dkstopo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλημερα σε ένα pc με mb ΜSI Z77MA-G45 στο οποίο έδινε μπλε οθονες έκανα αναβάθμηση από την έκδοση 1.8 στην 1.9 συνέχιζει όμως να δίνει μπλε οθόνες, οπότε προσπάθησα να του βάλω τη τελευταία έκδοση 1.Β με τον ίδιο ακριβως τρόπο και usb στικ, τρόπο αλλά δεν κανει τίποτα. Μάλιστα στην πρωτη απόπειρα νομιζα ότι κόλησε και δεν θα ξανανοίξει, αλλά ευτυχως ανοιξε με παρατατεμενο πατημα στο on-off. Άλλαξα usb, θύρα αλλά πάλι τιποτα, ενω επιλέγω το αρχειο δεν ξεκινα. καμιά ιδέα? https://www.msi.com/Motherboard/Z77MAG45/support Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από dkstopo
jimakos00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Γιατί να φταίει το BIOS; Κοίταξε τον σκληρό δίσκο πρώτα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Γραψε και τι αλλο εχεις πανω στον υπολογιστη και τι σου γραφει στις μπλε οθονες δοκιμασε και κανενα live cd
dkstopo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 έχω δοκιμάσει και με άλλους δίσκους, βγαζει το κλασικό stopcode και σε πρότρεπει να δεις την αντίστοιχη σελιδα την microsoft Νομίζω ότι αν καταφέρω να κανω αναβαθμιση το bios θα λυθεί το πρόβλημα. το ειχα αντιμετωπίσει και παλιότερα έτσι. Το θεμα μου είναι ότι ότι ενω εκανε κανονικα μια αναβάθμιση δεν παίρνει την επόμενη
Ashaman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Πρόσφατα είχα θέμα όταν προσπαθούσα να γυρίσω σε gpt ένα δίσκο. Μπλε οθόνες και τα συναφή. Είχα το τελευταίο bios επάνω αλλά είδα κάπου ότι έπρεπε για να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα να περαστούν από την αρχή ένα ένα. Οπότε ξεκίνησα από το 1ο, τα έβαλα όλα μέχρι το τέλος και έπαιξε κανονικα. Βέβαια είχε μόνο 5 η συγκεκριμένη οπότε οκ μου πήρε λίγη ώρα. Εσένα θα πάρει πολλή περισσότερη αν έχει παραπάνω αλλά ίσως να μπορέσει να πάρει σωστά όλα τα updates και να παίξει.
dkstopo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Ashaman είπε Πρόσφατα είχα θέμα όταν προσπαθούσα να γυρίσω σε gpt ένα δίσκο. Μπλε οθόνες και τα συναφή. Είχα το τελευταίο bios επάνω αλλά είδα κάπου ότι έπρεπε για να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα να περαστούν από την αρχή ένα ένα. Οπότε ξεκίνησα από το 1ο, τα έβαλα όλα μέχρι το τέλος και έπαιξε κανονικα. Βέβαια είχε μόνο 5 η συγκεκριμένη οπότε οκ μου πήρε λίγη ώρα. Εσένα θα πάρει πολλή περισσότερη αν έχει παραπάνω αλλά ίσως να μπορέσει να πάρει σωστά όλα τα updates και να παίξει. εννοείς να βαλω τα bios ενα ενα απο την αρχη? γινεται αυτο? η μητρικη ειχε τν εκδοση 1.8 πηρε απροβλημάτιστα την 1.9 αλλα δεν μπορω να τελευταία την 1.Β ( η αληθεια ειναι οτι με προβληματίζει η ονομασια που της ςχουν δωαει.) θα ανοιξω τικετ στξν εταιρεία, ισως απαντήσουν, αλλα δεν περιμένω και πολλά μιας και ειναι παλιά και ασυμβατότητα μπορεί να έρχεται απο οπουδήποτε
Ashaman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, dkstopo είπε εννοείς να βαλω τα bios ενα ενα απο την αρχη? γινεται αυτο? η μητρικη ειχε τν εκδοση 1.8 πηρε απροβλημάτιστα την 1.9 αλλα δεν μπορω να τελευταία την 1.Β ( η αληθεια ειναι οτι με προβληματίζει η ονομασια που της ςχουν δωαει.) θα ανοιξω τικετ στξν εταιρεία, ισως απαντήσουν, αλλα δεν περιμένω και πολλά μιας και ειναι παλιά και ασυμβατότητα μπορεί να έρχεται απο οπουδήποτε Ναι αυτο εννοώ και τουλάχιστον σε Gigabyte που το έκανα γίνεται. Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί να μη γίνεται σε msi αλλά στο τικετ ρώτα και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα