notist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα. Λήγει το συμβόλαιο μου στις 31/1 με την cosmote. Αυτό που έχω τώρα είναι DP 200XL με απεριόριστα σταθερά κινητά με 42,50€ το μήνα. Βασικά σκέφτομαι να αλλάξω λόγω αρκετών αποσυνδέσεων και τιμής βέβαια. Στο app έχει να κάνω μόνο ανανέωση με το ίδιο πρόγραμμα στα ίδια χρήματα. Πήγα σε κατάστημα nova και μου δίνουν το 100αρι με 20€. Οπτική μου είπαν δεν έχουν στο δρόμο μου. Πήγα και στο Γερμανό και μου δίνουν fiber 100 με 32,90€. Υποδομή στην πολυκατοικία δεν υπάρχει δηλ δεν έχει βάλει κάποιος άλλος. Το πώς θα ερθει στο διαμέρισμα μου θα το βρουν αυτοί οκ. Έχει βαβούρα? Με την οπτική θα σταματήσουν οι αποσυνδέσεις και οι μειώσεις στην ταχύτητα? Με τη nova vdsl 100 είμαι 22,50€ κάτω Με cosmote fiber 100 είμαι 10€ κάτω. Ευχαριστώ όποιον μου απαντήσει και με βοηθήσει να αποφασίσω τι να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Η οπτική σίγουρα είναι πιο καλά, αποσυνδέσεις δεν πρέπει να έχεις πέραν του να τύχει κάποια βλάβη, όσο καιρό ήμουν στο τεχνικό vodafone και μετά nova είχα δει μερικές βλάβες που κάνουν άλλοι εργασίες (δήμος πχ) και σκάβουν και κόβουν την ίνα. Αλλά όταν γίνει ζημιά σε ίνα, τρέχουν πολλά συνεργεία ταυτόχρονα και το λύνουν σύντομα. Τώρα για τα up/downs σε ταχύτητα, δεν έχει πάντα να κάνει ο πάροχος ή η γραμμή ή ο τύπος της αλλά και η πηγή, το τι κατεβάζεις πχ και από που, τι mirrors έχει κτλ. Το λέω γιατί θυμάμαι έντονα περιστατικό με πελάτη που κατέβαζε μόνο torrents, εκεί παίζει ρόλο πόσους seeders έχει το αρχείο. Εκείνος είχε 2 seeders που του δίναν από 5kb/s, αν κατέβαζε από microsoft ή nvidia πχ ήταν κομπλέ. Αλλά κατά τα άλλα έφταιγε ο πάροχος που δεν είχε seeders το torrent που ήθελε να κατεβάσει... Δεν μπορώ να ξέρω τα οικονομικά σου για να πω βάση αυτών μια πρόταση, για μένα η οπτική θα ήταν μονόδρομος αν υπάρχει διαθέσιμη! Βέβαια αυτό μέχρι να μπει μπορεί να πάρει 3 και 4 μήνες έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzortzisJosh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Αργά ή γρήγορα θα βάλεις οπτική καθώς εκεί πάει το πράγμα και είναι το μέλλον. Κάνε το τώρα, να πάρει όσο είναι να πάρει και να είσαι ήσυχος μελλοντικά με καλύτερες και σταθερότερες ταχύτητες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς λάθος κατάλαβα. Η cosmote έχει έως 200 στην περιοχή μου,αλλά όχι fiber to home. Οπότε άκυρο η οπτική. Πήγα σε Γερμανό και έφαγα την κρυάδα. Μετά πήγα σε κατάστημα nova για το 100αρι vdsl με τα 20€-τουλάχιστον να πληρώνω τα μισά απ ότι τώρα με σχεδόν ίδιες παροχές- δεύτερη ήττα. Επειδή έχω το δορυφορικό στην Εύβοια στον πατέρα μου,βλέπει άλλη διεύθυνση που έχω το σταθερό με το ίντερνετ εδώ Παλλήνη και δεν μπορώ να πάρω το 20€ συν 3 μήνες δώρο. Αν το πάρω σκέτο είναι 26€ και ένας μήνας δώρο. Αλλά στα 2 χρόνια συμβόλαιο είναι 24×6€ συν 2 πάγια δώρο κοντά 200€. Δεν συμφέρει. Σκέφτηκαν μια μεταφορά του δορυφορικού στην εδώ διεύθυνση για να πάρουν και το σταθερό με το ίντερνετ, και να πάρω και εγώ το 45€ όλα συν 3 μήνες δώρο. Έδωσα τηλ και περιμένω να με πάρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα