτερικη πόρτα ίδιου τύπου, με 3πλά τζάμια (τα 2 ενεργειακά) η διαφορα ηταν κανα 200ευρο, ακριβότερα τα Rehau. Οποτε θεωρω, πως αφου εχεις κατασταλαξει σε τυπο σιτς, σε πανελ εξωτερικης πόρτας και υαλοπίνακες, θα χεις να συγκρίνεις απλα τιμη του 88 και του Geneo. Kαλές αγορές! ωραίος, κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ. έχω καιρό να αποφασίσω ακόμα αν θα βάλω αλουμίνιο ή upvc. 1
bblov Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Θα ηθελα να απαντησει καποιος αν γνωριζει να μου πει την γνωμη του για μπαλκονοπορτες pvc gealan. Το ερωτημα μου ειναι αν ειναι της προκοπης που λεμε κουφωματα γιατι σε ενα καταστημα που πηγα,ρωτησα για salamander και μου ειπε οτι ειναι ιδια με τα gealan και οτι τα βγαζει το ιδιο εργοστασιο. Να παω αλλου γιατι επεσα σε περιπτωση βλαχου λετε? Η πανω κατω λεει την αληθεια ο ανθρωπος? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2020 από bblov
Alejandro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, bblov είπε Καλησπερα σας. Θα ηθελα να απαντησει καποιος αν γνωριζει να μου πει την γνωμη του για μπαλκονοπορτες pvc gealan. Το ερωτημα μου ειναι αν ειναι της προκοπης που λεμε κουφωματα γιατι σε ενα καταστημα που πηγα,ρωτησα για salamander και μου ειπε οτι ειναι ιδια με τα gealan και οτι τα βγαζει το ιδιο εργοστασιο. Να παω αλλου γιατι επεσα σε περιπτωση βλαχου λετε? Η πανω κατω λεει την αληθεια ο ανθρωπος? Δεν είναι ίδια με άλλο όνομα, είναι διαφορετικά. Είναι σαν να λέμε ότι τα Scoda είναι ίδια με τα Audi αλλά με άλλο όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα