Ronnie1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, stelanos είπε Καλησπέρα παιδιά παρελαβα σήμερα το καλώδιο δυστυχώς έκανε το ίδιο είμαι πλήρως απογοητευμένος. Η κάρτα αυτή έχει 3 θύρες displayport. Δοκίμασες στις άλλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ναι δοκιμασα σε αλλη θυρα απο αυτη που την ειχα κατευθειαν. Τις αλλες δυο οχι Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από stelanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, stelanos είπε ναι δοκιμασα σε αλλη θυρα απο αυτη που την ειχα κατευθειαν. Τις αλλες δυο οχι Δοκίμασε και τις άλλες δύο. Το πρόβλημα πλέον είναι μονο το αναμμένο led? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μολις τις δοκιμασα ακριβως τα ιδια τωρα δεν ξερω για μαυρες οθονες κτλ γιατι δεν το κανει παντα λιγο που δοκιμασα δεν μου το κανει αλλα ναι το led ειναι αναμενο. Ναι παιδια κανει κατι τρεμοπαιξιματα οταν κουναω τον κερσορα του ποντικιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, stelanos είπε Μολις τις δοκιμασα ακριβως τα ιδια τωρα δεν ξερω για μαυρες οθονες κτλ γιατι δεν το κανει παντα λιγο που δοκιμασα δεν μου το κανει αλλα ναι το led ειναι αναμενο. Ναι παιδια κανει κατι τρεμοπαιξιματα οταν κουναω τον κερσορα του ποντικιου Με hdmi καλώδιο δουλεύουν όλα τέλεια δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Ναι και φαντασου ειναι hdmi του κ@λου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stelanos είπε Ναι και φαντασου ειναι hdmi του κ@λου Δε ξέρω τι άλλο, είχες πει και με άλλη οθόνη που στείλανε έκανε πάλι τα ίδια οπότε ούτε η οθόνη λογικά φταίει. Νομίζω δεν ανέφερες να έκανες απ' την αρχή καθαρή εγκατάσταση των windows, αλλά δε ξέρω αν θα άλλαζε κάτι αυτό, δύσκολο το βλέπω. Δοκίμασε την κάρτα σε άλλο pc. Εφόσον την αγόρασες πρόσφατα "κυνήγησε το" αν εχει θέμα η κάρτα να στην αντικαταστήσουν. ΥΓ. Με hdmi να φανταστώ έχεις πιο λίγα hz στην οθόνη; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από Ronnie1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Έχω 165 hz και δεν έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση όχι έχω κάνει μόνο αποκατάσταση με διατήρηση των εφαρμογών και τέλος μόνο αυτό μένει να την βάλω σε άλλο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα και παλι λοιπον μετα απο λιγο ψαξιμο στο επισημο site της amd και γενικοτερα απο reddit,forums,της msi και amd καταλαβα οτι τουλαχιστον η συγκεκριμενη καρτα εχει θεματα ή με τις θυρες dp ή με τις θυρες hdmi οπου πεσεις δηλαδη και εκτος οτι οι drivers τους ειναι για κλαματα υπαρχει ενα γενικοτερο κλ@σιμο και κυριως απο την μαμα amd οσον αφορα τις απαντησεις τους (η σιωπη τους δειχνει πολλα), μονο στην msi τους παροτρυνουν για rma και αυτο μετρημενα.Τωρα κατι αλλο οσον αφορα το καταστημα αγορας της καρτας μου στην ελευσινα οι κυριοι ειναι τουλαχιστον αισχροι διοτι μου ειπαν να στειλω εγω την καρτα στην msi διοτι δεν εχουν τμημα σερβις ενω ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να δεχτουν το ελλατωματικο προιον εφοσον ειναι εντος εγγυησης και να κανουν αμεση αντικατασταση ή να δωσουν τα χρηματα πισω αλλα αυτο νομιζω ειναι offtopic και ανοιγμα νεου....θα επανελθω εκ νεου θα γινει χαμος.Ευχαριστω ολους σας ειστε οι καλυτεροι μακραν και το εννοω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 25/1/2023 στις 8:11 ΜΜ, stelanos είπε Καλησπερα και παλι λοιπον μετα απο λιγο ψαξιμο στο επισημο site της amd και γενικοτερα απο reddit,forums,της msi και amd καταλαβα οτι τουλαχιστον η συγκεκριμενη καρτα εχει θεματα ή με τις θυρες dp ή με τις θυρες hdmi οπου πεσεις δηλαδη και εκτος οτι οι drivers τους ειναι για κλαματα υπαρχει ενα γενικοτερο κλ@σιμο και κυριως απο την μαμα amd οσον αφορα τις απαντησεις τους (η σιωπη τους δειχνει πολλα), μονο στην msi τους παροτρυνουν για rma και αυτο μετρημενα.Τωρα κατι αλλο οσον αφορα το καταστημα αγορας της καρτας μου στην ελευσινα οι κυριοι ειναι τουλαχιστον αισχροι διοτι μου ειπαν να στειλω εγω την καρτα στην msi διοτι δεν εχουν τμημα σερβις ενω ειναι υποχρεωμενοι απο το νομο να δεχτουν το ελλατωματικο προιον εφοσον ειναι εντος εγγυησης και να κανουν αμεση αντικατασταση ή να δωσουν τα χρηματα πισω αλλα αυτο νομιζω ειναι offtopic και ανοιγμα νεου....θα επανελθω εκ νεου θα γινει χαμος.Ευχαριστω ολους σας ειστε οι καλυτεροι μακραν και το εννοω. Ποιο κατάστημα είναι; Κάνε γραπτή καταγγελία στο ΙΝΚΑ και σε 1 μήνα θα έχεις απάντηση. Το Παπατζά.gr? Κάτσε να τους αφήσει η εφορία να ανοίξουν μια φορά... Γιατί 3 βδομάδες αναβάθμιση που δηλώνουν στο site ότι κάνουν δεν στέκει. Κάντους καταγγελία στο Συνήγορο του καταναλωτή http://www.synigoroskatanaloti.gr/ και στη ΓΓΚ (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή): https://kataggelies.mindev.gov.gr/ Και εγώ θα προχωρήσω σε καταγγελία γιατί αρνήθηκαν DOA και μετά μου έλεγαν για 2 μήνες για να παραλάβουν το νέο προϊόν. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το κατάλαβες αυτό είναι έχεις δίκιο όντως κάνουν αναβάθμιση στο site καιρό τώρα.Με ένα φίλο που μίλησα που έχει eshop μου είπε να κάνω ακριβώς τα ίδια επίσης οι τύποι μου είπε ότι έχουν κάνει παραεισαγωγη την κάρτα και όχι απ'ευθείας από τον επίσημο εισαγωγέα που είναι η infoquest διότι επικοινώνησα εγώ μαζί τους μέσω email στέλνοντας τους το s/n της κάρτας και το συγκεκριμένο δεν το έχουν κάνει εισαγωγή οπότε δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από stelanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και τώρα στο θέμα μας: Τελικά νομίζω ότι δεν φταίει ούτε η κάρτα αλλά ούτε και η οθόνη υπάρχει κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των δύο δοκιμαστικαν σε διαφορετικό σύστημα με διάφορα καλώδια hdmi και dp με μητρική am4 b450 msi bazooka.Σε κάρτες γραφικών παλαιότερης τεχνολογίας όπως Radeon rx 560,gtx 1660,gtx 1660 super δεν υπάρχει κανένα θέμα με το dp καλώδιο.Σε καλώδιο dp to hdmi χωρίς ανταπτορα δοκιμάστηκε τούμπαλιν στην κάρτα (rx 6600 xt) και την οθόνη (aoc) βρήκαμε ότι όταν η έξοδος dp από την κάρτα καταλήγει στην hdmi είσοδο της οθόνης παίζει κανονικά όταν συμβαίνει το αντίθετο υπάρχει θέμα σαν να δυσκολεύεται το ένα να αναγνωρίσει το άλλο προφανώς τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα των drivers της κάρτας που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε pcie 3.0 μητρικής και θύρας 1.2 dp οθόνης.Δεν ξέρω αν στέκει αυτό που λέω αλλά κάπως έτσι το καταλαβαίνω.Εσεις τί γνώμη έχετε; 14 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Ποιο κατάστημα είναι; Κάνε γραπτή καταγγελία στο ΙΝΚΑ και σε 1 μήνα θα έχεις απάντηση. Το Παπατζά.gr? Κάτσε να τους αφήσει η εφορία να ανοίξουν μια φορά... Γιατί 3 βδομάδες αναβάθμιση που δηλώνουν στο site ότι κάνουν δεν στέκει. Κάντους καταγγελία στο Συνήγορο του καταναλωτή http://www.synigoroskatanaloti.gr/ και στη ΓΓΚ (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή): https://kataggelies.mindev.gov.gr/ Και εγώ θα προχωρήσω σε καταγγελία γιατί αρνήθηκαν DOA και μετά μου έλεγαν για 2 μήνες για να παραλάβουν το νέο προϊόν. Δυστυχώς στην περίπτωση μου επειδή είναι τιμολόγιο δεν ανήκει στην κατηγορία του καταναλωτή. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από stelanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Τελικά ρισκασισα και το έκανα και μάλλον έπιασε.Καπως αντισυμβατική λυση.Εβαλα dp και hdmi μαζί η οθόνη διαβάζει dp έξοδο και το led στην μητρική δεν ανάβει και δεν έχω μαύρες οθόνες όμως είναι χωρίς το adrenaline εκεί την πατάς.Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό αλλά πατάω την επισήμανση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ronnie1985 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, stelanos είπε Εβαλα dp και hdmi μαζί Τι εννοείς με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Ναι ετσι οπως τα εβαλα τα εβγαλα...εννοω οτι τα εβαλα μαζι απο την καρτα στην οθονη.Η οθονη ηταν στο auto αλλιως δεν επαιζε,αλλα τελικα λογω του οτι ηταν στο auto καποια στιγμη οταν διαβαζε hdmi δεν ανοιγε οποτε τζιφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα