Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Εγώ σε kommerling καταλήγω για το σπίτι, αλλά θέλω να δω και κάποια πιο φθηνά για χρήση σε εξοχικό. Υπάρχουν κάποια πιο φθηνά από τα kommerling; Γιατί τα KBE που αναφέρθηκαν δεν έχουν μεγάλη διαφορά τιμής από τα kommerling.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Checkάρετε και τα Rehau, είναι κορυφή κι αυτά μαζί με τα Kommerling...
pano Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πρόκειται να αλλάξω και 'γώ κουφώματα τα οποία είναι συρόμενα χωνευτά ,αναφερθηκε προηγουμένως ότι τα pvc δεν είναι κατάλληλα για συρόμενα,μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει για ποιό λόγο; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από pano
Alejandro Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, pano είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πρόκειται να αλλάξω και 'γώ κουφώματα τα οποία είναι συρόμενα χωνευτά ,αναφερθηκε προηγουμένως ότι τα pvc δεν είναι κατάλληλα για συρόμενα,μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει για ποιό λόγο; Τα pvc είναι ΟΚ για συρόμενα επάλληλα αλλά προσεγγίζουν την τιμή του αλουμινίου. Για μονόφυλλα εξωτερικά συρόμενα και χωνευτά δεν υπάρχουν τα κατάλληλα προφίλ και είναι ψιλοπατέντες. 1
pano Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση,άρα πάω για αλουμίνια .
Alejandro Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, pano είπε Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση,άρα πάω για αλουμίνια . Και εγώ στη θέση σου, αν δε μπορούσα να πάω σε ανοιγόμενα, θα επέλεγα αλουμίνιο.
pano Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Έχεις να μου προτείνεις κάτι σε αλουμίνιο (εταιρεία-σειρά) ,Αθήνα μένω άρα ήπιο κλίμα,θέλω όμως κάτι αξιόλογο (όχι το top αλλά ούτε και το ''τελευταίο''.
Alejandro Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Σειρά δε μπορώ να σου πω. Από εταιρίες δες Alumil, Elvial, Europa. 1
pano Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Σ΄ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σου. Καληνύχτα.
powerup Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Για εξωτερικη θωρακισμενη πορτα οι σειρες τις alumil τι λενε απο αποψη θερμομονωσης,ηχομονωσης και αντιδιαρικτικοτητας? Αξιζουν ολες οι σειρες , μονο η ανωτερη η καμια?
Alejandro Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 44 λεπτά πριν, powerup είπε Για εξωτερικη θωρακισμενη πορτα οι σειρες τις alumil τι λενε απο αποψη θερμομονωσης,ηχομονωσης και αντιδιαρικτικοτητας? Αξιζουν ολες οι σειρες , μονο η ανωτερη η καμια? Οι 2 ανώτερες S16XL και S20XL, πάντα σε συνδιασμό με καλή κλειδαριά και κύλινδρο, είναι αξιόλογες. 1
powerup Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 10/4/2018 στις 8:01 ΠΜ, powerup είπε Για εξωτερικη θωρακισμενη πορτα οι σειρες τις alumil τι λενε απο αποψη θερμομονωσης,ηχομονωσης και αντιδιαρικτικοτητας? Αξιζουν ολες οι σειρες , μονο η ανωτερη η καμια? Aν εχετε να προτεινετε απο αλλη εταιρεια πορτα θωρακισμενη πειτε? Η kommerling θωρακισμενη με φυλλο αλλουμινιου αξιζει και ποιος τυπος ?
Alejandro Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, powerup είπε Aν εχετε να προτεινετε απο αλλη εταιρεια πορτα θωρακισμενη πειτε? Η kommerling θωρακισμενη με φυλλο αλλουμινιου αξιζει και ποιος τυπος ? Δε νομίζω να υπάρχουν θωρακισμένες της Kommerling.
powerup Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, Alejandro είπε Δε νομίζω να υπάρχουν θωρακισμένες της Kommerling. https://thermoplastiki.gr/πορτεσ/πόρτες-ασφαλείας/ Τα πιστοποιητικα ειναι ικανοποιητικα για την θερμομωνοση και ηχωμονωση της πορτας? Η αντικλεπτικη δυνατοτητα ειναι η κατωτερη αποδεκτη 3/5.(λενε)
Alejandro Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, powerup είπε https://thermoplastiki.gr/πορτεσ/πόρτες-ασφαλείας/ Τα πιστοποιητικα ειναι ικανοποιητικα για την θερμομωνοση και ηχωμονωση της πορτας? Η αντικλεπτικη δυνατοτητα ειναι η κατωτερη αποδεκτη 3/5.(λενε) Είναι οι θωρακισμένες της Θερμοπλαστικής. Η Kommerling δεν έχει θωρακισμένες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα