ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, chios είπε Τίποτα δεν κοστίζει μόνος μου την κάνω. Το καλοκαίρι αφού πλύνουμε στο σπίτι όλα τα πορτοπαράθυρα παίρνω κάποιο λιπαντικό σπρέι και ρίχνω σε όλους τους μηχανισμούς (τα δικά μου στα σημεία που χρειάζεται λάδωμα έχει πάνω τυπωμένο ένα σύμβολο) επίσης με ένα σπρέι σιλικόνης για προστασία λάστιχων τα περνάω όλα για να μένουν μαλακά και να μην καούν. Αυτο βασικα ειναι η συντηρηση λιπανση και καθαρισμα. Πιστευω αν βρισκουν πολλες φορες δε ρεγουλαρονται και ειναι απο κακη τοποθετηση/μηχανισμους
alkistismenelaos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 παιδιά είμαι θεσσαλονικη εβαλα κουφωματα pvc από εργολάβο και παρατηρησα ότι μεταξύ της κασας και του πλαισιου υπάρχει κενο χαραμαδα αυτό διορθώνεται ή μπα?
dimitris_st13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, alkistismenelaos είπε παιδιά είμαι θεσσαλονικη εβαλα κουφωματα pvc από εργολάβο και παρατηρησα ότι μεταξύ της κασας και του πλαισιου υπάρχει κενο χαραμαδα αυτό διορθώνεται ή μπα? Ανέβασε φωτογραφίες
ΠάρηςΓ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, alkistismenelaos είπε παιδιά είμαι θεσσαλονικη εβαλα κουφωματα pvc από εργολάβο και παρατηρησα ότι μεταξύ της κασας και του πλαισιου υπάρχει κενο χαραμαδα αυτό διορθώνεται ή μπα? Κασα; Τοιχο;
filipprin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Αυτο βασικα ειναι η συντηρηση λιπανση και καθαρισμα. Αυτο ειναι το καθαρισμα.Η συντηρηση ρυθμιση η επισκευη ειναι αλλο πραγμα.Εμενα πάντως το παραθυρο πλεων δεν παιρνει αλλο ρυμθμιση.Ειναι ανοιγομενη διπλη μπαλκονοπορτα και τα δυο φιλα βρισκουν μεταξυ τούς γιατι εχει κρεμασει το PVC απο το βαρος λογο του οτι το καλοκαιρι βραζει.Κομερλινγ .Φυσικα η αλλη ιδια μπαλκονοπορτα που βρισκεται κατω απο περγκολα στον ισκιο δεν εχει παθει τιποτα.Αν με ρωταγες θα σου ελεγα οτι παλι PVC Θα εβαζα δεν ειμαι δυσαρεστημένος απλα εκει θα βαλω αλουμινιο Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από filipprin
alkistismenelaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Κασα; Τοιχο; kasa
alkistismenelaos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, alkistismenelaos είπε kasa παιδια για ηχομονωση λογω πολύ κινησης τι πλαστικο να βαλω?? ποιας εταιρειας και ποια χαρακτηριστικα?
alkistismenelaos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 παιδιά ξερετε κανενα καλο κουφωματα στη θεσσαλονικη? 1
tzotzo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 25/1/2023 στις 9:39 ΠΜ, chios είπε Τίποτα δεν κοστίζει μόνος μου την κάνω. Το καλοκαίρι αφού πλύνουμε στο σπίτι όλα τα πορτοπαράθυρα παίρνω κάποιο λιπαντικό σπρέι και ρίχνω σε όλους τους μηχανισμούς (τα δικά μου στα σημεία που χρειάζεται λάδωμα έχει πάνω τυπωμένο ένα σύμβολο) επίσης με ένα σπρέι σιλικόνης για προστασία λάστιχων τα περνάω όλα για να μένουν μαλακά και να μην καούν. το σπρευ σιλικονης, αντιθετα με οτι πιστευουμε καιει τα λαστιχα και τα πλαστικα μερη. Οποτε καποιο εξειδικευμενο προιον για λαστιχα ίσως ειναι καλυτερο. 1
sphinxgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/2/2023 στις 1:15 ΜΜ, tzotzo είπε το σπρευ σιλικονης, αντιθετα με οτι πιστευουμε καιει τα λαστιχα και τα πλαστικα μερη. Οποτε καποιο εξειδικευμενο προιον για λαστιχα ίσως ειναι καλυτερο. Όντως?! Αφου το προτείνουν ξεκάθαρα για λιπανση ελαστικών που έχουν ως στόχο τη μόνωση σε αμάξια, κουφώματα κλπ
kanesaxo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/1/2023 στις 11:34 ΜΜ, alkistismenelaos είπε παιδια για ηχομονωση λογω πολύ κινησης τι πλαστικο να βαλω?? ποιας εταιρειας και ποια χαρακτηριστικα? Οτι και να βαλεις κοιτάς τα εξής: Ποιοτικό κουτί ρολού με μόνωση. ΤΡΙΠΛΑ τζάμια. (μεγάλη διαφορα στην ηχομόνωση) Αυτά. 1
sarakats85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα! Αλλάζω τα παλιά κουφώματα αλουμίνιου και θα ήθελα την άποψη σας.. Πήρα προσφορές με τριπλά τζάμια για: exalco 109c 9.000e exalco supertherm 10000e elvial 8500e Ποια είναι η άποψή σας? Αξίζει να πάω στα supertherm για 1000€ παραπάνω? Το χρώμα κοστίζει 1400€ παραπάνω! Επίσης οι πλισε σιτες που είχα χαλάνε πολύ εύκολα.. Βελτιωθηκαν καθόλου η να βάλω κάθετης κίνησης να τελειώνω? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας..
basilis_k6 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Καλησπέρα στην ομάδα! Αλλάζω τα παλιά κουφώματα αλουμίνιου και θα ήθελα την άποψη σας.. Πήρα προσφορές με τριπλά τζάμια για: exalco 109c 9.000e exalco supertherm 10000e elvial 8500e Ποια είναι η άποψή σας? Αξίζει να πάω στα supertherm για 1000€ παραπάνω? Το χρώμα κοστίζει 1400€ παραπάνω! Επίσης οι πλισε σιτες που είχα χαλάνε πολύ εύκολα.. Βελτιωθηκαν καθόλου η να βάλω κάθετης κίνησης να τελειώνω? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. καθετης μου χαλάσανε ολες στα 4 χρονια. πλισε εχω αλλα δεν την ανοιγω ποτε οπότε ειναι σαν καινουργια στα 4 χρονια. θεωρω τις καθετες οτι χειροτερο και απο πλευρας πρακτικότητας. 1
sarakats85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε καινουργια blockquote widget Δεν είχα ποτέ ορίζοντιας κάθετης κίνησης για αυτό ρώτησα! Σε ευχαριστω για την απάντηση!ως προς τη σειρά αλουμινίων έχεις αποψη?
Silenzio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Στις 6/2/2023 στις 12:49 ΜΜ, kanesaxo είπε Οτι και να βαλεις κοιτάς τα εξής: Ποιοτικό κουτί ρολού με μόνωση. ΤΡΙΠΛΑ τζάμια. (μεγάλη διαφορα στην ηχομόνωση) Αυτά. τριπλά τζάμια ή triplex ? τι απο τα 2 εννοείς ? γιατί τα τριπλά είναι απλησίαστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα