@topos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα στο forum, Έχω ένα hp laptop με SD card reader. Τώρα τελευταία, ενώ διαβάζει κανονικότητα τις κάρτες με 80-90mbps δεν με αφήνει να σβήσω αρχεία(ούτε να κανω αποκοπή) από τις κάρτες + δεν με αφήνει να κάνω format στις SD κάρτες. Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φτάσει? Υ.γ Τσεκαρισμενο με καμιά 10αρια διαφορετικές κάρτες οι οποίες δουλεύουν κανονικά (και μπορώ να σβήσω/κάνω format)σε άλλα SD readers.
nickol-us Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Παίζει να έχει κάποιον διακόπτη lock(σαν και αυτό που έχουν οι sd) και απαγορεύει την διαγραφή; Ποιο μοντέλο είναι το λάπτοπ; Σου πετάει κάποιο μήνυμα ή απλά δεν κάνει τίποτα; Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; Έχεις ελέγξει αν είναι θέμα δικαιωμάτων; Έχεις δοκιμάσει το card reader με κάνα live cd; 1
@topos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Παίζει να έχει κάποιον διακόπτη lock(σαν και αυτό που έχουν οι sd) και απαγορεύει την διαγραφή; Ποιο μοντέλο είναι το λάπτοπ; Σου πετάει κάποιο μήνυμα ή απλά δεν κάνει τίποτα; Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; Έχεις ελέγξει αν είναι θέμα δικαιωμάτων; Έχεις δοκιμάσει το card reader με κάνα live cd; Α)Είναι μια εκδοχή. HP Pavilion Gaming 15 - dk0031nv B)Δεν εμφανίζει καν την επιλογή "cut" με δεξί κλικ Γ)Win 10, και είχα παιδευτει με τα δικαιώματα αλλά δεν βρίσκω κάτι να είναι "κλειδωμένο" πάντως ο λογαριασμός είναι administrator και δεν έχω κάποιο πρόβλημα άλλου. Δ)Δεν μου είχε κοψει για να πω την αλήθεια.Θα το δοκιμάσω με καμιά live Linux διανομή για να αποκλείσω την πιθανότητα να οφείλετε σε software πρόβλημα. 1
nickol-us Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δες κι αυτό που μιλάει για write protection μπας και βοηθήσει https://www.remosoftware.com/info/photos-cannot-be-deleted-from-sd-card
lector Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Πιθανοτατα δε θα σε βοηθησει γιατι ειναι ασυνηθιστο αλλα μου εχει τυχει. Βαλε την καρτα στο reader ξεκλειδωτη και βγαλτην παλι και δες αν ειναι ακομα ξεκλειδωτη μηπως κατα την εισοδο μετακινειται ο διακοπτης και την κλειδωνει. Ειχα εναν ανταπτορα παλαιοτερα που το διακοπτακι του ειχε χαλαρωσει καπως και μετακινουταν με ενα αγγιγμα αντι να κανει καποιο κλικ με αντισταση.
@topos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 update-> Περαστηκαν windows 11 και το προβλημα παραμενε Επειτα δοκιμασα με live distro, δυστηχως και με 3 διανομες δεν αναγνωριζε καθολου το reader. Τελικα ομως το fix ηταν πιο ευκολο(εαν κ θα ορκιζομουν οτι το ειχα κανει στο παρελθων..) Απλα εκανα unistall τον driver απο την διαχειριση συσκευων και παρολο που ξαναπεραστηκε αυτοματα ο ιδιος αποφασισε να λειτουργησει κανονικα. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα