newtech Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μετά από καιρό έκανε κάποια μετατροπή από παλιές vhs ταινίες που είχα σε digital video. Αρχικά έκανα την εγγραφή σε mp4 με το vlc και Έκοψα το βίντεο με το shotcut. Το τελικό βίντεο είναι 27 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα σε μορφή mp4, 640 X 480 data rate 2751, total bitrate 3008 στα 30 frames per second. Το πρόβλημά μου είναι το εξής : όταν πάω να το κάνω Upload στο YouTube ενώ το βίντεο ανεβαίνει κανονικά κατά την επεξεργασία του Μετά από λίγη ώρα μου αναφέρει Η διαδικασία εγκαταλείφθηκε Δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία του βίντεο. Μάθετε περισσότερα (https://support.google.com/youtube/answer/10383400?hl=el#zippy=%2Cprocessing-abandoned) Μήπως ξέρει κανείς άλλος ποιο μπορεί να το πρόβλημα και τι convert Ίσως θα πρέπει να κάνω το αρχείο για να ανέβει; Να πω εδώ ότι στο κανάλι που προσπαθώ να τα ανεβάσω έχω ανεβάσει και βίντεο 28 λεπτών. Το αναφέρω γιατί κάπου διάβασα στο ίντερνετ ότι μερικοί λογαριασμοί μέχρι να γίνουν πιστοποιημένοι ή κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν έχουν ένα όριο 10 λεπτά ένα βίντεο. Δοκίμασα Να το ανεβάσω και από άλλο υπολογιστή δοκίμασα το ανεβάσω σε άλλο κανάλι στο YouTube αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει Ενώ όταν έκανα ένα μικρό κομμάτι του screen capture αυτό ανέβηκε κανονικά Άρα θεωρώ ότι έχει πρόβλημα το format του βίντεο. Επίσης αν μου προτείνατε κάποιο άλλο application για convert κατά προτίμηση γιατί ήδη η ποιότητα είναι χαμηλή για να δοκιμάσω Μήπως φταίει αυτό. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Άνοιξε το βίντεο στο vlc αφού το έχεις ήδη και πήγαινε μενού Εργαλεία->Πληροφορίες Κωδικοποιητή. Ανέβασε ένα screenshot από αυτά που έχει εκεί. Με ALT+PrtScr παίρνεις μόνο το ενεργό παράθυρο και όχι όλο το desktop. Μπορείς να κάνεις επικόλληση την screen στο Snipboard.io και από εκεί να πάρεις το λινκ και να το ανεβάσεις σε επόμενο μήνυμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 5 hours ago, newtech said: Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μετά από καιρό έκανε κάποια μετατροπή από παλιές vhs ταινίες που είχα σε digital video. Αρχικά έκανα την εγγραφή σε mp4 με το vlc και Έκοψα το βίντεο με το shotcut. Το τελικό βίντεο είναι 27 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα σε μορφή mp4, 640 X 480 data rate 2751, total bitrate 3008 στα 30 frames per second. Το πρόβλημά μου είναι το εξής : όταν πάω να το κάνω Upload στο YouTube ενώ το βίντεο ανεβαίνει κανονικά κατά την επεξεργασία του Μετά από λίγη ώρα μου αναφέρει Η διαδικασία εγκαταλείφθηκε Δεν ήταν δυνατή η επεξεργασία του βίντεο. Μάθετε περισσότερα (https://support.google.com/youtube/answer/10383400?hl=el#zippy=%2Cprocessing-abandoned) Μήπως ξέρει κανείς άλλος ποιο μπορεί να το πρόβλημα και τι convert Ίσως θα πρέπει να κάνω το αρχείο για να ανέβει; Να πω εδώ ότι στο κανάλι που προσπαθώ να τα ανεβάσω έχω ανεβάσει και βίντεο 28 λεπτών. Το αναφέρω γιατί κάπου διάβασα στο ίντερνετ ότι μερικοί λογαριασμοί μέχρι να γίνουν πιστοποιημένοι ή κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν έχουν ένα όριο 10 λεπτά ένα βίντεο. Δοκίμασα Να το ανεβάσω και από άλλο υπολογιστή δοκίμασα το ανεβάσω σε άλλο κανάλι στο YouTube αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει Ενώ όταν έκανα ένα μικρό κομμάτι του screen capture αυτό ανέβηκε κανονικά Άρα θεωρώ ότι έχει πρόβλημα το format του βίντεο. Επίσης αν μου προτείνατε κάποιο άλλο application για convert κατά προτίμηση γιατί ήδη η ποιότητα είναι χαμηλή για να δοκιμάσω Μήπως φταίει αυτό. Ευχαριστώ πολύ Καταρχάς, γιατί 30fps? Έτσι τα έκανες capture ή αυτό έγινε στο export του shotcut? Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των αρχείων πριν το κόψιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα