TSINE Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα για ένα σπίτι με 6 παντζούρια πόσο να περιμένει κανείς κόστος για PVC τριπλο τζάκι ? Και μιλάω για πολύ χοντρικά τιμή ώστε να υπολογίζω προσφορές από εγκαταστάτες ..Να περιμενω πάνω από 10.000 εύρο ή 5000-10.000 ή κάτω από 5000?
Doubt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Xaris07 είπε Είναι μονόφυλλο. Στη θέση του φύλλου μέσα στον τοίχο μπορείτε να βάλετε μονωτικό και το κούφωμα να γίνει ανοιγόμενο ή πολύ καλό επάλληλο. Η διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη. 1
dimitris_st13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ που από χωνευτά 15ετιας πήγα σε επάλληλο ανασηκωμένα με λάστιχα και τριπλεξ ηχομονωτικό, είδα χαοτική διαφορά.
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/12/2022 στις 6:47 ΜΜ, alx301 είπε Ενα κανάλι στο YouTube αν τυχον δεν τον εχεις πετύχει, εχει απειρη βοήθεια για το θεμα σου https://youtube.com/@user-pv2mo2tg5d Επίσης θα απέφευγα την πολυουρεθάνη οσο γίνεται... άκρως καρκινογόνα.... Επικίνδυνος 1
spocky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Εβαλα περσι καινουργια κουφωματα απο Alumil, αλλα δυστυχως δεν εβαλα σε ολα τα δωματια ανοιγομενα, αλλα συρομενα-χωνευτα, λογω ευκολιας στο ανοιξε κλεισε, κατι που φυσικα το μετανιωσα. Η σειρα ειναι η S350 και το προβλημα που εχω ειναι οτι μπαζουν απο το πανω μερος, στο οποιο εχει κανονικα βουρτσακια, αλλα οταν βαλω το χερι μου κοντα στο ανοιγμα νιωθω τον κρυο αερα απο εξω. Ειδικα εκει που εχω κοκκινησει την φωτο, το προβλημα ειναι πιο εντονο. Οταν κλεινω και το πατζουρι το προβλημα μειωνεται. Πιστευετε ειναι καποιο ελαττωμα της τοποθετησης ή έτσι ειναι ολα τα συρομενα-χωνευτα? Μπορω να κανω κατι για να μειωσω τον αερα απο εκεινο το σημειο? 1
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, spocky είπε Εβαλα περσι καινουργια κουφωματα απο Alumil, αλλα δυστυχως δεν εβαλα σε ολα τα δωματια ανοιγομενα, αλλα συρομενα-χωνευτα, λογω ευκολιας στο ανοιξε κλεισε, κατι που φυσικα το μετανιωσα. Η σειρα ειναι η S350 και το προβλημα που εχω ειναι οτι μπαζουν απο το πανω μερος, στο οποιο εχει κανονικα βουρτσακια, αλλα οταν βαλω το χερι μου κοντα στο ανοιγμα νιωθω τον κρυο αερα απο εξω. Ειδικα εκει που εχω κοκκινησει την φωτο, το προβλημα ειναι πιο εντονο. Οταν κλεινω και το πατζουρι το προβλημα μειωνεται. Πιστευετε ειναι καποιο ελαττωμα της τοποθετησης ή έτσι ειναι ολα τα συρομενα-χωνευτα? Μπορω να κανω κατι για να μειωσω τον αερα απο εκεινο το σημειο? Υποθέτω ειναι θέμα εγκαταστάτη. Το κάθε κούφωμα έχει συντελεστές αεροδιαπερατότητας. Ψάξε να το δεις . Φυσικά υπάρχει προυπόθεση να έχεις βάλει καλή σειρά. Σε φτηνιάρικες σειρές, μην περιμένεις κ πολλά. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από sphinxgr
spocky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Υποθέτω ειναι θέμα εγκαταστάτη. Το κάθε κούφωμα έχει συντελεστές αεροδιαπερατότητας. Ψάξε να το δεις . Φυσικά υπάρχει προυπόθεση να έχεις βάλει καλή σειρά. Σε φτηνιάρικες σειρές, μην περιμένεις κ πολλά. Στην σελιδα της alumil εχει αυτα, δεν ξερω σε τι κατηγορια ανηκει (low-medium κτλ)
sphinxgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, spocky είπε Στην σελιδα της alumil εχει αυτα, δεν ξερω σε τι κατηγορια ανηκει (low-medium κτλ) Θεωρητικά η Class 4 ειναι καλή και δεν θα έπρεπε σε κανονικές συνθήκες να έμπαινε αέρας και ήχος.
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, spocky είπε Εβαλα περσι καινουργια κουφωματα απο Alumil, αλλα δυστυχως δεν εβαλα σε ολα τα δωματια ανοιγομενα, αλλα συρομενα-χωνευτα, λογω ευκολιας στο ανοιξε κλεισε, κατι που φυσικα το μετανιωσα. Η σειρα ειναι η S350 και το προβλημα που εχω ειναι οτι μπαζουν απο το πανω μερος, στο οποιο εχει κανονικα βουρτσακια, αλλα οταν βαλω το χερι μου κοντα στο ανοιγμα νιωθω τον κρυο αερα απο εξω. Ειδικα εκει που εχω κοκκινησει την φωτο, το προβλημα ειναι πιο εντονο. Οταν κλεινω και το πατζουρι το προβλημα μειωνεται. Πιστευετε ειναι καποιο ελαττωμα της τοποθετησης ή έτσι ειναι ολα τα συρομενα-χωνευτα? Μπορω να κανω κατι για να μειωσω τον αερα απο εκεινο το σημειο? Έχει αρμοκάλυπτρο από εκείνη την πλευρά. (κόκκινο) Για το πάνω μέρος (μαύρο) αν δεν επισκευάζεται (που μάλλον δεν..) κάποιο αεροστοπ μπορεί να βοηθήσει. Να το βάλετε στην "οροφή" του κουφώματος εσωτερικά. Αν δεν χωράει, σχίζεται στα 2. 1
spocky Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχει αρμοκάλυπτρο από εκείνη την πλευρά. (κόκκινο) Για το πάνω μέρος (μαύρο) αν δεν επισκευάζεται (που μάλλον δεν..) κάποιο αεροστοπ μπορεί να βοηθήσει. Να το βάλετε στην "οροφή" του κουφώματος εσωτερικά. Αν δεν χωράει, σχίζεται στα 2. Τι εννοεις εχει αρμοκαλυπτρο; Μπαινει ευκολα αυτο το αεροστοπ; θα σερνετε η πορτα μετα η θα κολλαει αν μπει εσωτερικα;
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, spocky είπε Τι εννοεις εχει αρμοκαλυπτρο; Αριστερά από το παντζούρι το κάθετο λευκό κομμάτι. Υπάρχει κι από μέσα αντίστοιχο, είναι πλαστικό και μπαίνει κουμπωτό. 2 ώρες πριν, spocky είπε Μπαινει ευκολα αυτο το αεροστοπ; θα σερνετε η πορτα μετα η θα κολλαει αν μπει εσωτερικα; Βάζεις ένα κομμάτι 10 πόντους και δοκιμάζεις. Μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στην πάνω μέσα ή πάνω έξω πλευρά, διαλέγεις. Εγώ έχω βάλει στην πάνω πλευρά και στην πλευρά που είναι η χούφτα. Είναι καλό και αντέχει. 1
Tsino Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 ΄Μήπως μπορείς να ανεβάσεις φωβτό που και πως έχεις βάλει το αεροστοπ?
Doubt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Αν το θυμηθώ αύριο, με το φως της ημέρας.. 1
Gingerbread Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Θα αλλάξω κάποια στιγμή προς το καλοκαίρι κάποια κουφώματα. 2-3 παράθυρα και μια μπαλκονόπορτα. Αυτόματο μηχανισμό δεν θέλω, θεωρώ πως είναι μπελάς να μπουν καλώδια κτλ. Τι τιμές να περιμένω; Έχω ρωτήσει 2 μάστορες μου έχουν πει μεγάλο εύρος, από 2 χιλιάρικα (2 παράθυρα + μπαλκονόπορτα) με φτηνό αλουμίνιο έως 5 χιλιάρικα. Στην παρούσα φάση έχω ξύλινα, παλιά κουφώματα και θέλω κάτι που να μην μπάζει
villasg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Αλλαξα στο σπιτι της αθηνας ( το μαστορα τον κατεβασα απο ερετρια ) ενα μεγαλο διπλο παραθυρο και μια μπαλκονοπορτα . Ειχε παλαια αλουμινια με το κουτι απο πανω με τα παντζουρια . Εδωσα 1600€ , βασικα την τιμη την διαμορφωνει η μαρκα του αλουμινιου ( εβαλα αλουμινκο ) καθως και η θερμοδιακοπη ( δεν εβαλα ειναι υπερβολη για τα πατησια) και ο τυπος τζαμιου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα