stelanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Τίποτα ασυμβατότητα δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα τελικα μετα απο τεχνικο ελεγχο η καρτα δεν εχει θεμα μιας και στο συστημα του τεχνικου δεν εβγαλε κανενα απολυτως προβλημα και τελικα ειναι θεμα οθονης η οποια εχει ηδη γινει rma και μου προτειναν μια αλλη στα 1440p 144hz 27'' CQ27G2U/BK και το δεχτηκα αλλα λογω του οτι θα εχω bottleneck https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/0YZ19G/1/general-tasks/2560x1440/ θα δωσω και την καρτα η οποια ειναι ηδη στις αγγελιες.Ευχαριστω ολους σας να ειστε καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, stelanos είπε Καλησπερα τελικα μετα απο τεχνικο ελεγχο η καρτα δεν εχει θεμα μιας και στο συστημα του τεχνικου δεν εβγαλε κανενα απολυτως προβλημα και τελικα ειναι θεμα οθονης η οποια εχει ηδη γινει rma και μου προτειναν μια αλλη στα 1440p 144hz 27'' CQ27G2U/BK και το δεχτηκα αλλα λογω του οτι θα εχω bottleneck https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/0YZ19G/1/general-tasks/2560x1440/ θα δωσω και την καρτα η οποια ειναι ηδη στις αγγελιες.Ευχαριστω ολους σας να ειστε καλα. Α) 10% δεν είναι bottleneck Β) Σε 1440p δε θα δεις bottleneck αφού δε θα εξαρτάσαι από τον επεξεργαστή. Δηλαδή, θα τη δώσεις και θα πάρεις τι; 6600; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Σκέφτομαι για 6650 xt ή 3060 ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 12:57 ΜΜ, stelanos είπε Σκέφτομαι για 6650 xt ή 3060 ti Bottleneck τρως από τον επεξεργαστη φίλος όχι από την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2023 στις 1:50 ΠΜ, stelanos είπε Καλησπερα τελικα μετα απο τεχνικο ελεγχο η καρτα δεν εχει θεμα μιας και στο συστημα του τεχνικου δεν εβγαλε κανενα απολυτως προβλημα και τελικα ειναι θεμα οθονης η οποια εχει ηδη γινει rma και μου προτειναν μια αλλη στα 1440p 144hz 27'' CQ27G2U/BK και το δεχτηκα αλλα λογω του οτι θα εχω bottleneck https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/0YZ19G/1/general-tasks/2560x1440/ θα δωσω και την καρτα η οποια ειναι ηδη στις αγγελιες.Ευχαριστω ολους σας να ειστε καλα. Σου πρότειναν οθόνη 144hz από 165 hz? Μήπως το συστημα του τεχνικού ήταν με καμία οθόνη Full HD? Η κάρτα σου θα αποδώσει το max σε pcie 4 μητρική. Bottleneck είχες που την δούλευες σε pcie 3. Υγ. Μάλλον ο τεχνικός στο είπε με πλάγιο τρόπο αυτό που σου έλεγα εγώ.... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ναι από 165 σε 144 αλλά είναι qhd και όχι fhd που είναι στα 165 όποτε καλύτερη ανάλυση.Ελεγες για pcie3 και 4 και περί ασυμβατότητας κάρτας μητρικής σωστά; Αυτό εννοείς ότι είπε ο τεχνικός με πλάγιο τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, atheatos είπε Σου πρότειναν οθόνη 144hz από 165 hz? Μήπως το συστημα του τεχνικού ήταν με καμία οθόνη Full HD? Η κάρτα σου θα αποδώσει το max σε pcie 4 μητρική. Bottleneck είχες που την δούλευες σε pcie 3. Υγ. Μάλλον ο τεχνικός στο είπε με πλάγιο τρόπο αυτό που σου έλεγα εγώ.... Προτείνεις δηλαδή αλλαγή μητρικής ας πούμε γιατί εγώ επειδή έχω τον κάλο θέλω όλα να πηγαίνουν ρολόι και άμα λάχει θα αλλάξω και αυτή αν η νέα κάρτα μου κάνει τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, atheatos είπε Η κάρτα σου θα αποδώσει το max σε pcie 4 μητρική. Bottleneck είχες που την δούλευες σε pcie 3. Σιγά το bn βρε σε 6600. Εδώ ούτε οι 3090/6950ΧΤ δεν είχαν θέμα (ούτε στα όρια του στατιστικού λάθους δεν έβγαινε) και θα έχει η μικρή? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωραία λοιπόν το bottleneck calculator μου λέει ότι το σύστημα που έχω στα 1440p βγάζει 9 κομα κάτι bottleneck και πάνω από 5% είναι θέμα εγώ βάση αυτού πήρα και την 6600 xt έχω κάνει κάτι λάθος κάτι που δεν έχω προσέξει; Έτσι τώρα βάση αυτού θέλω να αλλάξω και αυτή Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από stelanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, stelanos είπε Ωραία λοιπόν το bottleneck calculator μου λέει ότι το σύστημα που έχω στα 1440p βγάζει 9 κομα κάτι bottleneck και πάνω από 5% είναι θέμα εγώ βάση αυτού πήρα και την 6600 xt έχω κάνει κάτι λάθος κάτι που δεν έχω προσέξει; Έτσι τώρα βάση αυτού θέλω να αλλάξω και αυτή Μη δίνεις και τόση απόλυτη σημασία σε αυτά τα online calculators. Αν η κάρτα σου δίνει 99-100% load πάνω στο game αυτό είναι και το ζητούμενο να δίνει τα μέγιστα πόσο μάλλον σε 2K που πήγες τώρα αν κατάλαβα καλά. Η cpu σου είναι αρκετά δυνατή να υποστηρίξει σύγχρονους τίτλους και ανάλογα το optimisation του κάθε παιχνιδιού θα χρησιμοποιείται και ανάλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, stelanos είπε Ωραία λοιπόν το bottleneck calculator μου λέει ότι το σύστημα που έχω στα 1440p βγάζει 9 κομα κάτι bottleneck και πάνω από 5% είναι θέμα εγώ βάση αυτού πήρα και την 6600 xt έχω κάνει κάτι λάθος κάτι που δεν έχω προσέξει; Έτσι τώρα βάση αυτού θέλω να αλλάξω και αυτή Ασχολείσαι με ανούσια πράγματα. Αν είσαι ικανοποιημένος από επιδόσεις στη χρήση σου, δεν υπάρχει θέμα. Είτε θα έχεις "μπουκάλι" από τη cpu είτε από τη gpu. Αν μπεις στο τριπάκι να πάρεις ισχυρότερη, σε κάποιο σενάριο θα χωλαίνει ο επεξεργαστής. Θα τον αλλάξεις και αυτόν και μετά θα τερματίζεις την κάρτα και θα μπορείς να βάλεις πάλι ισχυρότερη. Για τί δουλειά τον θες τον υπολογιστή, τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Ασχολείσαι με ανούσια πράγματα. Αν είσαι ικανοποιημένος από επιδόσεις στη χρήση σου, δεν υπάρχει θέμα. Είτε θα έχεις "μπουκάλι" από τη cpu είτε από τη gpu. Αν μπεις στο τριπάκι να πάρεις ισχυρότερη, σε κάποιο σενάριο θα χωλαίνει ο επεξεργαστής. Θα τον αλλάξεις και αυτόν και μετά θα τερματίζεις την κάρτα και θα μπορείς να βάλεις πάλι ισχυρότερη. Για τί δουλειά τον θες τον υπολογιστή, τελικά? Να σου πω οτι εχεις αδικο θα πω ψεματα...κυριως για gaming τιποτε αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, stelanos είπε Να σου πω οτι εχεις αδικο θα πω ψεματα...κυριως για gaming τιποτε αλλο. Το πιο απλό, τότε... Δες σε 2-3 μεγάλα sites τις επιδόσεις της Χ κάρτας που σε ενδιαφέρει στα παιγνίδια που σε ενδιαφέρουν, και αποφάσισε αν σου αρκούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Είχα τον 3600Χ με 6600ΧΤ και δεν είχα κανένα θέμα πουθενά τώρα πήρα και οθόνη 2Κ και έβαλα τον 5600(απλά και μόνο για να βάλω τον 3600Χ στης κόρης το πισι) δε βλέπω πουθενά κάτι περίεργο. Εδώ βλέπεις ότι ούτε με τη 6800ΧΤ σε 16 παιχνίδια δεν έχει θέμα σε 2Κ Και ένα ακόμη τεστ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα