Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, red66phone είπε

@Iraklisiras obd? Εννοείς αυτό το έξτρα hardware kit - καλώδιο που συνήθως πωλείται ξεχωριστά και συνδέεται στο πινακάκι με τις ασφάλειες του αυτοκινήτου? Αφού δεν τραβάει συνεχόμενα δικαιολογείται τέτοιο battery drain? 

@cyberguy ναι αυτό ήταν εξ αρχής  το σκεπτικό μου για την χρησιμότητα της. 

η 70mai εχει ενσωματωμενη μπαταρια που σε parking mode αντεχει 10 μερες. Εγώ έχω τραβήξει 12V απο αναμονή της πόρτας και έβαλα ένα θηλυκό βύσμα  αναπτήρα πίσω απο το ντουλαπάκι. Εκεί ένωσα τον φορτιστή της 70mai και το καλώδιο το τράβηξα γύρω γύρω μέχρι τον καθρέφτη στο παρμπριζ. Οπότε όταν γυρνάω διακόπτη ξεκινάει η φόρτιση και όταν τον κλείνω μπάινει σε parking mode. 

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Δεν είναι σύστημα επιτήρησης η dashcam ούτε το κινητό τηλέφωνο, ούτε η βιντεοκάμερα.

Μη μπερδεύεσαι. Δεν έχει σημασία το μέσω που βιντεοσκοπείς αλλά η πράξη. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cyberguy είπε

η 70mai εχει ενσωματωμενη μπαταρια που σε parking mode αντεχει 10 μερες. Εγώ έχω τραβήξει 12V απο αναμονή της πόρτας και έβαλα ένα θηλυκό βύσμα  αναπτήρα πίσω απο το ντουλαπάκι. Εκεί ένωσα τον φορτιστή της 70mai και το καλώδιο το τράβηξα γύρω γύρω μέχρι τον καθρέφτη στο παρμπριζ. Οπότε όταν γυρνάω διακόπτη ξεκινάει η φόρτιση και όταν τον κλείνω μπάινει σε parking mode. 

Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο της 70mai που αναφέρεις γιατί βλέπω ότι έχει αρκετά. 

Αν έχει 10 μερες αντοχή στο parking mode μας έσωσες φίλε,να σαι καλά 

Εγώ έχω την Vantrue N2 Pro Dual. Είχα τετοια απογοήτευση με την τροφοδοσία στο parking mode και επειδή είχαμε φθορές και βίδες στα λάστιχα των αυτοκινήτων έκανα το εξής τραγελαφικό, πήρα μια που χρησιμοποιούν στο κυνήγι ή για φύλαξη χώρου και την έστηνα κάθε βράδυ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (που με 4 επαναφορτιζομενες μπαταρίες κρατάει 2 μήνες) και μου φαινόταν τραγικό να μην υπάρχει dashcam με ενσωματωμένη μπαταρία που να μην αντέχει αρκετές μέρες. 

• Like 2
Δημοσ.

Άρα προβαίνουμε σε custom λύσεις σε ηλεκτρολογείο ανάλογα τις δυνατότητες του αυτοκινήτου για την σύνδεση του parking mode? (για όσους δεν ξέρουν / προλαβαίνουν να το κάνουν μόνο τους) 

11 ώρες πριν, cyberguy είπε

.. . Οπότε όταν γυρνάω διακόπτη ξεκινάει η φόρτιση και όταν τον κλείνω μπάινει σε parking mode. 

Με τις τόσες πολλές φορτίσεις όμως δεν μειώνεται ταχύτερα η διάρκεια ζωής μπαταρίας? 

Έχουμε κάποια εικόνα για τον χρόνο ζωής αυτών των ενσωματωμένων μπαταριών? 

Είναι αποσπώμενες, αντικαθίστανται? 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, chaosmaster είπε

Μη μπερδεύεσαι. Δεν έχει σημασία το μέσω που βιντεοσκοπείς αλλά η πράξη. 

Δεν μπερδεύομαι καθόλου, μια χαρά είναι η πράξη.

Γεμάτα είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από βίντεο σε δημόσιους χώρους.

Δημοσ.

Έχω και εγώ μια 70mai, απο τα αρκετά φθηνά μοντέλα και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Την έχω συνδεδεμένη στο usb του αυτοκινήτου. Έχω επίσης ένα power bank μόνιμα στον αναπτήρα του αυτοκινήτου με 4 εξόδους usb και όταν θέλω να φορτίσω κινητό η κάτι άλλο, φορτίζω απο εκεί. Αν παρκάρω κάπου εκτός γκαράζ, βάζω το usb της κάμερας στο power bank και τραβάει ρεύμα απο εκεί και συνεχίζει να γράφει κανονικά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Iraklisiras είπε

Ποιο είναι το ακριβές μοντέλο της 70mai που αναφέρεις γιατί βλέπω ότι έχει αρκετά. 

Αν έχει 10 μερες αντοχή στο parking mode μας έσωσες φίλε,να σαι καλά 

Εγώ έχω την Vantrue N2 Pro Dual. Είχα τετοια απογοήτευση με την τροφοδοσία στο parking mode και επειδή είχαμε φθορές και βίδες στα λάστιχα των αυτοκινήτων έκανα το εξής τραγελαφικό, πήρα μια που χρησιμοποιούν στο κυνήγι ή για φύλαξη χώρου και την έστηνα κάθε βράδυ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου (που με 4 επαναφορτιζομενες μπαταρίες κρατάει 2 μήνες) και μου φαινόταν τραγικό να μην υπάρχει dashcam με ενσωματωμένη μπαταρία που να μην αντέχει αρκετές μέρες. 

https://www.70mai.com/dashcams

οσες αναφερουν parking surveillance το υποστηρίζουν

2 ώρες πριν, red66phone είπε

Άρα προβαίνουμε σε custom λύσεις σε ηλεκτρολογείο ανάλογα τις δυνατότητες του αυτοκινήτου για την σύνδεση του parking mode? (για όσους δεν ξέρουν / προλαβαίνουν να το κάνουν μόνο τους) 

Με τις τόσες πολλές φορτίσεις όμως δεν μειώνεται ταχύτερα η διάρκεια ζωής μπαταρίας? 

Έχουμε κάποια εικόνα για τον χρόνο ζωής αυτών των ενσωματωμένων μπαταριών? 

Είναι αποσπώμενες, αντικαθίστανται? 

εγώ που είμαι ήδη στα 2 χρόνια δεν έχω θέμα με την μπαταρία. σε ορισμένα μοντέλα έχω δει βιντεο στο youtube με αλλαγη μπαταρίας. ίσως να ψάξεις για αυτο που θα διαλέξεις πιο συγκεκριμένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/1/2023 στις 1:02 ΜΜ, red66phone είπε

Με ενδιαφέρει κάμερα - καταγραφικό ασφαλείας αυτοκινήτου που να καταγράφει μπρος / πίσω  στη πορεία, αλλά να ενεργοποιείται και σε περιπτώσεις που κάποιος χτυπήσει το αμάξι παρκαρισμένο (και τη νύχτα). 

Σε καινούριο αμάξι στο κέντρο Αθήνας με έχουν χτυπήσει ήδη 3 φορές μέσα σε 1 χρόνο και έχουν εξαφανιστεί.

Γνωρίζω ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το βίντεο (με πινακίδες) επίσημα σε δικαστήριο, αλλά μια χαρά κάνει τη δουλειά του σε ασφαλιστικές κ ανεπίσημα σε δικηγόρους / δικαστές. 

Απαγορεύεται επίσης κ να το ανεβάσεις. 

https://www.skroutz.gr/c/1877/kameres_dvr_autokinhtou.html?o=dash+cam

εγω εχω μια xiaomi, καλη ειναι. να ξερεις πανω κατω ειναι ολες ιδιες, καθως φορανε ιδιο αισθητηρα

16 ώρες πριν, atrigane είπε

Έξτρα 12βολτη μπαταρία που θα φορτίζει από τη μπαταρία του αυτοκινήτου όταν το αμάξι κινείται. Θέλει ηλεκτρολόγο όμως για τέτοια εγκατάσταση

απλα βαζεις ενα Power bank στη σειρα, και εισαι οκ.

Επεξ/σία από Ntinaras
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

https://www.skroutz.gr/c/1877/kameres_dvr_autokinhtou.html?o=dash+cam

εγω εχω μια xiaomi, καλη ειναι. να ξερεις πανω κατω ειναι ολες ιδιες, καθως φορανε ιδιο αισθητηρα

απλα βαζεις ενα Power bank στη σειρα, και εισαι οκ.

δεν δουλευει αυτο με το powerbank στην σειρα. το έχω δοκιμάσει και πολυ λιγα δουλεύουν σωστά. δεν συνεχίζουν την φόρτιση της συσκευής αφου την φορτισουν φουλ την πρωτη φορα, πρέπει να βγάλεις καλώδιο και να το ξαναβάλεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cyberguy είπε

δεν δουλευει αυτο με το powerbank στην σειρα. το έχω δοκιμάσει και πολυ λιγα δουλεύουν σωστά. δεν συνεχίζουν την φόρτιση της συσκευής αφου την φορτισουν φουλ την πρωτη φορα, πρέπει να βγάλεις καλώδιο και να το ξαναβάλεις

Κάποια xiaomi το κάνουν (θα πρέπει να λένε Passthrough).

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω βρει την Thinkware F200-PRO-1CH

Απο τι βλέπω στις φωτογραφιες εχει μια βαση με αυτοκολητο για το τζαμι και φαινετε η καμερα να ειναι σειρωμενη ή κουμπωτη. Δηλαδη αφαιρεις το καλωδιο τροφοδοσιας και την βγαζεις απο την βαση και την παιρνεις μαζι σου

Ξερει κανεις αν οντως ειναι ετσι. Παραακλω μονο αν το ξέρει και ειναι σιγουρος. Δεν θελω να μενει στο αυτοκινητο.

Δημοσ.

Χαίρεται, 

θέλω να βάλω και εγώ την 70Mai Pro Plus A500S-1 μαζί με την κάμερα οπισθοπορειας. 

Έχω όμως εργοστασιακά φιμέ κρύσταλλα, θα δουλεύει καλά η πίσω κάμερα? Με ενδιαφέρει και εμένα κυρίως για το βράδυ με σταθμευμένο το αυτοκίνητο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, p_under είπε

Χαίρεται, 

θέλω να βάλω και εγώ την 70Mai Pro Plus A500S-1 μαζί με την κάμερα οπισθοπορειας. 

Έχω όμως εργοστασιακά φιμέ κρύσταλλα, θα δουλεύει καλά η πίσω κάμερα? Με ενδιαφέρει και εμένα κυρίως για το βράδυ με σταθμευμένο το αυτοκίνητο. 

Τράβα ένα footage από κινητό σε 1080p να δεις αν φαίνεται.

Αν και λογικά τα εργοστασιακά κρύσταλλα δεν κόβουν πολύ από μέσα προς τα έξω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Τράβα ένα footage από κινητό σε 1080p να δεις αν φαίνεται.

Αν και λογικά τα εργοστασιακά κρύσταλλα δεν κόβουν πολύ από μέσα προς τα έξω.

το θεμα μου δεν ειναι εν κινήσει αλλα πως θα φαινεται σε night mode και αν θα μπορει να γραψει ενα αυτοκινητο αν με χτυπήσει. 

Αυτο δεν μπορώ να το προσομοιωσω με το κινητο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p_under είπε

το θεμα μου δεν ειναι εν κινήσει αλλα πως θα φαινεται σε night mode και αν θα μπορει να γραψει ενα αυτοκινητο αν με χτυπήσει.

Αυτο δεν μπορώ να το προσομοιωσω με το κινητο.

δεν καταλαβαινω, τι δεν μπορεις να προσομοιωσεις ?

Παρε το κινητο, βραδυ κατσε στο πισω καθισμα κολα το λιγο πριν το τζαμι ενω εισαι παρκαρισμενος και δες πως φαινετε η λύψη

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...