Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ένας φίλος   έχει ένα Desktop Dell με Windows 10. Προ μηνών αγόρασε ένα εξωτερικό DVD CD player μάρκας  TurboX το οποίο αναγνώριζε το σύστημα. Μετά από 5-6 μήνες πήγε να το δοκιμάσει αλλά ο υπολογιστής δεν το βλέπει.

Υπάρχει κάποιο φάρμακο?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασες με άλλο καλώδιο άλλη θύρα  άλλο pc ? Βάλε στοιχεία η φωτο του DVD CD player  Ένα που εχω θέλει καλώδιο   σαν αυτό για να παίξει image.png.a418c0831eceb540bc29a45790791599.png

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Στο δικό μου  Pc Lenovo IdealPafd S145 το βλέπει κανονικά.  Δοκιμάσαμε διάφορες θύρες usb και τα καλώδια είναι τα δικά του. Πρέπει να εκανε κάποια ρύθμιση στο Pc του που δημιουργεί το πρόβλημα.

Ευχαριστώ για την απαντιση.

Δημοσ.

Όταν συνδέει το dvd κάνει κάποιον ήχο σαν να συνδέεται συσκευή;

Σύνδεσε το και πάτα WINDOWS+R και δώσε devmgmt.msc και πάτα ΟΚ. Εμφανίζει κάποια καταχώρηση "Μονάδα CD/DVD" που να έχει κάποια συσκευή μέσα;

Δημοσ.

Ναι όταν το συνδέω κανει κάποιο ηχο και ανέβει το ενδεικτικό Led. Ευχαριστώ θα δοκιμάσω το  WINDOWS+R.......

Δημοσ.

Ενδέχεται ο φίλος να έχει αφαιρέσει το γράμμα της συσκευής με κάποιον (ευφάνταστο) τρόπο.

Στο WINDOWS+R δώστε diskmgmt.msc (ή πηγαίνετε διαχείριση υπολογιστή και εκεί Διαχείριση δίσκων). Μετά δεξί κλικ στο cd/dvd->Αλλαγή γράμματος και στο παράθυρο που θα ανοίξει πάτα Προσθήκη και δώσε από τα ελεύθερα γράμματα.

spacer.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν είχε.

Απ ότι μου είπε προ ημέρων είχε ένα πρόβλημα με το GMAIL και προθυμοποιήθηκες κάποιος φίλος { παντογνώστης } να μπει με το TeamViewer στον υπολογιστή του :   μετα μια ώρα ιδρώτα  είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Το Gnail διορθώθηκε από μόνο του την επομένη ( πιθανόν κάποιο στιγμιαίο πρόβλημα ) αλλά ο υπολογιστής δεν αναγνώριζε πλέον το εξοτερ CD player.

Τέλος καλό ...... όλα καλά

και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από zncisnikos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...