Alejandro Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Gmario είπε Αν έχετε κάποια πρόταση πως να το χειριστω και τι να κάνω πείτε μου. Ευχαριστώ Κοντό θα είναι, αλλά το αισθητικό κομμάτι είναι υποκειμενικό. Αν θέλεις να πας σε ρόλο πρέπει να συμβιβαστείς είτε με επικαθήμενα ρολά και κοντά κουφώματα είτε με εξωτερικά ρολά και λίγο ψηλότερα κουφώματα. Συνήθως τα εξωτερικά ρολά είναι 17εκ. και αν υπολογίσεις και το τερματικό που μένει εκτός κουτιού, χάνεις από ωφέλιμο ύψος γύρω στα 20εκ. Αν βάλεις επικαθήμενα χάνεις συνήθως 20εκ. από το κουτί + το ύψος της κάσας.
Riggos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα, έχει κάποιος άποψη για την εταιρεία captain;
katbo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, Riggos είπε Καλησπέρα, έχει κάποιος άποψη για την εταιρεία captain; Είχα πάει να ζητήσω προσφορά, μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση αλλά πολύ ακριβοί. Η προσφορά που μου έκαναν ήταν παρόμοια με αλουμινίου
green gordon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Εγώ να ρωτήσω κάτι που μου κάνει τρομερή εντύπωση αλλά λόγω του ότι δεν έχω κάποιον γνωστό στο χώρο δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει. Γιατί τα αλουμίνια είναι τόσο ακριβά;Αν για παράδειγμα μια μπαλκονόπορτα με διπλό τζάμι στοιχίζει (λέμε τώρα) 800€ μαύρα πόσα από αυτά μπαίνουν τσέπη στον μάστορα; Φυσικά έχει και αυτός το κόστος των υλικων,τη μεταφορά,την αφαίρεση του προηγούμενου τζαμιού και σίγουρα τον κόπο του να το κατασκευάσει αλλά σε απόλυτους αριθμούς πόσα βγάζει; 1
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Θελω να βαλω ενα παραθυρο 60x70 σε μπανιο αλλα ψάχνω σε καλες μαρκες πλαστικο salamander, kommerling, rehau κτλ. Δυστυχώς έχω δει τραγικά πραγματα σε εφαρμογές παλαιότερα που ειχε βαλει ο πατερας μου αλουμινια πχ κενα στο πλαι 3 εκατοστα, στο τζαμι να μην εχει βαλει λαστιχα και να πεζει το τζαμι, στις ενωσεις να εχει κενο και να βλεπεις απεξω, να ανοιγει απο αερα απο 1 χρονο αλουμινιο, να μη κλεινει καλα και να μπαινει αερας απο 2 διαφορετικα συνεργεια.. Πια ειναι καλη εταιρία;
Alejandro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, ParhsG είπε Θελω να βαλω ενα παραθυρο 60x70 σε μπανιο αλλα ψάχνω σε καλες μαρκες πλαστικο salamander, kommerling, rehau κτλ. Δυστυχώς έχω δει τραγικά πραγματα σε εφαρμογές παλαιότερα που ειχε βαλει ο πατερας μου αλουμινια πχ κενα στο πλαι 3 εκατοστα, στο τζαμι να μην εχει βαλει λαστιχα και να πεζει το τζαμι, στις ενωσεις να εχει κενο και να βλεπεις απεξω, να ανοιγει απο αερα απο 1 χρονο αλουμινιο, να μη κλεινει καλα και να μπαινει αερας απο 2 διαφορετικα συνεργεια.. Πια ειναι καλη εταιρία; Όλα αυτά που γράφεις είναι από κακή τοποθέτηση. Και οι 3 μάρκες είναι κορυφή.
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Alejandro είπε Όλα αυτά που γράφεις είναι από κακή τοποθέτηση. Και οι 3 μάρκες είναι κορυφή. Αυτο ψάχνω καλο εγκαταστάτη.
Alejandro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ParhsG είπε Αυτο ψάχνω καλο εγκαταστάτη. Από εκεί που θα παραγγείλεις το παράθυρο. Τους το επισημαίνεις από την αρχή και αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, δεν κάνεις εξόφληση μέχρι να γίνει σωστά η δουλειά. Χωρίς να έχω εικόνα του ανοίγματος, ο αέρας που αφήνει ο κατασκευαστής είναι συνήθως 5mm -10mm. Τα λάστιχα είναι τοποθετημένα από την αρχή και όχι από το συνεργείο που κάνει την εγκατάσταση. Το να μην κλειδώνει σωστά ή να μπάζει αέρα είναι θέμα ρεγουλαρίσματος από το συνεργείο που κάνει την εγκατάσταση. Εννοείται ότι τα μέτρα τα παίρνουν εκείνοι και όχι εσύ, ώστε να έχουν την τελική ευθύνη. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Alejandro
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, Alejandro είπε Από εκεί που θα παραγγείλεις το παράθυρο. Τους το επισημαίνεις από την αρχή και αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, δεν κάνεις εξόφληση μέχρι να γίνει σωστά η δουλειά. Χωρίς να έχω εικόνα του ανοίγματος, ο αέρας που αφήνει ο κατασκευαστής είναι συνήθως 5mm -10mm. Τα λάστιχα είναι τοποθετημένα από την αρχή και όχι από το συνεργείο που κάνει την εγκατάσταση. Το να μην κλειδώνει σωστά ή να μπάζει αέρα είναι θέμα ρεγουλαρίσματος από το συνεργείο που κάνει την εγκατάσταση. Εννοείται ότι τα μέτρα τα παίρνουν εκείνοι και όχι εσύ, ώστε να έχουν την τελική ευθύνη. Μερικοι λενε full εξοφληση απο πριν. Τα λαστιχα δεν ειχαν μπει καν για αυτο υπηρχε το θεμα. Βασικα σε αυτα που ειχα δει δεν εκλεινε σωστα γιατι ειχε μεντεσε που εχει προδιαγραφες για μικροτερο υψος οποτε στραβωνε και σε αλλη περιπτωση επειδη ηταν στραβα απο τη μανα τους.
Alejandro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, ParhsG είπε Μερικοι λενε full εξοφληση απο πριν. Τα λαστιχα δεν ειχαν μπει καν για αυτο υπηρχε το θεμα. Βασικα σε αυτα που ειχα δει δεν εκλεινε σωστα γιατι ειχε μεντεσε που εχει προδιαγραφες για μικροτερο υψος οποτε στραβωνε και σε αλλη περιπτωση επειδη ηταν στραβα απο τη μανα τους. Πρέπει να έχεις τύχει σε ότι να 'ναι κατασκευαστές.
fredd0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, ParhsG είπε Μερικοι λενε full εξοφληση απο πριν. Αν σου λεει full εξοφληση πριν τη τοποθετηση του λες ευχαριστω, χαρηκα, και πας στον επομενο.
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Παντως δε ξερω που να απευθυνθω δε βρισκω πολλα καταστήματα με συνθετικα επωνυμα
Alejandro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, ParhsG είπε Παντως δε ξερω που να απευθυνθω δε βρισκω πολλα καταστήματα με συνθετικα επωνυμα Σε νησί βρίσκεσαι;
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Alejandro είπε Σε νησί βρίσκεσαι; Οχι
ParhsG Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Παντως δεν εχω βρει πολλους να πουλανε salamander kommerling. Δεν εχω καταφερει να παρω σε salamander προσφορα ακομα, δε μου εχουν στειλει προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα