Fan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Πήγα για έλεγχο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σκέφτομαι να αγοράσω, με 40.000 χιλιόμετρα, και ο μάστορας μου είπε ότι βλέπει μεγάλη φθορά στα τακάκια και ειδικά στις δισκόπλακες, η οποία δεν δικαιολογείται για αυτά τα χιλιόμετρα, οπότε πιθανώς να είχε γυρισμένα. Συνήθως στα πόσα αλλάζουν οι δισκόπλακες;
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δεν είναι στάνταρ, παίζουν πολλά ρόλο, και κυρίως η χρήση. 4
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Στα 90.000 άλλαξα εγω τις πίσω μονο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν είχε οδηγό που με το παραμικρό πατούσε φρένο ή οδηγούσε νευρικά μια χαρά δικαιολογούνται.Δεν είναι αυτό δείγμα για γυρισμένα χλμ. Τώρα πως γίνεται να έχουν οι δίσκοι μεγαλύτερη φθορά από τα τακάκια;Εκτός αν τα τακάκια έχουν ήδη αλλαχτεί μια φορά. Τι αμάξι;Χρονολογία;Ποιος είναι ο πωλητης;Από ιδιωτη;από έμπορο;Προκάτοχος; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
soundou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 εχω seat leon με 124κ χλμ κ δεν εχω αλλαξει ουτε τακακια!!! 3 1
purif Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Clio IV του '14, με 100κ χιλιόμετρα και είμαι στο 3ο σετ δίσκων και 6ο-7ο σετ τακάκια (ναι, τα τρώει για πλάκα, είναι γνωστό πρόβλημα του μοντέλου) 2
procostas1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 πατέρας φίλου μου με corola 90 kάτι άλλαξε πρώτη φορά τακάκια στις 150 χιλ χιλ.... δεν πατούσε φρένο ποτέ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, soundou είπε εχω seat leon με 124κ χλμ κ δεν εχω αλλαξει ουτε τακακια!!! Αν και οι τεχνικες μου γνωσεις δεν ειναι ικανες νομιζω κατι κανεις λαθος Δεν γινεται να μην εχεις αλαξει με τοσα χλμ .Ο μηχανικος το εχει δει ? 1
BTL Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 57 λεπτά πριν, Fan είπε Πήγα για έλεγχο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σκέφτομαι να αγοράσω, με 40.000 χιλιόμετρα, και ο μάστορας μου είπε ότι βλέπει μεγάλη φθορά στα τακάκια και ειδικά στις δισκόπλακες, η οποία δεν δικαιολογείται για αυτά τα χιλιόμετρα, οπότε πιθανώς να είχε γυρισμένα. Συνήθως στα πόσα αλλάζουν οι δισκόπλακες; Αν δεν αλλάξεις τακάκια όταν φθαρούν καταστρέφονται και οι δίσκοι... προσωπικά αλλάζω τακάκια περίπου κάθε 40-50K km και δίσκους ανά 80Κ km 1
Klausx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 80000 χλμ για δίσκους και 30,000+ για τακάκια είναι ο μέσος όρος, αν ένα αυτοκίνητο κάνει χλμ σε ανοιχτούς δρόμους ή φρενάρει με την μηχανή μπορεί ακόμα και να τα διπλασιάσει αυτά τα νούμερα. Οι πιο πολλές αλλαγές σε αυτά τα αναλώσιμα γίνονται είτε προληπτικά είτε γιατί έχουν στραβώσει οι δίσκοι κάτι που είναι συχνό πλέον αφού πάνε και πλένουν ζάντες όταν είναι ζεστά τα φρένα. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, soundou είπε εχω seat leon με 124κ χλμ κ δεν εχω αλλαξει ουτε τακακια!!! Μήπως τα έχουν αλλάξει και δεν το κατάλαβες;Μετά μιλάμε για συντήρηση ελληνικών οχημάτων από ιδιώτες. 32 λεπτά πριν, procostas1 είπε πατέρας φίλου μου με corola 90 kάτι άλλαξε πρώτη φορά τακάκια στις 150 χιλ χιλ.... δεν πατούσε φρένο ποτέ.... Καλά μην πιστεύεις ότι ανοησία σου πει ο καθένας. Από την άλλη βέβαια δεν θα μου φαινόταν απίθανο αν κρίνω απο τα κακοσυντηρημένα που κυκλοφορούν και απο το ελληνικό ΚΤΕΟ. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από jmmys
meletis_m Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Fan είπε Πήγα για έλεγχο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σκέφτομαι να αγοράσω, με 40.000 χιλιόμετρα, και ο μάστορας μου είπε ότι βλέπει μεγάλη φθορά στα τακάκια και ειδικά στις δισκόπλακες, η οποία δεν δικαιολογείται για αυτά τα χιλιόμετρα, οπότε πιθανώς να είχε γυρισμένα. Συνήθως στα πόσα αλλάζουν οι δισκόπλακες; Μπορεί ο τρόπος οδήγησης να τα έφθειρε . Τα υπόλοιπα σύστημα διεύθυνσης και μοτέρ τι δείχνουν για τα υποτιθέμενα χιλιόμετρα
tzotzo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, soundou είπε εχω seat leon με 124κ χλμ κ δεν εχω αλλαξει ουτε τακακια!!! Plot twist, δεν έχεις δισκόφρενα έχεις ταμπουρα 3
procostas1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, jmmys είπε Μήπως τα έχουν αλλάξει και δεν το κατάλαβες;Μετά μιλάμε για συντήρηση ελληνικών οχημάτων από ιδιώτες. Καλά μην πιστεύεις ότι ανοησία σου πει ο καθένας. Από την άλλη βέβαια δεν θα μου φαινόταν απίθανο αν κρίνω απο τα κακοσυντηρημένα που κυκλοφορούν και απο το ελληνικό ΚΤΕΟ. τι σχέση έχουν τα κακοσυντηρημένα με την φθορά στα τακάκια και το στύλ οδήγησης του καθενός ???? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από procostas1
soundou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tzotzo είπε Plot twist, δεν έχεις δισκόφρενα έχεις ταμπουρα εισαι λαθος.ειναι mk2 2010μοντελο 1.8 tsi και οχι δεν εχω αλλαξει γτ οδηγαω ηρεμα συνηθως κανω κατεβασιες.περσυ τον φλεβαρη στο τελευταιο σερβ δεν χρειαζοταν.θα τα αλλαξω προληπτικά το καλοκαιρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα