Προς το περιεχόμενο

bios update (δεν...)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα

σε ένα pc με mb ΜSI Z77MA-G45 στο οποίο έδινε μπλε οθονες έκανα αναβάθμηση από την έκδοση 1.8 στην 1.9 

συνέχιζει όμως να δίνει μπλε οθόνες, οπότε προσπάθησα να του βάλω τη τελευταία έκδοση 1.Β με τον ίδιο ακριβως τρόπο και usb στικ, τρόπο αλλά δεν κανει τίποτα. 

Μάλιστα στην πρωτη απόπειρα νομιζα ότι κόλησε και δεν θα ξανανοίξει, αλλά ευτυχως ανοιξε με παρατατεμενο πατημα στο on-off. Άλλαξα usb, θύρα αλλά πάλι τιποτα, ενω επιλέγω το αρχειο δεν ξεκινα.

καμιά ιδέα? 

https://www.msi.com/Motherboard/Z77MAG45/support

Επεξ/σία από dkstopo
Δημοσ.

έχω δοκιμάσει και με άλλους δίσκους, βγαζει το κλασικό stopcode και σε πρότρεπει να δεις την αντίστοιχη σελιδα την microsoft 

Νομίζω ότι αν καταφέρω να κανω αναβαθμιση το bios θα λυθεί το πρόβλημα. το ειχα αντιμετωπίσει και παλιότερα έτσι. 

Το θεμα μου είναι ότι ότι ενω εκανε κανονικα μια αναβάθμιση δεν παίρνει την επόμενη 

Δημοσ.

Πρόσφατα είχα θέμα όταν προσπαθούσα να γυρίσω σε gpt ένα δίσκο. Μπλε οθόνες και τα συναφή. Είχα το τελευταίο bios επάνω αλλά είδα κάπου ότι έπρεπε για να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα να περαστούν από την αρχή ένα ένα. Οπότε ξεκίνησα από το 1ο, τα έβαλα όλα μέχρι το τέλος και έπαιξε κανονικα. Βέβαια είχε μόνο 5 η συγκεκριμένη οπότε οκ μου πήρε λίγη ώρα. Εσένα θα πάρει πολλή περισσότερη αν έχει παραπάνω αλλά ίσως να μπορέσει να πάρει σωστά όλα τα updates και να παίξει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ashaman είπε

Πρόσφατα είχα θέμα όταν προσπαθούσα να γυρίσω σε gpt ένα δίσκο. Μπλε οθόνες και τα συναφή. Είχα το τελευταίο bios επάνω αλλά είδα κάπου ότι έπρεπε για να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα να περαστούν από την αρχή ένα ένα. Οπότε ξεκίνησα από το 1ο, τα έβαλα όλα μέχρι το τέλος και έπαιξε κανονικα. Βέβαια είχε μόνο 5 η συγκεκριμένη οπότε οκ μου πήρε λίγη ώρα. Εσένα θα πάρει πολλή περισσότερη αν έχει παραπάνω αλλά ίσως να μπορέσει να πάρει σωστά όλα τα updates και να παίξει. 

εννοείς να βαλω τα bios ενα ενα απο την αρχη? γινεται αυτο? 

η μητρικη ειχε τν εκδοση 1.8 πηρε απροβλημάτιστα την 1.9 αλλα δεν μπορω να τελευταία την 1.Β 

( η αληθεια ειναι οτι με προβληματίζει η ονομασια που της ςχουν δωαει.) θα ανοιξω τικετ στξν εταιρεία, ισως απαντήσουν, αλλα δεν περιμένω και πολλά μιας και ειναι παλιά και ασυμβατότητα μπορεί να έρχεται απο οπουδήποτε

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, dkstopo είπε

εννοείς να βαλω τα bios ενα ενα απο την αρχη? γινεται αυτο? 

η μητρικη ειχε τν εκδοση 1.8 πηρε απροβλημάτιστα την 1.9 αλλα δεν μπορω να τελευταία την 1.Β 

( η αληθεια ειναι οτι με προβληματίζει η ονομασια που της ςχουν δωαει.) θα ανοιξω τικετ στξν εταιρεία, ισως απαντήσουν, αλλα δεν περιμένω και πολλά μιας και ειναι παλιά και ασυμβατότητα μπορεί να έρχεται απο οπουδήποτε

Ναι αυτο εννοώ και τουλάχιστον σε Gigabyte που το έκανα γίνεται. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί να μη γίνεται σε msi αλλά στο τικετ ρώτα και αυτό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...