nkarafo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαίρετε. Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου έχει γίνει κάτι περίεργο. Ναι μεν έχω internet αλλά κάποιες ιστοσελίδες τις φορτώνει και άλλες όχι. Πάει να μπει και μετά είτε σταματάει, είτε φορτώνει όλη την ώρα. Πχ στο vimeo.com, in.gr κλπ δηλαδή και σε ξένα αλλά και σε ελληνικά. Για παράδειγμα βγάζει σφάλμα: This site can’t be reached https://www.in.gr/ is unreachable. ERR_ADDRESS_UNREACHABLE Το έχω δηλώσει στη Nova και το ελέγχουν αλλά εδώ και τόσες ημέρες δεν το έχουν επιλύσει. Έχει πρόβλημα ο server τους; Έχω δοκιμάσει πάντως και mac και laptop windows και ethernet και wifi και διαφορετικούς browsers και σβήσιμο cookies και guest με αρχικές ρυθμίσεις και διαφορετικό router και τίποτα. Το ίδιο πρόβλημα πάντα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Εγώ μπορώ να κάνω κάτι ή πρέπει οπωσδήποτε αυτοί να το λύσουν; Σκεφτόμουν να βάλω fiber to the home που λογικά δεν θα έχει τέτοια προβλήματα ΑΛΛΑ δεν υποστηρίζεται στο δρόμο μου. Εντωμεταξύ το θέλω και για δουλειά και με έχει εκνευρίσει πάρα πολύ. Βάζω στο κινητό cosmote με δεδομένα και το κάνω hotspot και έτσι μπαίνω αλλά θα μου λήξουν σε λίγο τα δεδομένα γιατί δεν έχω και απεριόριστα. Πήρα βέβαια και μια κάρτα wind f2g με απεριόριστα δεδομένα αλλά δεν πιάνει καλό σήμα και άρα δεν έχει καλό internet. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από nkarafo
Reaper Lords Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Fiber 200 με Dns Cloudflare ..ανοίγει κανονικά η ιστοσελίδα σε Brave και Firefox. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Reaper Lords
nkarafo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Ναι δεν αμφιβάλω. Ρώτησα και στην nova εάν το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα και μου είπαν όχι, μόνο εγώ. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο. Βασικά ή θα λειτουργούσε ή δεν θα λειτουργούσε γενικά. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι. Να δουλεύει μερικώς και να είναι επιλεκτικό σε ποια sites θέλει να μπει, πρώτη φορά το συναντώ στην ζωή μου. Ακόμη και σε ένα άσχετο site ιαπωνικό, πάλι δεν έμπαινε. Εάν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου δεν θα το πίστευα. Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία του προβλήματος..
infin1tyGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Σε γραμμή εντολών αν γράψεις tracert www.in.gr τι εμφανίζει;
nkarafo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 στην αρχή που μου βγάζει τα αποτελέσματα, είναι που έχω βάλει cosmote και δουλεύει φυσιολογικά. Μετά είναι που έβαλα το wifi της nova, δηλαδή το κανονικό internet που θα έπρεπε να έχω και μου βγάζει αστεράκια.. κοινώς προσπαθεί προσπαθεί και δεν προχωράει.. Δοκίμασα και από virtual windows 7 (vmware) που έχω παράλληλα με το macos, και πάλι τα ίδια
nyne Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Πάντως τις τελευταίες μέρες τα μεσημέρια έχω δει ότι υπάρχει πρόβλημα.Επαιρνα κάτι ping 1000 ms για google κ in.gr .Πάντως δοκίμασε να καθαρίσεις και τα dns σου από γραμμή εντολών ipconfig /flushdns . 1
infin1tyGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποιο πρόβλημα υπάρχει, δεν προχωράει καν μετά το router σου. Παίρνεις σίγουρα IPv4; Μπορείς να δεις μέσα στο router σου ή σε κάποιο site που σου δείχνει την IP σου; Το YouTube και άλλα site έχουν και IPv6 και ενδεχομένως γι' αυτό να μπορείς σε αυτά μόνο. Επίσης, εκτός από το router σου, υπάρχει κάποιο άλλο router ή repeater στο δίκτυό σου; Το 192.168.0.1 είναι του router της Nova; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από infin1tyGR 1
nkarafo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Κατάλαβα τι είχε γίνει. Έφταιγε ένα 2ο switch που είχαμε και το έβγαλα από την πρίζα και δουλεύει τώρα. Περίεργο. Το θέμα είναι ότι του είχα κάνει και reset και το είχα βγάλει από την πρίζα πριν λίγες ημέρες. Και θυμάμαι ότι όταν ήταν εκτός πρίζας δεν δούλευε καθόλου το internet και για αυτό το ξανά σύνδεσα για να έχουμε έστω αυτό το internet. Οπότε τώρα μπαίνει κανονικά σε όλες τις σελίδες. Ευχαριστώ
infin1tyGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια χαρά τότε! Το ρώτησα γιατί το είναι πάρα πολύ περίεργο, μοιάζει με loop και παραπέμει σε πρόβλημα μέσα στο δικό σου δίκτυο. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από infin1tyGR 1
ArisAnd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) παιδια καλησπερα! ειδα αυτο το thread σημερα, και εχω να πω οτι εχω προβλημα με ενα πακετο site που εχω σε wordpress, δεν ανοιγουν καθολου με δεδομενα nova, αλλα με αλλους παροχους με δεδομένα ανοιγουν κανονικά τα site. Εχω και σταθερο / internet nova και με wifi ανοιγουν κανονικά. Εχω μιλησει και με το hosting παροχο και με τη Νοβα αλλα κανεις δεν μπλοκάρει κανέναν λένε. Εκανα και traceroute μεσω του κινητου με δεδομενα και σκάει. Μηπως το έλυσε κανείς ? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από ArisAnd
nkarafo Δημοσ. Παρασκευή στις 11:45 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 11:45 μμ Αν θυμάμαι καλά, σε μένα ήταν δικό μου το θέμα. Στα της καλωδίωσης στο σπίτι μου.. Ενώ δηλαδή είχα internet, μετά και εμένα μου κοβόταν σε κάποιες σελίδες. Τσέκαρε πάλι όλες τις συσκευές, καλώδια και router κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα