Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται. Σήμερα αναβάθμισα την cpu σε ένα από τα pc του σπιτιού από 3400g σε 5600g. 

Έχω την μητρική EX-A320M-GAMING|Motherboards|ASUS Global (ίσως η καλύτερη a320 που υπάρχει) στην οποία αναβάθμισα το bios στην τελευταία έκδοση ώστε να δει τον 5600g. Ενώ όσο ήταν πάνω ο 3400g τα windows δέσμευαν μόνιμα 2 gb από τη ram για τα ενσωματωμένα γραφικά, με τον 5600g δεσμεύουν 512 mb (απολειστική μνήμη gpu) και εμφανίζουν επιπλέον "κοινόχρηστη μνήμη gpu" 7,6 gb την οποία χρησιμοποιούν όποτε κρίνει το λειτουργικό. Όσα παραθέτω φαίνονται στη φωτο της διαχείρισης εργασιών (όπου είχα ανοιχτό το pes 2017).  Mπορώ να δεσμεύσω μόνιμα στάνταρ π.χ 2gb για vram με κάποιον τρόπο ;  Έχει νόημα κάτι τέτοιο ή είμαι κομπλέ όπως είναι τώρα η κατάσταση ; Από το bios όσο κι αν έψαξα δεν μπόρεσα να αλλάξω κάτι. 

Υ.Γ 

Έκανα DDU και μετά εγκατάσταση τους νέους drivers αλλά δεν άλλαξε επίσης κάτι.

gpu.jpg

Επεξ/σία από fotaras76
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, niko13 είπε

Από ότι βλέπω η amd το αναφέρει ως uma frame buffer size  https://www.amd.com/en/support/kb/faq/pa-280#faq-Configuring-UMA-Frame-Buffer-Size,δεν έχεις την επιλογή που φαίνεται στο video?

Αυτό ήταν τελικά. Μου διέφυγε αυτή η επιλογή όσο έψαχνα στο bios. Σ'ευχαριστώ πολύ!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...