Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ίντερνετ.

Etokounoapoepae_77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το Lenovo laptop μου.

Νομίζω πως έκανα μια μεγάλη βλακεία και δεν μπορώ να το φτιάξω...

Λοιπόν, ξαφνικά εδώ και δύο μέρες με πέταγε από το ίντερνετ, μπήκα και βρήκα κάποια παρόμοια θέματα, η λύση ήταν ότι κάποιοι αντιμετωπίζαμε ένα πρόβλημα με το intel wireless ac 9560 και θα έπρεπε επαγκαταστισω και επανεγκατάσταση του προγράμματος. Όλα καλά μέχρι εδώ βρήκα στην γραμμή εργασιών το intel wireless ac 9560 που ήταν με θαυμαστικό και το απεγκατεστισα.

Όταν πήγα να συνδέσω το Ethernet ώστε να ξανακατεβασω τους drivers είδα πως... Δεν έχει Ethernet.... Αχαχαχαχ. Τώρα τι κάνω? (Σημείωση ο υπολογιστής είναι της γυναίκας)

21 λεπτά πριν, Etokounoapoepae_77 είπε

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το Lenovo laptop μου.

Νομίζω πως έκανα μια μεγάλη βλακεία και δεν μπορώ να το φτιάξω...

Λοιπόν, ξαφνικά εδώ και δύο μέρες με πέταγε από το ίντερνετ, μπήκα και βρήκα κάποια παρόμοια θέματα, η λύση ήταν ότι κάποιοι αντιμετωπίζαμε ένα πρόβλημα με το intel wireless ac 9560 και θα έπρεπε επαγκαταστισω και επανεγκατάσταση του προγράμματος. Όλα καλά μέχρι εδώ βρήκα στην γραμμή εργασιών το intel wireless ac 9560 που ήταν με θαυμαστικό και το απεγκατεστισα.

Όταν πήγα να συνδέσω το Ethernet ώστε να ξανακατεβασω τους drivers είδα πως... Δεν έχει Ethernet.... Αχαχαχαχ. Τώρα τι κάνω? (Σημείωση ο υπολογιστής είναι της γυναίκας)

Είδα πως το ρουτερ μου έχει σύνδεση USB που έχει το laptop αλλά ενώ το συνδεσα δεν βλέπω να συνδέεται στο internet η να έχει κάποια άλλη ρύθμιση 

Επεξ/σία από Etokounoapoepae_77
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με μια επαννεκίνηση του υπολογιστή λογικά θα "ξαναδεί" το ethernet. Αλλιώς δοκίμασε πηγαίνοντας στη Διαχείριση Συσκευών να κάνεις μια ανανέωση πατώντας στο τέρμα δεξιά εικονίδιο κάτω από το μενού (Σάρωση για αλλαγές) ('ή κάπως έτσι, Scan for hardware changes στα αγγλικά η επιλογή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν επανεκκίνηση, δεν λύθηκε το πρόβλημα και πήγα έκανα απεγκατασταση και όταν πήγα να συνδεθω  με Ethernet ειδαπως Δεν έχει θύρα Ethernet, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορώ να αναζητήσω drivers για το wifi

Επεξ/σία από Etokounoapoepae_77

Αυτό που ενδεχομένως θα μπορούσες επίσης να κάνεις είναι να κατεβάσεις τους drivers σε ένα άλλο μηχάνημα (ακόμα και στο κινητό) και μέσω usb να περάσεις το αρχείο στον υπολογιστή και να τρέξεις το install

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να κατεβάσεις τους drivers σε smartphone και να τους στείλεις με bluetooth στο λαπτοπ.

> ειδα πως Δεν έχει θύρα Ethernet

Αν καταλαβαίνω καλά πως το λαπτοπ δεν έχει καθολου θύρα ethernet, πάρε ένα usb -> ethernet αντάπτορα να τον έχεις. Μία φορά να σου χρειαστεί τα βγαλε τα λεφτά του.

Εγώ έχω αυτόν 100Mpbs στα 10€, έχει και 1Gbps στα ~17€.

Επεξ/σία από Tol1as

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...