tvkal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας. Πελάτης cosmote με Πρόγραμμα κινητού και πληρώνω κάπου 28,50 για 12gb+2000sms+απεριόριστα προς όλους ( Με υπέρ καλύπτει ) Πρόγραμμα τηλεόρασης full pack με 22ευρώ ( Θέλω να το διατηρήσω ) Πρόγραμμα σταθερού τηλεφώνου 250λεπτά προς σταθερά ( Δεν το χρησιμοποιώ καθόλου ) + Προγραμμα ιντερνετ 24mbps και πληρώνω σχεδόν 50ευρώ (για τα 12 δίνει η γραμμή στην περιοχή μου) και γι αυτό έχω + ίντερνετ speedbooster για 100gb και πετυχαίνω 50mbps με 2.50 ευρώ το μήνα με ελάχιστη ταχύτητα όταν εξαντληθούν τα 100gb τα 20mbps. Σύνολο 29.00 + 50.00 + 2.50 = περίπου 80 ευρώ. Δεν βάζω την τηλεόραση γιατι θέλω να τη διατηρήσω. Το πρόβλημα είναι το κόστος και το οτι οι ταχύτητες του ίντερνετ που είναι χαμηλές και οτι το καλοκαίρι ιδίως που μαζευόμαστε πολλοί στο σπίτι εξαντλούνται τα gb του speedbooster σε 10 μέρες και για 20 μέρες σερνόμαστε όλοι μαζί. Ερώτημα. Να κάνω μια σύνδεση κινητού UNLIMITED με έξτρα κάρτα sim για ίντερνετ στο σπίτι ? Ετσι ώστε να έχω τώρα άμεσα 4G 100mbps στο σπίτι που δείχνει το τηλέφωνο μου και να πάω μετά σε 5G ? Σταθερό ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Εχεις ρωτήσει μήπως υπάρχει vdsl η ακόμα καλύτερα ftth στην περιοχή σου? Αν έχεις καλό σήμα στο σπίτι ένα προγραμα με unlimited είναι καλή λύση αν δεν υπάρχει vdsl/ftth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Inuyasha είπε Εχεις ρωτήσει μήπως υπάρχει vdsl η ακόμα καλύτερα ftth στην περιοχή σου? Αν έχεις καλό σήμα στο σπίτι ένα προγραμα με unlimited είναι καλή λύση αν δεν υπάρχει vdsl/ftth Η περιοχή μου είναι ημιαστική, εκτός ορίων πόλης και fiber δεν υπάρχει και η γραμμή της περιοχής δίνει μέχρι 12mbps. Αρα θεωρείτε οτι είναι ορθός ο συλλογισμός μου για 4G ή 5G ? Και σε συνδυασμό με όσα πληρώνω για κινητό και σταθερό μαζι ? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από tvkal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Παρακαλώ κάποιες γνώμες σας ή εμπειρίες σας απο 4G και 5G για οικιακή χρήση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα