Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 2 διαφορετικα σπιτια, κουφωματα PVC 1997 και 1998 ειναι ακομα σε αριστη κατασταση.

27-28 χρονια...

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kstgr είπε

Σε 2 διαφορετικα σπιτια, κουφωματα PVC 1997 και 1998 ειναι ακομα σε αριστη κατασταση.

27-28 χρονια...

Στη Θεσσαλονίκη;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, nzeppos είπε

τα 50+ μου φαίνονται πάρα πολλά πάντως εκτός αν μιλάμε για ιδανικές συνθήκες,

σημερα που μιλαμε, δεν υπαρχουν σπιτια 50 χρονων με τα αλουμινια τους ; Υπαρχουν. Οποια δεν εχουν ανακαινιστει, υπαρχουν κανονικα και δουλευουν και κανονικα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vstromrider είπε

σημερα που μιλαμε, δεν υπαρχουν σπιτια 50 χρονων με τα αλουμινια τους ; Υπαρχουν. Οποια δεν εχουν ανακαινιστει, υπαρχουν κανονικα και δουλευουν και κανονικα.

40 χρόνια σίγουρα, γιατί είχα μέχρι πέρσι.

Δημοσ.

Για αντικατάσταση κουφωμάτων εχω καταλήξει να πάω σε αλουμίνια. Μεταξύ exalco και alumil τι είναι καλύτερο. Δεν θυμάμαι ποια από τα 2 συναρμολογείται απευθείας στο εργοστάσιο το κούφωμα και σε ποια έρχεται κομμάτια και το συναρμολογούν εδώ 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι:

Σε παλιές μπαλκονόπορτες, με ξύλινα εσωτερικά και εξωτερικά ανοιγόμενα προς τα κάγκελα δηλαδή,  γίνεται αλλαγή μόνο τα εσωτερικά και προσθήκη σιτες αλουμινίου;

Κρατώντας δηλαδή τα εξωτερικά ξύλινα.

Ή πάνε υποχρεωτικά σετ, εσωτερικό,σίτα και εξωτερικό αλουμινίου;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η κάσα είναι κοινή για τα παντζούρια και τα τζάμια, πρέπει να κολλήσει τα αλουμίνια από πάνω. Παρότι γίνεται, το έχω δει, θα χάσεις πολύ σε μόνωση και θα μειωθεί και αρκετά το διαθέσιμο κενό της πόρτας. Σίγουρα θα το μετανιώσεις. Ίσως μπορεί να βγάλει τα παντζούρια εντελώς για να αλλαχθεί η κάσα και να τα βάλει ξανά με νέους μεντεσέδες.

Επεξ/σία από giwrgostr
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα, έχετε κάποια γνώμη για τα pvc της εταιρείας eco bau; 

Ακόμα σκεφτόμαστε κ για αλουμίνια βέβαια δεν έχουμε αποφασισει.. ήρθε ένας αλουμίνας στο σπίτι μας κ μας είπε ότι σε αυτή τη περιοχή λόγω καιρικών συνθηκών (δυτική Πελοπόννησο, πάγος ,υγρασία και καύσωνα το καλοκαίρι) να μην βαλουμε pvc, ότι θα το μετανιώσουμε κ ότι εδώ δεν είναι Αθήνα. Καταλαβαινω φυσικά ότι ο άνθρωπος την δουλειά του κάνει, προφανώς θα προτείνει αλουμίνια αλλά δε σας κρύβω μας τρόμαξε λίγο. 

Αυτά τα eco bau έχουν κ εγγύηση 12 χρόνια μου είπαν.

Δημοσ.

Όποιος γνωρίζει εγκαταστάτη για pvc Rehau ή salamander στην περιοχή της Αττικής που κάνει καλή και σωστή δουλειά, ας στείλει ενα pm. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.
 Θέλω να αλλάξω τις πόρτες εισόδου σε διαμερίσματα που είναι 700 μέτρα μακρυά από θάλασσα.
Αυτή την στιγμή οι πόρτες είναι μασιφ ξύλου.
 Το θέμα είναι ότι οι μισοί αλουμιναδες προτείνουν αλουμινίου πόρτες με άμμο βαφή και οι άλλοι μισοί προτείνουν pvc.

Ποια είναι η γνώμη σας από άποψη αντοχής?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...