ZIDIANAKIS1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Ενώ έχω συμβόλαιο με την nova για ίντερνετ 24 mbps download speed και 1mbps upload speed πιάνω 9-10 mbps download speed και 0,8 upload speed μήπως ξέρει κανείς ποίο είναι το πρόβλημα .
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από τα νούμερα που παραθέτεις μάλλον έχεις ADSL ΕΩΣ 24Mbps, με ιδιαίτερη έμφαση στο "ΕΩΣ". Και 9-10 που πιάνεις να είσαι ευχαριστημένος. Εγώ στο 24άρι ote έπιανα 4Mbps με το ζόρι και άλλαξα σε VDSL 50άρα γιατί δεν πήγαινε άλλο.
johnmegarythmos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Στις 20/1/2023 στις 12:30 ΜΜ, ZIDIANAKIS1 είπε Ενώ έχω συμβόλαιο με την nova για ίντερνετ 24 mbps download speed και 1mbps upload speed πιάνω 9-10 mbps download speed και 0,8 upload speed μήπως ξέρει κανείς ποίο είναι το πρόβλημα . κανενα προβλημα δεν υπαρχει μια χαρα εισαι! τα ιδια πιανω και εγω με τον οτε 24ρα . Αμα εχεις προβληματα αποσυνδεσεων τοτε ναι θα ητανε καποιο προβλημα . Στην περιοχη σου δεν υποστηριζεται 50ρα ;.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα