GRIFFIN23 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Θα μετακομίσει συγγενικό μου πρόσωπο από Βοστώνη Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι και έλεγα να φέρω κάποια κομμάτια για αναβάθμιση, ειδικά στις gpu υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής. Έχει όμως κανείς ιδέα τι γίνεται με την εγγύηση για προϊόντα υπολογιστή από Αμερική? Συγκεκριμένα Cpu AMD Motherboard ASUS GPU power color ή gigabyte. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη αν θα καλυφθούν και εδώ ή θα πρέπει να σταλούν πίσω. Any ideas ?
itanium Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Οι εγγυήσεις των προιόντων ΔΕΝ είναι worldwide προφανώς και έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς σε περίπωση δε όπου είναι καινούρια προιόντα π.χ. ένα λαπτοπ και το δουν στο αεροδρόμιο είτε κατάσχεται είτε πληρώνεις τελωνείο όπου μπορεί να είναι σχεδόν όσο το κόστος του προιόντος ομοίως με ρούχα παπούτσια κοκ
UncleKim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Οι περισσότεροι τεχνολογικοί κατασκευαστές δίνουν παγκόσμια εγγύηση, αρκεί στην χώρα που θα πας να υπάρχει επίσημο δίκτυο πώλησης. H ASUS για παράδειγμα δίνει worldwide κανονικά και στην Ελλάδα. Προφανώς και η AMD.
CarbonFibre Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Asus, gigabyte, msi,dell και κάποιες άλλες δίνουν για τα λαπτοπ παγκόσμια εγγύηση αρκεί να υπάρχει service τους στην περιοχή σου. Από όσο γνωρίζω δεν δίνουν για μητρικές, κάρτες γραφικών κλπ. Παλιότερα έδινε η EVGA παγκόσμια εγγύηση αλλά δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα. Τώρα, όσο αφορά επεξεργαστή είναι εξαιρετικά απίθανο να σου χαλάσει και να χρειαστείς εγγύηση. Για να υπόλοιπα πρέπει να τον δεις. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από CarbonFibre
GRIFFIN23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μετά από αρκετό καιρό βέβαια τελικά θα πάρω μόνο τον επεξεργαστή 7800x3d από Βοστώνη μιας και έχει διαφορά στην τιμή λόγο συναλλάγματος αυτή τη στιγμή. Καλύπτεται κανονικά στην Ευρώπη σε θέμα εγγύησης. Επίσης είναι αρκετά δύσκολο να πέσεις σε ελαττωματικό επεξεργαστή. Σε mobo gpu κτλ τα προβλήματα είναι με το κιλό. Thanks για τις απαντήσεις!
@topos Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, GRIFFIN23 είπε Μετά από αρκετό καιρό βέβαια τελικά θα πάρω μόνο τον επεξεργαστή 7800x3d από Βοστώνη μιας και έχει διαφορά στην τιμή λόγο συναλλάγματος αυτή τη στιγμή. Καλύπτεται κανονικά στην Ευρώπη σε θέμα εγγύησης. Επίσης είναι αρκετά δύσκολο να πέσεις σε ελαττωματικό επεξεργαστή. Σε mobo gpu κτλ τα προβλήματα είναι με το κιλό. Thanks για τις απαντήσεις! Εάν το χεις σιγουρέψει για την εγγύηση μια χαρά, αλλά εάν δεν το χεις ο συγκεκριμένος (και γενικά όλοι οι 3d) είναι οι πιο επίφοβοι cpu για πρόβλημα.
GRIFFIN23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Ούτως ή άλλος η αγορά θα είναι από microcenter και η ξαδέλφη μου πηγαινοέρχεται λόγο δουλειάς. Μια cpu μπορεί να την πάει για service αν και όπως είπα τελικά έμαθα ότι ισχύει Ευρώπη η εγγύηση. Με mobo και gpu είναι 20/80 αν θα το δεχτούν ή να σου ρίξουν άκυρο. Με oc δεν ασχολούμαι οπότε να βγάλει θέμα ο x3d από μόνος του το βλέπω λίγο χλωμό. Θα πρέπει να είναι ο γκαντεμης της χρονιάς 😋😋
greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Καλό είναι να δεις το τελευταίο βίντεο του gamers Nexus σχετικά με AMD 7000 και Asus motherboards Δεν θα είσαι ο γκαντεμης της χρονιάς. Θα είσαι ένας ακόμα που θα αγοράσει ελαττωματική μητρική με ελαττωματικό bios που καίνε επεξεργαστές
jgeorgiou Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 5 ώρες πριν, greekfragma είπε Καλό είναι να δεις το τελευταίο βίντεο του gamers Nexus σχετικά με AMD 7000 και Asus motherboards Δεν θα είσαι ο γκαντεμης της χρονιάς. Θα είσαι ένας ακόμα που θα αγοράσει ελαττωματική μητρική με ελαττωματικό bios που καίνε επεξεργαστές μην το φοβίζεις τσάμπα , έχει διορθωθεί το θέμα με update 1 1
Millennium Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Όσο έχεις VDDCR_SOC μέχρι 1.30v είναι ασφαλές λένε. 1
Aris_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 μπορεις να το δοκιμασεις προφανως αφου το αγορασεις μεσα στο μαγαζι οχι online παλια το ειχα κανει με φαση σαν και την δικια σου και δοκιμασα mobo-cpu, μετα τα πηρα μεσα στο αεροπλανο τωρα δεν αφηνουν τα εφαιρα ουτε με ρωτησε κανενας τιποτα, αλλοι καιροι τοτε 🤔
GRIFFIN23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, greekfragma είπε Καλό είναι να δεις το τελευταίο βίντεο του gamers Nexus σχετικά με AMD 7000 και Asus motherboards Δεν θα είσαι ο γκαντεμης της χρονιάς. Θα είσαι ένας ακόμα που θα αγοράσει ελαττωματική μητρική με ελαττωματικό bios που καίνε επεξεργαστές Έχει διορθωθεί πλέον το θέμα με το τελευταίο bios update. Σίγουρα βέβαια ήταν χοντρό fail και καλά έκαναν και τους έκραξαν. Συν ότι το pc θα στηθεί μετά της 15 Ιουνίου που μέχρι τότε θα έχουν να ασχολούνται με τα fail της επόμενης γενιάς mobo/cpu και θα έχουν ξεμπερδεψει με εμάς 🤣🤣 2 ώρες πριν, Aris_ είπε μπορεις να το δοκιμασεις προφανως αφου το αγορασεις μεσα στο μαγαζι οχι online παλια το ειχα κανει με φαση σαν και την δικια σου και δοκιμασα mobo-cpu, μετα τα πηρα μεσα στο αεροπλανο τωρα δεν αφηνουν τα εφαιρα ουτε με ρωτησε κανενας τιποτα, αλλοι καιροι τοτε 🤔 Δεν έχω θέμα στην μεταφορά γιατί την μεταφορά δεν την κάνω εγώ αλλά η ξαδέλφη μου που είναι μόνιμος κάτοικος εκεί με διαβατήριο. Το τι μου έχει κουβαλήσει είναι για γέλια και για κλάματα τόσα χρόνια. Το πρόβλημα είναι με τους ξένους όταν ταξιδεύουν από και προς Αμερική. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι σε σφραγισμένη συσκευασία πόσο μάλλον να έχεις την συσκευασία καν σε cpu. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2023 από GRIFFIN23
greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 Δημοσ. 12 Μαΐου 2023 2 hours ago, GRIFFIN23 said: Έχει διορθωθεί πλέον το θέμα με το τελευταίο bios update. Σίγουρα βέβαια ήταν χοντρό fail και καλά έκαναν και τους έκραξαν. Συν ότι το pc θα στηθεί μετά της 15 Ιουνίου που μέχρι τότε θα έχουν να ασχολούνται με τα fail της επόμενης γενιάς mobo/cpu και θα έχουν ξεμπερδεψει με εμάς 🤣🤣 το θέμα δεν διορθώθηκε όπως έπρεπε. καλή τύχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα