Lakistri Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Εχω ενα παπι οταν το πηρα η αδεια βγηκε στον παππου (λογω ηλικιας) πεθανε ο παππους αργοτερα αλλα εγω αν και δεν το χρισιμοποιω πολυ (λιγα χιλ τον χρονο μερικες φορες σε ακινησια ειναι σκεφτομαι για να μην πληρωνω τζαμπα πως θα γινει να μην το πληρωνω να το θεσω σε ακινησια αλλα η αδεια δεν εχει αλλαξει γινεται καπως ; Αν ξερει κανεις κοστος ασφ τελη 70€ συν κτεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Lakistri είπε Εχω ενα παπι οταν το πηρα η αδεια βγηκε στον παππου (λογω ηλικιας) πεθανε ο παππους αργοτερα αλλα εγω αν και δεν το χρισιμοποιω πολυ (λιγα χιλ τον χρονο μερικες φορες σε ακινησια ειναι σκεφτομαι για να μην πληρωνω τζαμπα πως θα γινει να μην το πληρωνω να το θεσω σε ακινησια αλλα η αδεια δεν εχει αλλαξει γινεται καπως ; Αν ξερει κανεις κοστος ασφ τελη 70€ συν κτεο δεν μπορείς να το κανείς εσύ. αν ήταν στο όνομα σου μόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα