teovag Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Όταν πουλάς ένα άυλο προϊόν θα πρέπει να τα περιμένεις αυτά… της ίδιας λογικής είναι και οι family λογαριασμοί που παίζουν σε IOS και αλλά λογισμικά cloud. Αλλά εκεί είναι φθηνότερη η ατομική χρήση από τον διαμοιρασμο… θα μπορούσε να μειώσει την ατομική κατά 2€ και να ορίσει συσκευές (όπως πχ το 365) και να είναι ακριβότερος ο διαμοιρασμός μέχρι πχ 3 άτομα. Επίσης αυτό με τις μετακινήσεις δεν ξέρω πως θα το λύσουν με τόσα vpn clients που έχουν ήδη ενεργοποιήσει πολλοί… τεσπα… νομίζω ότι θα το δοκιμάσουν αλλά αν έχουν πιο επιθετική πολιτική οι άλλες πλατφόρμες (Amazon, HBO, Disney , Apple TV ) ή ακόμα χειρότερα αν νέα μπουμπούκια κάνουν την εμφάνιση τους (ιδιαίτερα σε περιφερειακές των ΗΠΑ ζώνες) απλά το Netflix θα χάσει ή θα αναθεωρήσει εκ νέου… Φυσικά αυτοί το έχουν ψάξει περισσότερο από τον κάθε τυχαίο (και εμενα) που γράφει στο insomnia, αλλά τέτοιες ενέργειες έχουν από ει πολλές φορές Βατερλω για σημαντικές εταιρίες… για να δούμε. ΥΓ πρόσφατα η Apple αύξησε το family κατά 2 ευρώ και δεν άνοιξε μύτη … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpelon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Αν το περιεχόμενο της υπηρεσίας δεν σου αρέσει, σταματάς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία, δεν την κλεβεις ουτε βρισκεις τροπους να ειναι φθηνοτερη. Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα να τορεντιάζω Marvel/Disney περιεχόμενο 12 λεπτά πριν, fytotech είπε Το συμπέρασμα που βγάζετε δηλαδή μερικοί είναι πως θα πρέπει μια μέρα να κοιμάμαι στη δουλειά για να μπορώ να βλέπω non binary vegan σειρές για CrossFit; Πρόσεχε μη σκοντάψεις πουθενά εσύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toylis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 ας το κανουν επιτελους να κοψουμε και την αηδια το netflix να μαθουνε ενα μαθημα ολοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theon1k Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Για κατσε να μετρησω συσκευες. Σπιτι: δυο smart TV με εφαρμογη Netflix και ενα PS4 Εγω: Laptop, tablet και κινητο + μια τηλεοραση στην δουλεια που βλεπω κανενα μεσημερι. Γυναικα: κινητο + 3 παιδια απο ενα ταμπλετ. Παμε συνολο 11 συσκευες εκ των οποιων 4 σταθερες και 7 φορητες . Πως στο καλο θα περιορισει την χρηση σε ατομα εντος σπιτιου? Ειμαστε με τα καλα μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Εγώ πάντως σε κοινό λογαριασμό που είχα και έδινα 2 ευρώ το μήνα, σταμάτησα να δίνω και αυτά γιατί είχε σαχλαμάρες (90%)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ολοι αυτο περιμενουμε να δουμε ποια ακριβως ειναι η λυση στο διαμοιρασμο, θα πεσει πολυ γελιο ή κλαμα αναλογως απο ποια πλευρα θα το δεις το θεμα. Προσπαθω να σκεφτω πως θα μπορουσαν να βρουν μια λυση χωρις να δυσαρεστησουν κοσμο και ταυτοχρονα να σταματησουν τον διαμοιρασμο μεταξυ αγνωστων και το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να μην αφηνουν συσκευες να συνδεθουν αν ειναι σε αλλη πολη αλλα κ αυτο μπορει να παρακαμθει..Δηλαδη να βλεπει οτι η ip σου ειναι κοντα στην Αττικη οποτε να αφηνει οσους συνδεονται με ip αθηνας αλλα και παλι με αυτον τον τροπο αυτος που μοιραζεται την συνδρομη απλα βρισκει ατομο να την μοιραζεται με καποιον απο την ιδια πολη.Τι πιο ευκολο αν μιλαμε για μεγαλη πολη. Αν παει σε σταθερη Ip λιγο δυσκολο μιας και οι περισσοτεροι ειμαστε με δυναμικες...Να δηλωνεις το ρουτερ του σπιτιου σαν κεντρικη συσκευη και να μπορουν να βλεπουν μονο οσες συσκευες συνδεονται σε αυτο?Μετα θα εχεις προβλημα αν βγαινεις εξω πχ στο κινητο ταμπλετ κτλ. Η ολη φαση μου θυμιζει την παροιμια που μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.Επειδη το μαμησαν το θεμα με τον διαμοιρασμο θα την φαμε ολοι στον λοκω παρεα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, icenex είπε Περιμενω με ανυπομονησια την ημερα που θα μου ριξει ακυρο το νετφλιξ και θα μου ζηταει περισσοτερα λεφτα για να βλεπω απο το κινητο,λαπτοπ στην δουλεια και το σπιτι.. Οχι ρε φιλε δεν το δεχομαι να πληρωνω μονος μου πληρη συνδρομη και να μου παιξει τετοια μπαλιτσα θα φαει ακυρο την ιδια στιγμη και δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισω.Ερε ακυρωσεις που θα φανε απο οσους δεν μοιραζονται την συνδρομη. Welcome to Stremio…. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε Θεωρία -> Το Netflix μου ζηταει 3 ευρω παραπανω για λογαριασμο.Δεν προκεται να τα δωσω .ειναι πολλα. Πράξη -> Γεια σας θελω ενα Freddo τετραπλο . Ναι ο κωστας ειμαι που παραγγελνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . Delivery -> 4 ευρω Κώστα. Κώστας-> Οκ ευχαριστώ τα λέμε ξανα αύριο ή μπορεί να παραγγείλω και 2ο καφε μεσα στην ημέρα. Ο καφες δεν κατεβαίνει δωρεαν ομως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Turnip Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Ταινίες και σειρές μπορεί κανείς να τις κατεβάσει δωρέαν. Από την άλλη, ο καφές έχει κόστος όσο και να είναι αυτό. Με λίγα λόγια, δεν μπορεί να κατεβάσεις δωρεάν καφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Ο καφες δεν κατεβαίνει δωρεαν ομως. Με τον καφέ κοινωνικοποιησε κιόλας. Έχω γνωρίσει σε φούρνο από καφέ που έπαιρνα πριν πάω στη δουλειά και τα είχα και 2 χρόνια μαζί της. Το Netflix and chill είναι για τις αρχές, αφού έχεις αγοράσει καφέ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Διαβάζω σχόλια αποκλειστικά από συνδρομητές…. Μωρέ μπράβο βελτιωθήκαμε πολύ σαν χώρα….πειρατεία μηδέν….😅 Όποιος δεν θέλει να πληρώνει και για να μην γκρινιάζει κατεβάζει το Stremio που είναι θησαυρός Και εκτός των άλλων περιλαμβάνει αποκλειστικές ενότητες Netflix - HBO Max - Disney+ - Hulu - prime video - paramount+ - Apple TV+ Και πάρα πολλά άλλα…. Κλείνω την παρένθεση, Μπορείτε να συνεχίσετε την γκρίνια για τις τιμές και τις διαφημίσεις… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, icenex είπε Περι καφεδων ειμαστε και εμεις που πηραμε εσπρεσιερα για να μην πληρωνουμε πλεον 2-3 ευρω σε καφεδες καθε μερα.Εμεις μπορουμε να γκρινιαξουμε η δεν κανει?Επισης πληρωνω μονος μου την συνδρομη και βλεπω απο το σπιτι, δουλεια, κινητο(σπανια) οπως ειπα και η μανα μου που ειναι εναν οροφο κατω. Και αντε αν ειναι με Ip πες στην μανα την βαζω να συνδεθει στο δικο μου δικτυο για να βλεπει, στην δουλεια τι θα γινει θα μου ζηταει να πληρωσω? Δεν νομιζω να υπαρχει μια λυση που να ικανοποιησεις ολους τους νομιμους συνδρομητες εκτος αν ζηταει επαληθευση ολη την ωρα ωστε να κατανταει κουραστικο για αυτους που μοιραζονται την συνδρομη αφου ενας θα εχει το εμαιλ. Επισης αυτοι που εχουν κανει πατεντα και βλεπουν με διαμοιρασμο απο τουρκια και λοιπες τετοιες χωρες δεν θα τους ενοχλησει να πληρωσουν +1 ή 2 ευρω ηδη μοιραζονται την συνδρομη και τους βγαινει φθηνα.Περισσοτερο κακο κανουν σε αυτους που πληρωνουν νομιμα την συνδρομη παρα σε αυτους με τις πατεντες. Δεν πιστευω να εννοει τετοια. single household αντε single building δεν βλεπω πως μπορει να το σταματησει 1 ώρα πριν, alexandros9019 είπε Αν ήθελαν να μην τους κλέβουν, (προσωπικά δεν το κάνω πλέον, απλά το σημειώνω) θα έβαζαν μία συνδρομή ανά άτομο. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Πολλές πλατφόρμες το κάνουν, steam, xbox game pass PC, epic και ένα σωρό άλλες. Το ήξεραν από την αρχή λοιπόν. Δεν δίνω δίκιο στον κλέφτη αλλά δεν δέχομαι κι την αθώωση αυτού που του το επέτρεψε. Ήθελαν λοιπόν αριθμούς, πωλήσεις συνδρομών στην αρχή. Και τα κατάφεραν. Τώρα θέλουν να κρατήσουν όλους τους συνδρομητές αλλά αντί για /4 να βγαίνει σε έναν η συνδρομή με τα χρήματα του /4. Αν για παράδειγμα έπαιρνα ULTREX πχ εδώ και 5 χρόνια 1+1 προσφορά και ξαφνικά μου έσπαγε αυτό το 1+1 και το πουλούσε μεμονομένα και μάλιστα στην ίδια τιμή του 1+1, θα ένιωθα εξαπατημένος. Και θα προτιμούσα να πάρω ένα ίσως και λίγο πιο ακριβό προιόν αντί αυτού. Διότι την κοροιδία ο καταναλωτής μπορεί να μην ξέρει να την αναλύσει, δεν υπάρχει λόγος κιόλας αλλά την αισθάνεται. Και θα τιμωρήσει αυτόν που τον κοροιδεύει. Οχι φιλε δεν ειναι ετσι. Η εταιρεια Χ προσφερει το Ψ προιον. Το αγοράζεις. Αν αλλαξει τους ορους χρησης δεν σε δικαιολογει να το κλεψεις. Αν θεωρεις οτι σε κοροιδευει απλα δεν πληρωνεις την υπηρεσια 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Θα σου πώ και μια 4η περιπτωση που ειναι η δίκια μου. Μονοκατοικια με 2 τηλεφωνικές γραμμές και 2 συνδέσεις internet. Η TV συνδεδεμένη στην μια γραμμή Internet και το PS5 σε άλλο δωμάτιο μαζι με το PC στην άλλη γραμμη internet και τα κινητα-tablet σε οποιο απο τα 2 WiFi θέλουν. Με την λογική του netflix αυτο ειναι διαμοιρασμός αλλα και πάλι με τους όρους του netflix ειναι "people who live together in a single household" Οπότε ποιο απο τα 2 ισχύει??? Και για όσους πουν γιατι η TV δεν μπαίνει μαζι με τα υπόλοιπα, δεν θέλουμε γιατι απλά ετσι γουστάρουμε 😂 Σε αυτό δεν εχω απαντηση. Ειναι κατι που δεν συμβαινει παντου οποτε ανηκεις στην κατηγορια ελα ντε 58 λεπτά πριν, Mpelon είπε Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα να τορεντιάζω Marvel/Disney περιεχόμενο Πρόσεχε μη σκοντάψεις πουθενά εσύ Δεν προσπαθω να παραστησω τον ηθικολογο και τον τελειο. Οπως ολοι μας και εγω εχω κατεβασει (και θα συνεχιζω) πειρατικα. Αλλα ειναι εκνευριστικο να κραζουμε και απο πανω. 47 λεπτά πριν, Theon1k είπε Για κατσε να μετρησω συσκευες. Σπιτι: δυο smart TV με εφαρμογη Netflix και ενα PS4 Εγω: Laptop, tablet και κινητο + μια τηλεοραση στην δουλεια που βλεπω κανενα μεσημερι. Γυναικα: κινητο + 3 παιδια απο ενα ταμπλετ. Παμε συνολο 11 συσκευες εκ των οποιων 4 σταθερες και 7 φορητες . Πως στο καλο θα περιορισει την χρηση σε ατομα εντος σπιτιου? Ειμαστε με τα καλα μας? Αυτο περιμενουμε να δουμε ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε Θεωρία -> Το Netflix μου ζηταει 3 ευρω παραπανω για λογαριασμο.Δεν προκεται να τα δωσω .ειναι πολλα. Πράξη -> Γεια σας θελω ενα Freddo τετραπλο . Ναι ο κωστας ειμαι που παραγγελνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . Delivery -> 4 ευρω Κώστα. Κώστας-> Οκ ευχαριστώ τα λέμε ξανα αύριο ή μπορεί να παραγγείλω και 2ο καφε μεσα στην ημέρα. Ναι σωστά όμως είναι και πολλοί που δεν παραγγέλνουν καφέ, δεν βγαίνουν έξω και κάθονται μέσα και βλέπουν ταινιες και σειρές. Δεν είναι τόσο απλά όπως το λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinakas0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Βρε το κακόμοιρο το νετφλιξ έπεσαν τα κέρδη του, να βάλουμε πλάτη όλοι ρε παιδιά να βοηθήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NVLF Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Ας είναι καλά το Stremio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα