zncisnikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, ένας φίλος έχει ένα Desktop Dell με Windows 10. Προ μηνών αγόρασε ένα εξωτερικό DVD CD player μάρκας TurboX το οποίο αναγνώριζε το σύστημα. Μετά από 5-6 μήνες πήγε να το δοκιμάσει αλλά ο υπολογιστής δεν το βλέπει. Υπάρχει κάποιο φάρμακο? Ευχαριστώ
hp8 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) δοκίμασες με άλλο καλώδιο άλλη θύρα άλλο pc ? Βάλε στοιχεία η φωτο του DVD CD player Ένα που εχω θέλει καλώδιο σαν αυτό για να παίξει Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από hp8
zncisnikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Στο δικό μου Pc Lenovo IdealPafd S145 το βλέπει κανονικά. Δοκιμάσαμε διάφορες θύρες usb και τα καλώδια είναι τα δικά του. Πρέπει να εκανε κάποια ρύθμιση στο Pc του που δημιουργεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ για την απαντιση.
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Όταν συνδέει το dvd κάνει κάποιον ήχο σαν να συνδέεται συσκευή; Σύνδεσε το και πάτα WINDOWS+R και δώσε devmgmt.msc και πάτα ΟΚ. Εμφανίζει κάποια καταχώρηση "Μονάδα CD/DVD" που να έχει κάποια συσκευή μέσα;
zncisnikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Ναι όταν το συνδέω κανει κάποιο ηχο και ανέβει το ενδεικτικό Led. Ευχαριστώ θα δοκιμάσω το WINDOWS+R.......
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Ενδέχεται ο φίλος να έχει αφαιρέσει το γράμμα της συσκευής με κάποιον (ευφάνταστο) τρόπο. Στο WINDOWS+R δώστε diskmgmt.msc (ή πηγαίνετε διαχείριση υπολογιστή και εκεί Διαχείριση δίσκων). Μετά δεξί κλικ στο cd/dvd->Αλλαγή γράμματος και στο παράθυρο που θα ανοίξει πάτα Προσθήκη και δώσε από τα ελεύθερα γράμματα. 1
zncisnikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 micos 000 ευχαριστώ πολύ, δεν είναι η πρώτη φορα που μου λύνεις κάποιο …..
micos000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Τελικά δεν είχε γράμμα αντιστοιχισμένο; Πως το κατάφερε και το κατάργησε; 😕
zncisnikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είχε. Απ ότι μου είπε προ ημέρων είχε ένα πρόβλημα με το GMAIL και προθυμοποιήθηκες κάποιος φίλος { παντογνώστης } να μπει με το TeamViewer στον υπολογιστή του : μετα μια ώρα ιδρώτα είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το Gnail διορθώθηκε από μόνο του την επομένη ( πιθανόν κάποιο στιγμιαίο πρόβλημα ) αλλά ο υπολογιστής δεν αναγνώριζε πλέον το εξοτερ CD player. Τέλος καλό ...... όλα καλά και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από zncisnikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα