Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να παραγγειλο το playstation 5 από Τουρκία γιατί από εδώ δεν γίνετε κάνουν έσχατη αισχροκαιρδια και δεν μου αρέσει. Απλά δεν ξέρω κάποιο σαιτ από εκεί να αγοράσω Googlαρα κάπως αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη αν μπορεί κάποιος να μου πει?

• Moderators
Δημοσ.

Με ένα τυχαίο googlάρισμα, προκύπτει ότι το PS5 στην Τουρκία είναι ακριβότερο απ' ότι στην Ελλάδα, 16000 λίρες είναι 785 ευρώ, που για σκέτη κονσόλα είναι υπερβολικό ποσό.

Επομένως, θες να παραγγείλεις κονσόλα:

• σε υψηλότερη τιμή
  • από χώρα εκτός ΕΕ (και άρα να χωρίς εγγύηση)
  • με σκοπό να δώσεις κάνα νεφρό στο τελωνείο και στα μεταφορικά 

Θεωρώ ότι είναι αρκετά κακή ιδέα.

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Veldril είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να παραγγειλο το playstation 5 από Τουρκία γιατί από εδώ δεν γίνετε κάνουν έσχατη αισχροκαιρδια και δεν μου αρέσει. Απλά δεν ξέρω κάποιο σαιτ από εκεί να αγοράσω Googlαρα κάπως αλλά και πάλι δεν έβγαλα άκρη αν μπορεί κάποιος να μου πει?

Δηλαδή πόσο φτηνότερα το βρίσκεις στην Τουρκία;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Veldril είπε

ΔΕΝ ξέρω αλλά είδα διαφορά τσατ και είπαν με 500 και 550 τώρα τι να πω. Ενώ εδώ έχει όσα έχει.

και τόσο να έχει , ξεχνάς να υπολογίσεις το τελωνείο και για μένα το χειρότερο είναι ότι δεν θα έχεις εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

515€ αγόρασα ps5 digital με το god of War την πρωτοχρονιά εδώ Γερμανία.

Επεξ/σία από andreas-d
Δημοσ.

Εδώ όμως είναι Ελλάδα αγορίνα άστα να πάνε. Και εκτός αυτού και εγώ θέλω με το gow να το αγοράσω αλλά 700€ το πακέτο ρε σι πάει πολύ είπαμε. 😭😭😭 Είναι σαν να μου πηγενουν κόντρα για να μην το πάρω

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Veldril είπε

Εδώ όμως είναι Ελλάδα αγορίνα άστα να πάνε. Και εκτός αυτού και εγώ θέλω με το gow να το αγοράσω αλλά 700€ το πακέτο ρε σι πάει πολύ είπαμε. 😭😭😭 Είναι σαν να μου πηγενουν κόντρα για να μην το πάρω

Zoύμε στην εποχή που το κιλό η φέτα έχει φτάσει 15 ευρώ, το σούπερμινι αυτοκίνητο κατηγορίας πόλης τα 20 χιλιάρικα και ούτω καθεξείς και εσύ θες πλεϊστέισον σε προσφορά? Καλό. :lol:

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Veldril είπε

Πάρτω από amazon Γερμανίας

https://www.amazon.de/dp/B0BK9KCLN9?linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB

Δημοσ.

και γιατί δεν το παίρνεις από Αλβανία ή Ρουμανία ή Νέα Ζηλανδία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω το έχουν σε καλές τιμές στην Γροιλανδία και Ισλανδία

Επεξ/σία από vorlon68
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...