Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, great είπε

για το powerbank ναι και μενα αυτες ειναι οι αμφιβολιες, μου τα αλλα dashcam εαιναι φτοιαγμενα για τετοιες θερμοκρασιες. πριν ειχα μια καμερα βαλει απο κινα μικρη απλη που πουλανε με μαγνητη οντως το κλαοκαιρι ενα μεσημερι την βρηκα τελειως φουσκωμενη, τοσο τυχερος που δεν εσκασε και δεν πηρε φωτια.

ωχ αυτη ηταν η πρωτη μου επιλογη πριν μαθω απο τον ηλεκτρολογο την αλλη. τωρα με απαγοητευσες..εχει και αισθητηρα κινησης για 180 μοιρες.

5 ώρες πριν, great είπε

οχι φιλε μου, αν εισαι αθηνα απλα εχω ενα μαγαζι που εχω εμπιστοσυνη στο Περιστερι πολυ γνωστω και εκει εχω βαλει τα παντα απο dashcam , παλια parrot , starline GPS και DIM.

σαλονικα ειμαι. παντως δεν εχω δει πουθενα στο ιντερνετ αυτο τρικαμερο αλλα δνε ασχοληθηκα κια πολυ,ιδως δνε εψαξα και πολυ λεπτομερως και φανατικα.

Δημοσ.
12 hours ago, kage said:

Ποιες οι πιθανοτητες να φανουν ευδιακριτα οι πινακιδα βραδυ..μαλλον μικρες

μεγαλες, εξαρταται ποια dashcam εχεις, υπαρχουν οχι των 50€ (θα τα σκάσεις) που εχουν απιστευτα φιλτρα και modes για βραδυ και μερα με εντονο φως (ελλαδα καλοκαιρι) που σκαει ο ηλιος και δεν βλεπεις τιποτα που το μειωνουν πολυ αυτο και εχεις καθαρη εικονα στο video. 

και ο λογος που πρεπει να εχεις, δες ποση ωρα εχω πρασινο και τι γινεται. εαν δεν ηταν στροφη για να κοψω δεν θα μιλαγαμε τωρα, και φυσικα ουτε που ειχε καταλαβει τι εκανε, με κοιταζε με ενα στυλ τι λες

(οχι μην παρετε σαν παραδειγμα καλης ποιοτητας εικονας, εχει την χειροτερη που υπαρχει, μετα το καταλαβα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...