Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά

νομίζω ότι στη συζήτηση χάνουμε κάτι σημαντικό. Το πόσο θεωρούμε ότι πρέπει να πληρώνουμε για την ποιόητα του NetFlix. Κατά τη γνώμη μου καθένας μας δεν θέλει να πληρώνει πάνω από 3 ευρώ για κάθε άτομο.

Πολλοί γνωστοί μου το διατηρούν ακριβώς διότι το μοιράζονται με άλλους και το κόστος ανα άτομο είναι χαμηλό οπότε λένε "δεν βαριέσαι".

Ο λόγος είναι ότι ΔΕΝ θεωρούμε ότι αξίζει για παραπάνω γιατί το υλικό του δεν αξίζει για παραπάνω. 

Αυτή είναι η ουσία που πρέπει να λάβει υπόψη του το Netflix για τη χώρα μας με το δεδομένο μηναίαιο εισόδημα.

Αυτός είναι ο λόγος που όσο είχα netflix (που το έκοψα πριν καιρό αφού δεν έβλεπα σχεδόν ποτέ καθώς ότι άξιζε το είχα δει) καθώς το μοίραζα σ' εμένα, τους γονείς μου και την αδελφή μου που είμαστε σ' άλλο σπίτι.

Αν το Netflix θέλει να είναι σωστό ας βάλει την συνδρομή ενός ατόμου ως 3 ευρω και μετά ας κάνει αυτό που είπε κάποιος εδώ δηλ. ΜΟΝΟ ένα άτομο μπορεί να το δει κάθε στιγμή από οπουδήποτε. Κάτι δηλ. σαν τις άδειες χρήσης στους ΗΥ. Οτιδήποτε άλλο κάνει το Netflix με την έλλειψη ποιοτικού υλικού που έχει ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Δηλ. η υπηρεσία είναι επιπέδου 3 ευρώ. Οχι παραπάνω.

Θα το καταλάβει αν προχωρήσει στα άλλα σχέδια με τις μαζικές αποχωρήσεις των συνδρομητών. 

• Like 2
  • Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πράγματα είναι απλά: Άμα το εφαρμόσει το νετφλιξ, και δει τα έσοδα του να μειώνονται, για πότε θα ανακάλυψει θεωρίες να πει για να κανει την κωλοτουμπα και να γυρίσει στο προηγούμενο σύστημα.. 

Αντιθέτως αμα δει αύξηση αριθμών συνδρομητων και εσόδων θα διατηρήσει το νέο σύστημα. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή, ο πελάτης εχει τη δύναμη. Αν όντως θεωρείτε οτι δεν αξίζει να πληρώσετε περισσότερο για τη συγκεκριμένη υπηρεσία απλα κόψτε το. Προσωπικά και εγω σε αυτή την κατηγορία ανήκω. Το νετφλιξ είναι μια υπηρεσία που στην αρχή είναι φτηνή, γιατί σου παρέχει τεράστιο όγκο υλικού για να δεις, αλλά στην συνέχεια γίνεται ακριβή γιατί απλούστατα έχεις δει οτι σε ενδιαφέρει και πλέον βλέπεις αραιωτατα.. Όλοι το διατηρούν όμως, και ας βλέπουν ελάχιστα πλέον, λόγω συνήθειας επειδή είναι φθηνό ωστε να έχουν τη δυνατότητα οπότε θελήσουν να δουν κάτι. Οι περισσότεροι από ένα σημείο και μετά, βλέπουν πχ 2-3 σειρές το χρόνο. Όταν γι αυτό πληρώνεις με διαμοιρασμό 3 ευρώ το μήνα δε σε νοιάζει και το διατηρείς. Αμα σε βάλουν να πληρώσεις 14 ευρώ το μήνα όμως, αυτές οι περιπτώσεις (που κατά τη γνώμη μου είναι η πλειοψηφία) απλα θα το κόψουν. Καλύτερα να το ενεργοποιείς 2 μήνες το χρόνο τότε. Τα πρώτα χρόνια έβλεπα μανιωδώς. Τώρα επί 3 μήνες ούτε μια φορά δεν εδω δει. Είναι λογικό να πληρώσω 14ε το μήνα και επι 3 μήνες να μη δω καθόλου? Και ολοι μου οι φίλοι ακριβώς στο ίδιο σενάριο είναι οπότε αυτή η περίπτωση είναι η πλέον συνηθισμένη. 

Προσωπικά αν και βλέπω που και που (γι αυτό δεν το εχω κόψει ηδη, αν και το σκέφτομαι) και καρφί δε μου καίγεται τι θα κάνει το νετφλιξ. Απλά θα το κόψω. Και το στρεμιο και αλλα παρόμοια μια χαρά είναι. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oldnew είπε

Τα πράγματα είναι απλά: Άμα το εφαρμόσει το νετφλιξ, και δει τα έσοδα του να μειώνονται, για πότε θα ανακάλυψει θεωρίες να πει για να κανει την κωλοτουμπα και να γυρίσει στο προηγούμενο σύστημα.. 

Αντιθέτως αμα δει αύξηση αριθμών συνδρομητων και εσόδων θα διατηρήσει το νέο σύστημα. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή, ο πελάτης εχει τη δύναμη. Αν όντως θεωρείτε οτι δεν αξίζει να πληρώσετε περισσότερο για τη συγκεκριμένη υπηρεσία απλα κόψτε το. Προσωπικά και εγω σε αυτή την κατηγορία ανήκω. Το νετφλιξ είναι μια υπηρεσία που στην αρχή είναι φτηνή, γιατί σου παρέχει τεράστιο όγκο υλικού για να δεις, αλλά στην συνέχεια γίνεται ακριβή γιατί απλούστατα έχεις δει οτι σε ενδιαφέρει και πλέον βλέπεις αραιωτατα.. Όλοι το διατηρούν όμως, και ας βλέπουν ελάχιστα πλέον, λόγω συνήθειας επειδή είναι φθηνό ωστε να έχουν τη δυνατότητα οπότε θελήσουν να δουν κάτι. Οι περισσότεροι από ένα σημείο και μετά, βλέπουν πχ 2-3 σειρές το χρόνο. Όταν γι αυτό πληρώνεις με διαμοιρασμό 3 ευρώ το μήνα δε σε νοιάζει και το διατηρείς. Αμα σε βάλουν να πληρώσεις 14 ευρώ το μήνα όμως, αυτές οι περιπτώσεις (που κατά τη γνώμη μου είναι η πλειοψηφία) απλα θα το κόψουν. Καλύτερα να το ενεργοποιείς 2 μήνες το χρόνο τότε. Τα πρώτα χρόνια έβλεπα μανιωδώς. Τώρα επί 3 μήνες ούτε μια φορά δεν εδω δει. Είναι λογικό να πληρώσω 14ε το μήνα και επι 3 μήνες να μη δω καθόλου? Και ολοι μου οι φίλοι ακριβώς στο ίδιο σενάριο είναι οπότε αυτή η περίπτωση είναι η πλέον συνηθισμένη. 

Προσωπικά αν και βλέπω, και καρφί δε μου καίγεται τι θα κάνει το νετφλιξ. Απλά θα το κόψω. Και το στρεμιο και αλλα παρόμοια μια χαρά είναι. 

Ο πελατης εχει παντου τη δυναμη στα ειδη πολυτελειας απλα πολλες φορες δεν το γνωριζει. Πχ το να εχεις netflix η iphone η υπολογιστη 5000 ευρω ειναι ειδος εκτης εβδομης αναγκης απλα ο υπερκαταναλωτισμος πολλους τους τυφλωνει. Αν ηξερε την δυναμη του ο πελατης σε ολα αυτα τα ειδη θα ειχαμε σωστες τιμες αλλα που. Στα ειδη πρωτης αναγκης εχει δεν εχει δυναμη ο πελατης γιατι και 10 ευρω να παει το ψωμι και το γαλα η 20 ευρω η βενζινη δεν μπορεις να κανεις κατι θα τα πληρωσεις και τελος. Κατι netflix και disney και κατι καφεδες και τσιγαρα που αναφερθηκαν πιο πισω ειναι ειδη τελευταιας αναγκης. Αν δεν θελει καποιος να δει το netflix κανα 30αρι σε λιγο καιρο απλα το κοβει δεν θα παθει απολυτως τιποτα. 

• Like 3
Δημοσ.

Netflix= Breaking bad (για τους καινούριους)

Better call Saul

Squid games

Stranger things (για πιο teen φάση)

Τα 2 πρώτα ανήκουν στη Sony.

Bonus: Casa de papel για τους ευρωπεοεναλλακτικους.

Peaky blinders για μερακλήδες.

Prove me wrong.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι πανε να κανουν αυτη την κίνηση, γιατι νομιζουν οτι ολοι αυτοι που μοιραζονται τη συνδρομή, θα πληρωσουν εξτρα. 

Οτι θα φυγουμε και εμεις που μας ανηκει ο λογαριασμος,δεν το σκέφτονται. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Netflix= Breaking bad (για τους καινούριους)

Better call Saul

Squid games

Stranger things (για πιο teen φάση)

Τα 2 πρώτα ανήκουν στη Sony.

Bonus: Casa de papel για τους ευρωπεοεναλλακτικους.

Peaky blinders για μερακλήδες.

Prove me wrong.

Πολυ καλες αυτες που εγραψες εκτος το τραγικο casa de papel και το καπως overrated squid game. Θα προτεινω και τα παρακατω

Dark

Ozark

Cobra Kai

Wednesday

Arcane

The Queen’s Gambit

Sex Education

Mindhunter 

The Haunting of Hill House

Black Mirror

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Διαβάζω σχόλια αποκλειστικά από συνδρομητές…. Μωρέ μπράβο βελτιωθήκαμε πολύ σαν χώρα….πειρατεία μηδέν….😅

Όποιος δεν θέλει να πληρώνει και για να μην γκρινιάζει κατεβάζει το Stremio που είναι θησαυρός Και εκτός των άλλων περιλαμβάνει αποκλειστικές ενότητες Netflix - HBO Max - Disney+ - Hulu - prime video - paramount+ - Apple TV+ Και πάρα πολλά άλλα….

Κλείνω την παρένθεση, Μπορείτε να συνεχίσετε την γκρίνια για τις τιμές και τις διαφημίσεις…

Εχει και κανονικα gr subs? Γτ paramount+ & HBO πχ δεν παιζουν ελλαδα χωρις vpn...

Παιζει μονο σε pc / tv box ή μπορει να περαστει και σε lg webOS? 

Ευχαριστω

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

σε αλλες υπηρεσιες δεν θα αναφερω που μπορεις μεν να δεις απο το εξωτερικο κτλ αλλα σου κανει Pair την συσκευη με το account.αν θες να αλλαξεις συσκευη εχεις το δικαιωμα μια φορα ανα 30 ημερες να την αφαιρεσεις και να βαλεις αλλη.

Παίρνεις τηλέφωνο και αν γκρινιάξεις αρκετά στην κάνουν unpair. 😋

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, Thresh said:

Spoiler:

Το mobile internet στη χώρα μας αλλά και πολλές χώρες του εξωτερικού δουλεύει με CGNAT. 

Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί χρήστες στην ίδια εταιρεία "βγαίνουν" με κοινή public IP.

Είναι αντίστοιχο με το ΝΑΤ στα σπίτια μας, που οι συσκευές μας έχουν private IPs αλλά όλες βγαίνουν στο internet με τη μία IP που παίρνει το router, που μπορεί κι αυτή να είναι πίσω από CGNAT μιας κι έχουν αρχίσει να το εφαρμόζουν και σε σταθερές συνδέσεις εδώ και μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με αυτά που λέει το netflix στο site του δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, αποτι καταλαβαίνω θα βλέπει το αναγνωριστικό συσκευής όταν μετακινεισαι

Τι είναι ένα νοικοκυριό με Netflix;

Ο λογαριασμός Netflix προορίζεται για τα άτομα που ζουν μαζί σε ένα νοικοκυριό. Αυτό το ένα νοικοκυριό αποκαλείται το νοικοκυριό με Netflix και έχει συσχετιστεί με τις συσκευές του κύριου κάτοχου του λογαριασμού και τις συσκευές που χρησιμοποιούνται από τα άλλα άτομα που ζουν στο νοικοκυριό με Netflix. 

Πώς εντοπίζει το Netflix τις συσκευές σε ένα νοικοκυριό
Χρησιμοποιούμε πληροφορίες όπως οι διευθύνσεις IP, τα αναγνωριστικά συσκευής και η δραστηριότητα λογαριασμού.

Χρήση του Netflix ενώ ταξιδεύετε προς ή από μια διαφορετική τοποθεσία
Εάν ταξιδεύετε ή μετακινείστε μεταξύ δύο διαφορετικών σπιτιών, θέλουμε να μπορείτε να απολαύσετε το Netflix οπουδήποτε και κατά οποιαδήποτε στιγμή. Αν είστε ο κύριος κάτοχος του λογαριασμού (ή ζείτε μαζί του), δεν θα χρειαστεί να επαληθεύσετε τη συσκευή σας για να δείτε Netflix.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Θα πρέπει να επιβραβεύονται όσοι δεν απασχολούν το σύστημα υγείας συνέχεια με χαμηλότερους φόρους.

Και από την άλλη να τιμωρούνται όσοι π.χ χωρίς να φταίνε γεννήθηκαν με κάποιο πρόβλημα υγείας (πληρώνοντας υψηλότερους φόρους από αυτούς που προανέφερες); Ή μήπως σκέφτηκες την περίπτωση κάποιος να γεννήθηκε σε ευκατάστατη οικογένεια και μπορεί να αντιμετωπίζει με έγκαιρη πρόληψη (ίσον μικρότερο κόστος) τα προβλήματά του σε σχέση με κάποιον που δεν εξετάζεται ή δεν παίρνει φάρμακα γιατί π.χ μπορεί να μην έχει τα χρήματα ώσπου φτάνει στο σημείο να πρέπει να αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα (ίσον μεγαλύτερο κόστος);

Υπάρχει λόγος που ονομάζεται "κράτος πρόνοιας", με όσα στραβά και να έχει. Το αντίστοιχο σκεπτικό που αναφέρεις υπάρχει μια χαρά στο Αμέρικα. Και όλοι (κυριολεκτικά όλοι) οι Αμερικάνοι που έχω γνωρίσει στο εξωτερικό που βρίσκομαι, το σιχαίνονται.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 2
Δημοσ.
41 minutes ago, Heatspreader said:

Παίρνεις τηλέφωνο και αν γκρινιάξεις αρκετά στην κάνουν unpair. 😋

kala nai.απλα δεν μπορεις να το κανεις συνεχεια

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Και από την άλλη να τιμωρούνται όσοι π.χ χωρίς να φταίνε γεννήθηκαν με κάποιο πρόβλημα υγείας (πληρώνοντας υψηλότερους φόρους από αυτούς που προανέφερες); Ή μήπως σκέφτηκες την περίπτωση κάποιος να γεννήθηκε σε ευκατάστατη οικογένεια και μπορεί να αντιμετωπίζει με έγκαιρη πρόληψη (ίσον μικρότερο κόστος) τα προβλήματά του σε σχέση με κάποιον που δεν εξετάζεται ή δεν παίρνει φάρμακα γιατί π.χ μπορεί να μην έχει τα χρήματα ώσπου φτάνει στο σημείο να πρέπει να αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα (ίσον μεγαλύτερο κόστος);

Υπάρχει λόγος που ονομάζεται "κράτος πρόνοιας", με όσα στραβά και να έχει. Το αντίστοιχο σκεπτικό που αναφέρεις υπάρχει μια χαρά στο Αμέρικα. Και όλοι (κυριολεκτικά όλοι) οι Αμερικάνοι που έχω γνωρίσει στο εξωτερικό που βρίσκομαι, το σιχαίνονται.

Δεν το έκανες όλο παράθεση το μήνυμα μου ή στο σημείο που θα πρέπει να υπάρχει exclude list. Μέσα στα άλλα θα ήταν και αυτό με τη γέννηση. Άλλοι Αμερικάνοι το λατρεύουν. Λένε δεν θέλουν σοσιαλιστική ιατρική, να περιμένουν ώρες στη ουρά και παραπάνω φόρους. Εξαρτάται τι τσέπη έχεις. Δεν είμαστε όλοι ίσοι. Άλλο ο Μάρκος ο Ζακεμπεργκ άμα αρρωστήσει άλλο εσύ και εγώ.

Παρόλα αυτά λέω κάτι στη μέση με την βοήθεια της τεχνολογίας. Τα έχουν φτιάξει τα κόλπα για να μας πετάνε διαφημίσεις, ας το γυρίσουν και προς τα κει προς όφελος μας.

Άμα ποτέ μπλέξεις με ελληνικά νοσοκομεία που δεν στο εύχομαι θα δείς τι τραβάνε γιατροί, προσωπικό, ασθενείς και συγγενείς. Πολλοί καλούν και στερούν ασθενοφόρα για μικροπραγματα. Γιατί έτσι ξέρουν θα μπουν επείγοντα και θα τελειώσουν γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, Arkin said:

Καλα ναι εκει αστο. 10 λεπτα ο καφες αλλα το 4ευρο το δινουν απλοχερα. Ειναι να απορεις. Το βλεπουμε στην Ελλαδα μονο αυτο η ειναι καθολικο?

Μαλλον καθολικο πιστευω.

7 hours ago, james01gr said:

Ναι σωστά όμως είναι και πολλοί που δεν παραγγέλνουν καφέ, δεν βγαίνουν έξω και κάθονται μέσα και βλέπουν ταινιες και σειρές. Δεν είναι τόσο απλά όπως το λες. 

δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν και αυτοι.

αλλα στην κυριολεξια μια συνδρομη ειναι 2-3 καφεδες. οποτε αν δεν βγαινεις εξω λογικα μπορεις να δωσεις χρηματα για μια συνδρομη. εγω απλα εφερα ενα παραδειγμα γιατι σιγουρα πολλα ατομα που παραπονιουνται ειναι ατομα που χαλανε 10 ευρω για ποτο.δεν ειναι ολοι αλλα σιγουρα πολλοι.και συνηθως πολλα παραπονα γινονται απο ατομα που εχουν και οχι που δεν εχουν οπως θα εχεις παρατηρησει εκει εξω.

8 hours ago, basilis_k6 said:

Ο καφες δεν κατεβαίνει δωρεαν ομως. 

αν καποιος εννοεις οτι κατεβαζει ταινιες παρανομα τοτε μαλλον δεν πληρωνει netflix αρα δεν παραπονιεται.

ο καφες ομως φτιαχνεται και σπιτι :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Δεν το έκανες όλο παράθεση το μήνυμα μου ή στο σημείο που θα πρέπει να υπάρχει exclude list.

Αυτό έλεγε το κομμάτι που δεν έκανα παράθεση. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε άλλο μήνυμα.

4 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Ναι και εγώ που δεν αρρωσταίνω, μου παίρνει τα ίδια. Άλλο θέμα και αυτό.

Είναι όλη η ουσία του κράτους πρόνοιας που προανέφερα.

https://www.syntagmawatch.gr/ask-a-question/se-ti-diaferei-to-kratos-pronoias-apo-to-koinoniko-kratos/

Μέσα στα άλλα θα ήταν και αυτό με τη γέννηση.

Όπως σου παρέθεσα μερικά παραδείγματα, δεν είναι μόνο οι γενετήσιες ασθένειες, αλλά μια πληθώρα παραγόντων που δεν μπορείς να τους ελέγξεις. Όταν έχεις την τύχη (αποκλειστικά τύχη) να γεννηθείς ευκατάστατος, μπορείς, στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα μέσω πρόληψης και αντίστοιχα μικρό κόστος στο σύστημα υγείας. Ξέρεις όμως πόσοι στην Ελλάδα π.χ δεν εξετάζονται γιατί σκέφτονται τα 50€ για τον καρδιολόγο; Ή δεν μπορούν να πάρουν διαφόρων ειδών φάρμακα γιατί σκέφτονται το ποσό της συμμετοχής; Ώσπου φτάνουν στο σημείο να χρειάζονται επέμβαση ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη με μεγάλο κόστος στο σύστημα υγείας. Σκέψου τώρα, με το δικό σου σκεπτικό, όλοι αυτοί να τιμωρούνται κι από πάνω.

Άλλοι Αμερικάνοι το λατρεύουν.

Οι ευκατάστατοι. Αν, και, εδώ που τα λέμε, ακόμα και οι ευκατάστατοι που έχω γνωρίσει, πάλι το σιχαίνονται. Μια κοπέλα είχε μέχρι και λίστα με τι θα "φτιάξει" από τραυματισμούς στο σώμα της όταν ήρθε Δανία επειδή στην Αμερική δεν μπορούσε. Και μιλάμε για κοπέλα που δούλευε aerospace engineer στη NASA. Οπότε, θα αλλάξω το "ευκατάστατοι" και θα το κάνω "συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης" και θα το αφήσω εκεί για να μην το γυρίσουμε στα πολιτικά.

Λένε δεν θέλουν σοσιαλιστική ιατρική, να περιμένουν ώρες στη ουρά και παραπάνω φόρους.

Για τις ουρές δε φταίει η "σοσιαλιστική" ιατρική, αλλά η χώρα και οι υποδομές της. Εδώ που είμαι, δεν έχεις "ουρές". Και είναι "σοσιαλιστική" η ιατρική. Και οι άνθρωποι είναι υπέρ του δέοντος θετικοί να πληρώνουν αυξημένο φόρο (ειδικά οι νεότεροι) προκειμένου να υπάρχει μια βάση υγειονομικής περίθαλψης προς όλους. Όλα ξεκινούν από την εκπαίδευση. Χώρες σαν την Αμερική έχουν ριζωμένο μέσα τους το πνεύμα του "ωχαδερφισμού" και "δε με νοιάζει να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα, αν είναι να βγάλω περισσότερα λεφτά".

Δεν είμαστε όλοι ίσοι. Άλλο ο Μάρκος ο Ζακεμπεργκ άμα αρρωστήσει άλλο εσύ και εγώ.

Ο Μάρκος είτε με λιγότερο φόρο, είτε με περισσότερο, έχει την ΕΠΙΛΟΓΗ να διαλέξει όποια θεραπεία θέλει. Μιλάμε για το να μην "τιμωρούνται" όσοι δεν έχουν καν τη δυνατότητα επιλογής και να υπάρχει μια βάση έστω περίθαλψης.

Άμα ποτέ μπλέξεις με ελληνικά νοσοκομεία που δεν στο εύχομαι θα δείς τι τραβάνε γιατροί, προσωπικό, ασθενείς και συγγενείς. Πολλοί καλούν και στερούν ασθενοφόρα για μικροπραγματα. Γιατί έτσι ξέρουν θα μπουν επείγοντα και θα τελειώσουν γρήγορα.

Έχω μπλέξει παλαιότερα, σε "σκοτεινή" περίοδο (από πολλές απόψεις) με συγγενή μου που τότε ήταν κι ανασφάλιστος. Και ευτυχώς, που, μαζί με τα στραβά του, το σύστημα έδινε τη δυνατότητα να κάνει εισαγωγή και επέμβαση χωρίς να πληρώσει τίποτα. Και έχω συγγενή μου νοσηλεύτρια, σε νοσοκομείο που τράβηξε τα πάνδεινα επί COVID. Το ξέρω κι από την καλή κι από την ανάποδη. Και σίγουρα το προτιμώ από την άλλη επιλογή.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διέκοψα τη συνδρομή ήδη από τέλος 2022. Disney ετήσιο, hbo max και τσάμπα apple tv 3μηνάκια και είμαστε καλά. Netflix έχεις χάσει το δρόμο σου 

Επεξ/σία από KokitoValas82
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...