Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλη την παρέα. Εχω ένα γατάκι 🐱 8 μηνων αρσενικό. Εχθές το στειρωσαμε γιατί υπεφερε... Σήμερα από το πρωί δείχνει άλλο γατί. Έχει πολυ γκρίνια, θυμό, κοντευει να σπάσει το σπίτι... Γρατζουνάει και δαγκώνει πολυ κλπ. Ξέρει κάποιος αν έχει να κάνει με τη στείρωση ή έχει πάθει απλά σοκ από την επέμβαση;

• Super Moderators
Δημοσ.

θα ηρεμήσει, απλά να το προσέχετε τις πρώτες 3-4 ημέρες μήπως χρειαστεί κάποιο έξτρα φάρμακο κλπ. Να μιλάτε με τον κτηνίατρο για ό,τι περίεργο παρατηρήσετε.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Thanasisvyni είπε

Καλησπερα σε όλη την παρέα. Εχω ένα γατάκι 🐱 8 μηνων αρσενικό. Εχθές το στειρωσαμε γιατί υπεφερε... Σήμερα από το πρωί δείχνει άλλο γατί. Έχει πολυ γκρίνια, θυμό, κοντευει να σπάσει το σπίτι... Γρατζουνάει και δαγκώνει πολυ κλπ. Ξέρει κάποιος αν έχει να κάνει με τη στείρωση ή έχει πάθει απλά σοκ από την επέμβαση;

Αν επιτρέπεται, γιατί λες ότι υπέφερε και το στειρωσατε; Είχε κάποιο πρόβλημα δηλαδή που πέρασε όταν του κάνατε στείρωση; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Αν επιτρέπεται, γιατί λες ότι υπέφερε και το στειρωσατε; Είχε κάποιο πρόβλημα δηλαδή που πέρασε όταν του κάνατε στείρωση; 

Λογικα γκαριζε, προσπαθουσε να βγει εξω κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Thanasisvyni said:

για 3-4 μέρες θα είναι περίεργα, εσείς προσέχετε να μην έχει αιμορραγία και πρήξιμο στην πληγή και όλα θα στρώσουν, τα νεύρα ktlp είναι από την νάρκωση.

αλλαγή της τροφής για στειρωμένα υποχρεωτικά αφού είναι αρσενικό

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Οκ. Ήξερα ότι πιο "ενήλικες" γάτες έχουν τέτοια θέματα. 

Από 6 μηνών μπορεί να έχουν "νεύρα"

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...