Προς το περιεχόμενο

Το Netflix θα επεκτείνει τον περιορισμό κοινής χρήσης μιας συνδρομής, το 1ο τρίμηνο του 2023

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παντως, γερμανια, βλεπω στο κινητο παιρνω μυνημα για καποια συσκευη που συνδεθηκε...βλεπω στο tablet ξανα το ιδιο.

Βλεπω στο desktop παλι...μεσω ps4 παλι...δεν πατε στον διαολο λεω εγω.

ΕΓΩ ειμαι ο ΙΔΙΟΣ ανθρωπος ηλιθιοι.😅

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, poulinos είπε

απλα ναι σχεδον οσο κανουν 2-3 καφεδες κανει μια μηνιαια συνδρομη.

Δεν είναι τόσο το πρόβλημα χρημάτων, όσο το  value for money. Βάλε μου περιεχόμενο και ζήτα μου να το πληρώσω, όχι να βλέπω ένα σωρό σαβούρα που αν δεν είσαι 15 χρονών κοπέλα και κάτω, δεν μπορείς να τα δεις. Έχει παρά γίνει το κακό πια!

Επεξ/σία από alexandros9019
  • Like 3
  • Confused 1

Just now, alexandros9019 said:

Δεν είναι τόσο το πρόβλημα χρημάτων, όσο το  value for money. Βάλε μου περιεχόμενο και ζήτα μου να το πληρώσω, όχι να βλέπω ένα σωρό σαβούρα που αν δεν είσαι 15 χρονών κοπέλα και κάτω, δεν μπορείς να τα δεις. Έχει παρά γίνει το κακό πια!

εκει απλα διακοπτεις και τερμα. καλως ή κακως υπαρχουν και αλλες εταιρειες με streaming.αλλα αυτο ειναι διαφορετικο προβλημα απο αυτο που αναφερει το Netflix.  το βασικο εινα οτι εφοσον το κανει αυτο το Netflix και ανεβουν τα εσοδα οπως λενε, θα δωσει χρηματα για νεο περιεχομενο?

Στον ίδιο λογαριασμό σε διαφορετικές συσκευές, πχ λαπτοπ σε ταξίδι, κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα κ εκτός του σπιτιού αφού δε φιλτράρει ip address. 

Απλά σε νέα συσκευή θα ζητάει 2FA ότι είσαι όντως εσυ στο κινητό σου κ θα εχεις ενα όριο συσκευών μαντεύω. Κάτι που να... αποθαρρυνει να δίνεις τον κωδικό σε φίλο και βρέξει χιονίσει να έχει εκείνος τη χρήση της 1/2 συσκευής (στο μεσαίο πακέτο πχ). 

Για εμενα υπάρχουν 3 περιπτώσεις οπου ριχνεις το κράξιμο σε διαφορετική πλευρα.

1. Εχω συνδρομη μονος μου. 1 προφιλ, στο ονομά μου, που το χρησιμοποιώ εντός και εκτός σπιτιου σε TV και κινητο. Αν με χρεώσει εξτρα, τρώει ακυρο και διακοπη.

2. Εχω συνδρομή με την κοπελα/οικογένεια/συγκάτοικο, που μενουν στον ιδιο χώρο με μενα. Αν μας χρεώσει έξτρα τρώει ακυρο και διακοπή.

3. Εχω συνδρομη με τον κολητό που μενει σε αλλη πολη, την ξαδέρφη που μενει στην αλλη μερια της πολης κτλ. Αν μας χρεώσει εξτρα, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και οσες δικαιολογίες και να βρούνε καποιοι στα σχόλια δεν αναιρεί το γεγονός οτι παραβαίνουν τους κανονες της υπηρεσίας.

Το Netflix στους ορους του δηλώνει καθαρα πως "A Netflix account is for people who live together in a single household". Επομένως για οσους ισχύει το 3ο απο αυτα που έγραψα, καλά κανει το netflix.

• Like 4
  • Sad 1

38 λεπτά πριν, poulinos είπε

Θεωρία ->  Το Netflix μου ζηταει 3 ευρω παραπανω για λογαριασμο.Δεν προκεται να τα δωσω .ειναι πολλα.

Πράξη ->  Γεια σας θελω ενα Freddo τετραπλο . Ναι ο κωστας ειμαι που παραγγελνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . Delivery -> 4 ευρω Κώστα. 

Κώστας-> Οκ ευχαριστώ τα λέμε ξανα αύριο ή μπορεί να παραγγείλω και 2ο καφε μεσα στην ημέρα.

Ειναι το θεμα του να εισαι σωστός πελάτης. Οταν αγοράζω καφε με 4 ευρω τον πίνω μονο εγω, δεν τον χωρίζω σε 4 καφεδες και αντι να πληρωσουμε 12 ευρω πληρώνουμε 4. Αυτο ειναι το προβλημα. Βλεπεις στα σχολια να κραζουν το netflix, ανθρωποι που το μοιράζονται με 500 ατομα παρα το οτι το Netflix δεν το επιτρεπει και που μπαινουν με VPN να παρουν netflix απο τουρκια με 2 ευρω. Και εχουν και το θρασσος να κραζουν κι΄ολας οι τραγικοι

15 λεπτά πριν, alexandros9019 είπε

Αυτο ειναι εντελώς αλλο θεμα. Αν το περιεχόμενο της υπηρεσίας δεν σου αρέσει, σταματάς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία, δεν την κλεβεις ουτε βρισκεις τροπους να ειναι φθηνοτερη. 

• Like 1

Με αυτά που κάνει θα χάσει και άλλους συνδρομητές το netflix.

Ήδη έχει χάσει μερικούς που πήγανε σε άλλες άλλες υπηρεσίες όπως disney+ κάνοντας κάτι τέτοια θα χάσει και άλλους.

2 minutes ago, TutaKachun said:

Ειναι το θεμα του να εισαι σωστός πελάτης. Οταν αγοράζω καφε με 4 ευρω τον πίνω μονο εγω, δεν τον χωρίζω σε 4 καφεδες και αντι να πληρωσουμε 12 ευρω πληρώνουμε 4. Αυτο ειναι το προβλημα. Βλεπεις στα σχολια να κραζουν το netflix, ανθρωποι που το μοιράζονται με 500 ατομα παρα το οτι το Netflix δεν το επιτρεπει και που μπαινουν με VPN να παρουν netflix απο τουρκια με 2 ευρω. Και εχουν και το θρασσος να κραζουν κι΄ολας οι τραγικοι

γενικως το θεμα ειναι οτι το αφησε το netflix να γινεται απο την αρχη.και τωρα βρηκαν πατημα και σου λενε μα το ειχα γιατι οχι τωρα.ενω απο την αρχη αν το εχεις κομμενο κανεις δεν θα γκρινιαζε.το εχω δει αυτο σε απειρα πραγματα.ειναι θεμα ψυχολογιας. και ναι το σιγουρο ειναι οτι αυτοι που θα κραξουν θα ειναι ατομα που εχουν παρει ενα account δια 40 ατομα αλλα για το ποτακι θα χαλασουν 10 ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περι καφεδων ειμαστε και εμεις που πηραμε εσπρεσιερα για να μην πληρωνουμε πλεον 2-3 ευρω σε καφεδες καθε μερα.Εμεις μπορουμε να γκρινιαξουμε η δεν κανει?Επισης πληρωνω μονος μου την συνδρομη και βλεπω απο το σπιτι, δουλεια, κινητο(σπανια) οπως ειπα και η μανα μου που ειναι εναν οροφο κατω.

Και αντε αν ειναι με Ip πες στην μανα την βαζω να συνδεθει στο δικο μου δικτυο για να βλεπει, στην δουλεια τι θα γινει θα μου ζηταει να πληρωσω?

Δεν νομιζω να υπαρχει μια λυση που να ικανοποιησεις ολους τους νομιμους συνδρομητες εκτος αν ζηταει επαληθευση ολη την ωρα ωστε να κατανταει κουραστικο για αυτους που μοιραζονται την συνδρομη αφου ενας θα εχει το εμαιλ.

Επισης αυτοι που εχουν κανει πατεντα και βλεπουν με διαμοιρασμο απο τουρκια και λοιπες τετοιες χωρες δεν θα τους ενοχλησει να πληρωσουν +1 ή 2 ευρω ηδη μοιραζονται την συνδρομη και τους βγαινει φθηνα.Περισσοτερο κακο κανουν σε αυτους που πληρωνουν νομιμα την συνδρομη παρα σε αυτους με τις πατεντες.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
  • Thanks 1

11 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Αυτο ειναι εντελώς αλλο θεμα. Αν το περιεχόμενο της υπηρεσίας δεν σου αρέσει, σταματάς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία, δεν την κλεβεις ουτε βρισκεις τροπους να ειναι φθηνοτερη. 

Αν ήθελαν να μην τους κλέβουν, (προσωπικά δεν το κάνω πλέον, απλά το σημειώνω) θα έβαζαν μία συνδρομή ανά άτομο. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Πολλές πλατφόρμες το κάνουν, steam, xbox game pass PC, epic και ένα σωρό άλλες. Το ήξεραν από την αρχή λοιπόν. Δεν δίνω δίκιο στον κλέφτη αλλά δεν δέχομαι κι την αθώωση αυτού που του το επέτρεψε. 

Ήθελαν λοιπόν αριθμούς, πωλήσεις συνδρομών στην αρχή. Και τα κατάφεραν. Τώρα θέλουν να κρατήσουν όλους τους συνδρομητές αλλά αντί για /4 να βγαίνει σε έναν η συνδρομή με τα χρήματα του /4. Αν για παράδειγμα έπαιρνα ULTREX πχ εδώ και 5 χρόνια 1+1 προσφορά και ξαφνικά μου έσπαγε αυτό το 1+1 και το πουλούσε μεμονομένα και μάλιστα στην ίδια τιμή του 1+1, θα ένιωθα εξαπατημένος. Και θα προτιμούσα να πάρω ένα ίσως και λίγο πιο ακριβό προιόν αντί αυτού. Διότι την κοροιδία ο καταναλωτής μπορεί να μην ξέρει να την αναλύσει, δεν υπάρχει λόγος κιόλας αλλά την αισθάνεται. Και θα τιμωρήσει αυτόν που τον κοροιδεύει.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Το Netflix στους ορους του δηλώνει καθαρα πως "A Netflix account is for people who live together in a single household". Επομένως για οσους ισχύει το 3ο απο αυτα που έγραψα, καλά κανει το netflix.

Θα σου πώ και μια 4η περιπτωση που ειναι η δίκια μου. Μονοκατοικια με 2 τηλεφωνικές γραμμές και 2 συνδέσεις internet. Η TV συνδεδεμένη στην μια γραμμή Internet και το PS5 σε άλλο δωμάτιο μαζι με το PC στην άλλη γραμμη internet και τα κινητα-tablet σε οποιο απο τα 2 WiFi θέλουν.

Με την λογική του netflix αυτο ειναι διαμοιρασμός αλλα και πάλι με τους όρους του netflix ειναι "people who live together in a single household"

Οπότε ποιο απο τα 2 ισχύει???

Και για όσους πουν γιατι η TV δεν μπαίνει μαζι με τα υπόλοιπα, δεν θέλουμε γιατι απλά ετσι γουστάρουμε 😂

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1

Το συμπέρασμα που βγάζετε δηλαδή μερικοί είναι πως θα πρέπει μια μέρα να κοιμάμαι στη δουλειά για να μπορώ να βλέπω non binary vegan σειρές για CrossFit;

Το Netflix το βάλαμε και φύγαμε από την πειρατεία γιατί ήταν φτηνό κι εύκολο.

Αν γίνει ακριβό και δύσκολο, θα επιστρέψουμε στην πειρατεία.

• Like 9
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναρωτιέμαι.. Αν μ ένα μαγικό τρόπο & αρχικά στο Αμέρικα, συνεννοούνταν όλες οι πλατφόρμες (Netflix, Prime, Disney+, HBO, Hulu - αφήνω εκτός την Apple, γιατί απλά δεν..) και βγάζαν ένα combo πακέτο, όλες μαζί με διαφημίσεις ανά μισή ώρα:

στα 19,99 $ (sic) το άτομο (Χ 2 δηλωμένες συσκευές, έως HD)

στα 29,99 $ τα 2 άτομα (X 2 συσκευές ο καθένας, έως FHD)

στα 39,99 $ για 4 (Χ 2 συσκευές, έως 4K ),

δε θα ήταν πιο "εξασφαλισμένα" τα έσοδά τους; Kαι πιο ικανοποιημένοι οι πελάτες; Δε θα μπορούσαν έτσι να επικεντρωθούν σε καλύτερες και λιγότερες παραγωγές; (κέρδος για όλους..)

- ονειρεύομαι, ε..; μέχρι τότε, Kodi..-

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...