Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/1/2023 στις 8:17 ΜΜ, cyberguy είπε

η 70mai εχει ενσωματωμενη μπαταρια που σε parking mode αντεχει 10 μερες. Εγώ έχω τραβήξει 12V απο αναμονή της πόρτας και έβαλα ένα θηλυκό βύσμα  αναπτήρα πίσω απο το ντουλαπάκι. Εκεί ένωσα τον φορτιστή της 70mai και το καλώδιο το τράβηξα γύρω γύρω μέχρι τον καθρέφτη στο παρμπριζ. Οπότε όταν γυρνάω διακόπτη ξεκινάει η φόρτιση και όταν τον κλείνω μπάινει σε parking mode. 

μετα απο 1 χρονο λειτουργιας μπορεις να μεταφερεις εντυπωσεις?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

Θα σου πω εγω που την εχω εχω μαζι με την πίσω + το hardware kit. 

Τον χειμωνα, ειχα παρκάρει σε πολυσυχναστο ελεύθερο παρκιν με την μουρη στον τοιχο. 

Με ακουμπησε ενας απο πίσω, κανοντας μου μικρή ζημιά στο χρώμα ευτυχώς. 

Η κάμερα δεν ενεργοποιηθηκε στο parking mode και έτσι πλέον την εχω βάλει μόνιμα στο timelapse να γράφει πάντα. 

Πιθανολογω ότι επειδή ο αισθητηρας ειναι στην μπροστά καμερα και το αμαξι δεν τρανταχτηκε αρκετα, οτι δεν τράβηξε το emergency video που επρεπε . 

Αυτή είναι η εμπειρία μου.

Και τέλος, αυτές τις μέρες που έχει αρκετή ζέστη ένα πρωί γύρω στις 11 η κάμερα σαν να μην πήρε μπροστά όταν έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο. Το εσβησα και το αναψα πάλι και δούλεψε. Το αμάξι εκαιγε όμως απο την ζέστη. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, megapaixtaras said:

δουλευει μια χαρα ακομα και σημερα

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη την κοιταω και εγω για το αυτοκινητο μου, την εχει σε προσφορα με την πισω καμερα, wiring kit, κτλ. απλα εχω απορια για την πισω καμερα πως παιζει. Αν καταλαβα καλα, εχει καλωδιο που την συνδεει με την μπροστινη??

Δημοσ.
3 ώρες πριν, p_under είπε

Θα σου πω εγω που την εχω εχω μαζι με την πίσω + το hardware kit. 

Τον χειμωνα, ειχα παρκάρει σε πολυσυχναστο ελεύθερο παρκιν με την μουρη στον τοιχο. 

Με ακουμπησε ενας απο πίσω, κανοντας μου μικρή ζημιά στο χρώμα ευτυχώς. 

Η κάμερα δεν ενεργοποιηθηκε στο parking mode και έτσι πλέον την εχω βάλει μόνιμα στο timelapse να γράφει πάντα. 

Πιθανολογω ότι επειδή ο αισθητηρας ειναι στην μπροστά καμερα και το αμαξι δεν τρανταχτηκε αρκετα, οτι δεν τράβηξε το emergency video που επρεπε . 

Αυτή είναι η εμπειρία μου.

Και τέλος, αυτές τις μέρες που έχει αρκετή ζέστη ένα πρωί γύρω στις 11 η κάμερα σαν να μην πήρε μπροστά όταν έβαλα μπροστά το αυτοκίνητο. Το εσβησα και το αναψα πάλι και δούλεψε. Το αμάξι εκαιγε όμως απο την ζέστη. 

2 ώρες πριν, cyberguy είπε

δουλευει μια χαρα ακομα και σημερα

με την μπαταρια αυτοκινητου ,υπηρξε καποιο προβλημα? εδω παντως σαλονικα βρηκα καποιον που βαζει μια με 100-140 ευρω,θα παω να δω να σας πω και εγω πληροφοριες

Δημοσ.
12 hours ago, SaFiS said:

Επειδη την κοιταω και εγω για το αυτοκινητο μου, την εχει σε προσφορα με την πισω καμερα, wiring kit, κτλ. απλα εχω απορια για την πισω καμερα πως παιζει. Αν καταλαβα καλα, εχει καλωδιο που την συνδεει με την μπροστινη??

μπαίνει κάμερα μπροστα από αυτήν κατεβαίνει καλώδιο με controller κατω στης ασφαλειες οπου την κανεις σύνδεση την πισω την πας με καλωδιο που συνδεεται με προστινη την κολλας στο πισω παραθυρο

Δημοσ.
Στις 23/1/2023 στις 10:14 ΠΜ, cyberguy είπε

https://www.70mai.com/dashcams

οσες αναφερουν parking surveillance το υποστηρίζουν

εγώ που είμαι ήδη στα 2 χρόνια δεν έχω θέμα με την μπαταρία. σε ορισμένα μοντέλα έχω δει βιντεο στο youtube με αλλαγη μπαταρίας. ίσως να ψάξεις για αυτο που θα διαλέξεις πιο συγκεκριμένα

μπορεις να μου δωσεις το μοντελλο που εβαλες? ευχαριστω

Δημοσ.

Εγω εχω την thinkware Q800Pro δεν θα την προτεινα εχει κακη ποιοτητα εικονας

Αλλα τα θεματα με ολες ειναι σχεδον τα ιδια. Θερμοκρασια, ναι εχουν θεμα εχω παρατηρησει τωρα με τις ζεστες παρολο που λεει starting recording δεν το κανει, πρεπει να την κλεισεις να την ξανανοιξεις.

Αυτο με το parking mode, Ναι παιζει, και εγω με timelapse την εχω, Το κακο με αυτο ειναι οτι δεν γραφει ήχο. Γενικα απο μπαταρια ποτε προβλημα, δεν καιει κατι παραπανω και εχω και starline.

Για πίσω καμερα και εγω μια απορία, ο λογος που πηρα αυτην ειναι γιατι μπορεις να την βηγαλεις σε καμια περιπτωση δεν θα την αφηνα πανω σε δημοσιο δρομο στο σπανε και την παιρνουν και ξερουν και που μενεις. Οποτε την αφαιρω οταν ειμαι εκτος παρκινγκ σπιτιου. Η πισω καμερα ειναι και αυτη αποσπόμενη ? Επισης ειναι το ιδιο "μεγεθος" ή πιο μικρή, ειναι εμφανή στον πίσω ή ειναι κάπως πιο κρυμμένη, μπαινει στο πισω τζαμι δηλαδη ετσι ?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

μιλησα με εναν ηλεκτρολογο.δυστυχως δεν εχει φωτο και ειμαι και μακρια για να παω.

μου εξηγησε ομως.εχει ενα κιτ με 3 καμερες που εχει ξεχωριστη μπαταρια και φορτιζει με την κινηση του αυτοκινητου  και το βραδυ κραταει σε αναμονη μεχρι 13 ωρες παιρνοντας ρευμα απο την δικη του μπαταρια,οι καμερες ειναι εμπρος - πισω και εσωτερικο.170 ευρω ολα με την εγκατασταση.

το γεγονος οτι δεν τρωει απο την μπαταρια του αυτοκινητου με παραξενευει λιγο.

Δημοσ.
9 hours ago, megapaixtaras said:

μιλησα με εναν ηλεκτρολογο.δυστυχως δεν εχει φωτο και ειμαι και μακρια για να παω.

μου εξηγησε ομως.εχει ενα κιτ με 3 καμερες που εχει ξεχωριστη μπαταρια και φορτιζει με την κινηση του αυτοκινητου  και το βραδυ κραταει σε αναμονη μεχρι 13 ωρες παιρνοντας ρευμα απο την δικη του μπαταρια,οι καμερες ειναι εμπρος - πισω και εσωτερικο.170 ευρω ολα με την εγκατασταση.

το γεγονος οτι δεν τρωει απο την μπαταρια του αυτοκινητου με παραξενευει λιγο.

τρωει το powerbank, κανουν ειδικη εγκατασταση με οπου οσο κινησε φορτίζει το powerbank και μετα οταν κλεινεις παιρνει απο το powerbank. Θελει μαστορα ομως να ξερει για εγκατασταση γιατι πολυ απλα στα καιει ολα ή παιρνει φωτια το κινέζικο που σου έβαλε.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/12/2024 στις 9:39 ΠΜ, great είπε

τρωει το powerbank, κανουν ειδικη εγκατασταση με οπου οσο κινησε φορτίζει το powerbank και μετα οταν κλεινεις παιρνει απο το powerbank. Θελει μαστορα ομως να ξερει για εγκατασταση γιατι πολυ απλα στα καιει ολα ή παιρνει φωτια το κινέζικο που σου έβαλε.

λογικα ξερει τι κανει ,εξειδικευμενος ειναι ,εχει πολυ κοσμο που βαζει τετοια συστηματα ,εγω δεν τον ξερω γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα.το θεμα ειναι οτι οπου και αν ρωτησα τετοιο συστημα σε τετοια τιμη κιολας δεν βαζει κανεις.

πιστευεις οτι αν παρουμε σνα δεδομενο οτι ξερει τι κανει,οτι μπορω να το βαω,ειναι οκ το συτημα αυτο? δνε θα μου προκαλεσει προβλημα στο αυτοκινητο? η' να το αποφυγω? με ιντριγκρει το γεγονος οτι θα εχω περιμετρικη καλυψη και εσωτερικο με 170 ευρω τελικη ενω κανονικα θα χρειαζομουν τουλαχιστον 500 στους αλλους που ρωτησα.αλλα στην θεσσαλονικη ειναι ο μονος που το τοποθετει απο οσους ρωτησα.

Δημοσ.
32 minutes ago, megapaixtaras said:

λογικα ξερει τι κανει ,εξειδικευμενος ειναι ,εχει πολυ κοσμο που βαζει τετοια συστηματα ,εγω δεν τον ξερω γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα.το θεμα ειναι οτι οπου και αν ρωτησα τετοιο συστημα σε τετοια τιμη κιολας δεν βαζει κανεις.

πιστευεις οτι αν παρουμε σνα δεδομενο οτι ξερει τι κανει,οτι μπορω να το βαω,ειναι οκ το συτημα αυτο? δνε θα μου προκαλεσει προβλημα στο αυτοκινητο? η' να το αποφυγω? με ιντριγκρει το γεγονος οτι θα εχω περιμετρικη καλυψη και εσωτερικο με 170 ευρω τελικη ενω κανονικα θα χρειαζομουν τουλαχιστον 500 στους αλλους που ρωτησα.αλλα στην θεσσαλονικη ειναι ο μονος που το τοποθετει απο οσους ρωτησα.

ναι δεν εχει θεμα, λειτουργει και κανει αυτο που θες. παρα πολυ το εχουν για αυτο το σκοπο με αυτο τον τροπο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

ναι δεν εχει θεμα, λειτουργει και κανει αυτο που θες. παρα πολυ το εχουν για αυτο το σκοπο με αυτο τον τροπο.

εχεις καποια σε λινκ τετοια καμερα-συστημα σαν αυτο που λεει να εχω μια ιδεα? με 3 καμερες και το powerbank?

Δημοσ.

Ρε παιδιά εμπιστεύεστε οποιοδήποτε powerbank σε συνεχόμενη λειτουργία το καλοκαίρι, να βαράει ο ήλιος το αμάξι με εξωτερική θερμοκρασία 40αρια? 

Εμένα ξεκόλλησε η κάμερα και το epass πέρυσι το καλοκαίρι και πριν 1 μήνα που το πούλησα και ήθελα να τα βγάλω είχε μπετώσει. 

Εγώ έχω κάνει hardwire παροχή και υποτίθεται ότι αν δει ότι η μπαταρία πείσει κάτω από κάποιο όριο σταματάει να τραβάει.

Δημοσ.
20 hours ago, p_under said:

Ρε παιδιά εμπιστεύεστε οποιοδήποτε powerbank σε συνεχόμενη λειτουργία το καλοκαίρι, να βαράει ο ήλιος το αμάξι με εξωτερική θερμοκρασία 40αρια? 

για το powerbank ναι και μενα αυτες ειναι οι αμφιβολιες, μου τα αλλα dashcam εαιναι φτοιαγμενα για τετοιες θερμοκρασιες. πριν ειχα μια καμερα βαλει απο κινα μικρη απλη που πουλανε με μαγνητη οντως το κλαοκαιρι ενα μεσημερι την βρηκα τελειως φουσκωμενη, τοσο τυχερος που δεν εσκασε και δεν πηρε φωτια.

22 hours ago, megapaixtaras said:

εχεις καποια σε λινκ τετοια καμερα-συστημα σαν αυτο που λεει να εχω μια ιδεα? με 3 καμερες και το powerbank?

οχι φιλε μου, αν εισαι αθηνα απλα εχω ενα μαγαζι που εχω εμπιστοσυνη στο Περιστερι πολυ γνωστω και εκει εχω βαλει τα παντα απο dashcam , παλια parrot , starline GPS και DIM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...